הציפוי והקישוט הולכים לי בכיף אבל אני מיואשת מהאפיה אנ י גרועה באפיה-העוגה לא עולה ...אוף...מה עושים? אפשר לצרף 2 עוגות יחד? כשיחתכו אותה היא לא תתפרק?
ולא בך? לגבי תרוף שתי עוגות - אין שום בעיה. תדביקי אותן בשכבה של קרם כלשהו, הכי נוח להשתמש בקרם שהכנת לציפוי העוגה. זו הזדמנות גם להרטיב את העוגה מעט, היא תהיה יותר עסיסית. ולא, היא לא תתפרק....
הנדרשים? האם יתכן ששכחת משהו ? האם את מכירה היטב את התנור שלך? האם כשאת מכוונת למשל ל 180 מעלות, אכן מדובר ב180 מעלות ולא בפחות מכך ? תנורים שונים מאד אחד מהשני וחשוב להכיר אותם כדי לאפות טוב. בכל מקרה בהחלט ניתן לצרף שתי עוגות ולהדביק אותן בעזרת קרם איכותי וטעים, זה אפילו משפר את הטעם ולא מתפרק