אני מיואשת!!!

MariaL

New member
אני מיואשת!!!

האמת שאני תמיד זאת שנותנת עצות לכול העולם כי בעיקרון כשזה מגיע לעינייני בנים בנות בלתי אפשרי להשפיע עליי! ובכל זאת הגעתי למצב שאני חייבת עצה ממישהו אובייקטיבי שלא מכיר את המשתתפים בסיפור. אז ככה, אני כבר בערך 5 חודשים בקשר עם בחור מסויים. בהתחלה זה היה קשר של ``ידידים`` (במילים אחרות לא היה ראש להתחייב לשום דבר) ולפני כחודשיים- שלושה נהיינו מה שנקרא ``חברים`` (ואני מודעת לילדותיות הנובעת מהמושגים האלה). בעיקרון הכול טוב ויפה חוץ מהעובדה שכל דבר אפשרי בקשר שלנו- דפוק! חברה שלו לשעבר (שהיא גם אהבתו הראשונה והמאד רצינית) עדיין בתמונה בתור הידידה הטובה וגם על תקן מישהי שרוצה- לא רוצה אותו. חוץ מזה הוא לא גר באותה עיר שאני גרה בה (בערך חצי שעה נסיעה), הוא דתי ואני הכי חילונית שיכול להיות (אני אפילו לא מאמינה באלוהים), הוא רואה מערכות יחסים כמבוססות על סקס וקצת דיבורים ומצידי זה הפוך (בינתיים בנושא הזה אני קובעת)! הכי בעיה היא ששנינו לא ממש רגילים למערכות יחסים מסובכות מידי (אני בכלל לא רגילה למערכות יחסים שנמשכות יותר מחודש וחצי) ככה שכאנחנו רבים (וזה קורה פעם בשבוע בלי להגזים) אף אחד מאיתנו לא מוכן לוותר וזה מן הסתם יוצר המון בעיות! כל אחד שיקרא את זה ישר יגיע למסקנה המתבקשת- הגיע הזמן להיפרד... אבל יש בעיה אחת מאד רצינית... אני אוהבת אותו (לשם שינוי אני בטוחה בזה) ואני חושבת שגם הוא אוהב אותי... כמו שהבנתם אני בן אדם די מתוסבך ואין אצלי כזה דבר פתרונות פשוטים. אז תעשו טובה ותמצאו לי פיתרון שהוא כן פשוט! נ.ב. אני בת 16 כמעט והוא בן 17. MARIA

אני לא מבינה

אם כל התפישה שאהבה באה מהלב ולא מהשכל, איך אפשרי לאהוב בן אדם כל כך מנוגד לך, שאם היית משתמשת אך ורק בשכל, בעצם היית שונאת אותו. בכל מקרה, לדעתי חבל שיהיה לך חבר שאת רבה איתו וצריכה לפחד שילך עם חברה שלו לשעבר (יהיה לך מספיק מזה בחיי הנישואים (סתם) ).

Black Star

New member
האהבה מנצחת...

תקראי לי רומנטיקנית. תקראי לי נאיבית. אבל אני חושבת, שלא צריך ללכת נגד הלב- גם אם השכל שלך צועק שזו טעות. ואם את באמת אוהבת אותו, תני לזה צ`אנס. לעומת זאת, אם רע לך איתו (אפילו שאת אוהבת אותו)- תתרחקי מהעסק. תפעלי לפי מה שעושה לך טוב. ונשמע לי שעושה לך טוב להיות איתו למרות הכל... אחרת לא היית מסתייגת מכל הסיבות נגד להיות איתו... אני ברורה? לא נראה לי... אבל אני מקווה שהצלחתי להעביר ת`רעיון הכללי :) תהיי אגואיסטית, תעשי מה שעושה לך טוב על הלב!!!

raly

New member
אןי מיי גוד

אין מה לעשות אבל צריך להיפרד...

נעל

New member
עושים נסיונות לשפר

אבל אם זה לא הולך, כנראה שגם הלב טועה לפעמים. כלומר, פשוט מתאהב ברגע הלא נכון או במישהו הלא נכון. אהבה בלתי אפשרית. שומעים הרבה על כאלה, לא? נעל מקווה שזה לא יהיה כל כך טראגי כמו בשאר המקרים המפורסמים (והבדיוניים) של אהבה בלתי אפשרית. קודם כל, נראה לנעל שצריך לדבר, שיחה פשוטה ורגועה (אפשר עם מוסיקה ברקע, אבל לא רומנטית מדי, שלא תטה את השיחה ממסלולה התקין, שלא דורש צינזור). לראות מה כל אחד רוצה ממערכת היחסים. אולי כבר עשיתם את זה. עושה רושם שאת יודעת מה את רוצה ומה הוא רוצה, אבל הוא גם צריך לדעת את שני הדברים בצורה ברורה. לנעל נראה שצריך לעשות כל מיני דברים ביחד. לא דברים מסובכים, דברים שנהנים מהם, ועושים יחד. פעם הבאה שאתם נפגשים נסו אולי להכין איזו עוגה או עוגיות יחד, אפשר גם צלי כבש, אבל זה פחות נחמד לעשות את זה ובטח שפחות נחמד לאכול את זה אח``כ. נראה לנעל גם שלדבר עוזר, וכשעושים דברים ביחד - בד``כ גם יש דברים משותפים לדבר עליהם (לפחות על אותם דברים, ואם משאירים גם מספיק זמן לחיים שמחוץ ליחסים - דבר רצוי ביותר - אז אפשר לדבר גם עליהם). נעל, מקווה שעוגה זה לא מסובך מדי ;-)

goldy

New member
פתרון פשוט:

תתפסו שיחה רצינית, אבל ממש רצינית במקום נייטרלי, בלי שהידידה שלו תדע על זה בכלל!! באותה שיחה תפתרו את כל הבעיות, רצוי שתרשמו את הבעיות על דף ותסמנו וי על כל בעיה שנפתרה. אם לא תצליחו לפתור יותר מ-2 בעיות תאלצי לוותר עליו. לפי דעתי את אוהבת אותו כי לבני אדם יש נטייה להמשך לבלתי מושג. (מה שמסביר את ההערצה לכוכבי קולנוע, אשר משלבת פנטזיות בד``כ)

yossital

New member
תאמיני לי שיש סיפורים כואבים יותר

לי יש סיפור קשה יותר- בקרוב באתר.. יהיה טוב אחותי.

פראני

New member
מה לעשות....

הלוואי והייתי יכולה לומר שהאהבה תנצח.... אפילו אני,בתור טיפוס אופטימי ידוע,ולכן גם מאמינה בכוחה של האהבה(כמה פלצנות במשפט אחד...),חושבת שיש דברים,פערים,שלא ניתן לגשר עליהם.לעיתים אפילו האהבה לא...... מה לעשות,לפעמים הנסיבות מתנקמות בנו..... קטונתי מלומר לך מה לעשות וכיצד לנהוג,אבל העצה הכי חשובה,וככל הנראה,גם הכי פלצנית,זה שתעשי מה שהלב אומר לך,ואל תתיאשי,אל תוותרי.אם זאת אהבה,כמו שאת אומרת,לא שווה לוותר עליה,אז תעשו מה שאתם יכולים...ואולי בסוף באמת יהיה טוב.. ובאמת,שיהיה לכולם פה טוב,ושבת שלום.

למעלה