אני מכה בכל מקום

אני מכה בכל מקום

אז לא נמאס לכם מפוקימון? זו סדרה ילדותית ופתטית שלא מובילה לשום מקום וכל העונות לגמרי אותו דבר

CibiHeart92

New member
הסדרה מילא

אבל כשאתה יכול להפגש עם אתי יוסקה רמי ליבנת וכו אתה מסוגל לדבר עליה שעות בלי שימאס לך!!! נכון פוקימון זה דבילי אבל הו פאקינג קייר? חכה חכה שנתחיל למצוא סלאשים אז יהיה מעניין באמת... =.=

Houndour

New member
כנראה שב-וכו' היא התכוונה ../images/Emo79.gif

אליך, שונית, מון ומי שהיא לא הזכירה..

OFIRB9

New member
כעונש על ההברזה משני המפגשים

האחרונים של מנגה ואנימה -_- כנ''ל לגביך רמי!

יווו איזה חמודה אמא שלי

היה לי אתמול מומולדת ואמא שלי קנטה לי נר מנגן בצורת פיקאצ'ו(טוב האמת זה ניכנס לשקית שלה בלי כוונה אבל איזה פוקס).

Yuske

New member
Nזל טוווווווווווווב!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111 למה לא אמרת לנו?!!

חחחחח תודה!

חחח חשבתי שרשמתי לא משנה,ולמי ששאל מה הוא מנגן הוא מנגן כמובן היום יום הולדת מקורי הא?

Thestral

New member
כל הכבוד חברה../images/Emo13.gif../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

סלאשאצ'ו להמונים

Yuske

New member
וגם

פינגווינים ממולאים ברוטב לאפה,,,,נו המגניב הזה שמחלקים לפני שנכנסים לאוטובוסים בראש העין שליד ראש פינה... *זורק גרבילים מיוחמים וניירות טישו וחרקים מעוכים ותירסים קפואים ואשכוליות ותפוזי מנגו קולוראבי (חדש מיוצר ע"י דוג'רס בשעות הפנאי) ומקלדות שבורות ועטים צבעוניים עם מלא כתמים שלא קשורים עליהם ותנורים לבנים עם נקודות ורודות וטלפונים צבועים בצבע אדום עם קצת פלפל חסה עליהם (also מיוצר ע"י דוג'רס) וכוסות מלאים במי קולה (זה כבר יוצר ע"י מישהו שאני לא מכיר,,,לא פיצול נוסף שלי!) ודפים ריקים עם תמונות של עכברי מנגו קלבסה וביצים לראש השנה ופסח סוכות בסתיו וכמובן איך אפשר לשכוח את הגובלינים השחומים לכל עבר* בדיוק שחשבתם שהלכתי לאיבוד....טעיתם חבר'ס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111 YUSKE IS BACK !AND WILL NEVER RUN AWAY

Houndour

New member
^__________________^ ../images/Emo79.gif

אחחח איזה תענוג לשמוע את השטויות שלך! כולנו נושאים אותך תמיד בלבנו!
וסלח לי שלא החזרתי לך צלצול היום, חזרתי הביתה מהלימודים לפני כמה דקות. :<

Yuske

New member
אני רוצה להודות במיוחד

לשירי DDR שעזרו לי לחזור אל עצמי!! ושימו לב לחתימה שלי, אני לעולם לא אברח...*מחייך!* וסתם כדיי שלא תחשבו חלילה שזה חד פעמי (אגב רמי אני סולח, תגיד לי מתי יהיה אפשר להתקשר אליך כי מהצבא זה לא עולה כסף (לי בכלאופן), אני בבסיס עד 5 בצהריים\ערב ככה אז תגיד אם נוח לך ואם לא אז נתקשר ונשלם על זה><) אתם יודעים מה ההבדל בין כביסה לכיבשה?.... ..... אין הבדל, את שתיהן אפשר לכבס במי סבון נוזלי ואת שתיהן אי אפשר לכבס במיים עם קלור (נו הזה שיש בבריכות שנכנס לעיניים וזה שורף ואז מגרד באיזור לא נעים במיוחד...)

למעלה