אני מכורה לדיאט קולה !

הפלא ה8

New member
אני מכורה לדיאט קולה !

וכן, זה כבר בשלב שמאד מפריע לי... אני שותה מעל ל - 2 ליטר ביום, כל יום. לפעמים יותר. יודעת שזה הורס את הגוף, מפריע לירידה במשקל, פוגע בשיניים ועוד תחלואות כאלו ואחרות... השנה אציב לעצמי כאחת מהמטרות לרדת במינון עד לרמה של המנעות ממש. אמן ואמן שאצליח בזה ! חג שמח ושנה טובה ! פלא.

התמכרות נשים...,

אני בעצמי הייתי [,ואולי עדיין,אבל במידה פחותה] מכורה לקולה.. היו ימים שלמים שהייתי שותה ביום 2-3 בקבוקים של ליטר וחצי!!! זה התחיל מדברים קטנים:"סתם כי זה טעים.." ,וזה הגיע למצבים שלא יכלתי להרדם בלילות.. לקולה היו כל כך הרבה השפעות עליי.. בהתחלה זה גרם לי להתרכז [,כך לפחות אני חושבת עד היום], אח"כ זה גרם לי להיות שמחה [אמרו לי שזה משפיע עליי כמו וודקה..] וכ"ו וכ"ו וכ"ו.. אבל לאט לאט,אחרי פרק זמן..,התחלתי לשים לב שיש לזה השפעות שליליות, לא הייתי נרדמת בלילות,הפכתי לדכאונית ויותר מהכל-ההתמכרות. יום אחד חברה שלי נתנה לי לקרוא מלא מאמרים על הקולה,כדי לראות שהוכח מדעית שהקולה גורמת לדכאונות וכ"ו וכמה שהמשקה הזה גרוע לגוף עצמו... באותו היום החלטתי שאני מסיימת לגמרי עם הקולה,חד וחלק,ובאמת הצלחתי לשתות יותר מחודש וחצי.. כיום,ההתמכרות שלי עדיין נשארה,אך מתבטאת הרבה פחות: אני שותה כל יום בבוקר חצי כוס קולה [שמתי לב שאם אני לוקחת יותר מחצי כוס זה עדיין ישפיע לרעה] ואפילו עכשיו,כשאני חולה..,אני שותה המון קולה,כי זה עוזר לי קצת. כעקרון,כתבתי לך על הנסיון שלי עם הקולה.., אני מציעה לך לחשוב על ה"חומצתיות" של הקולה ועל העובדה שהקולה,בתחילה,נועד לחומצה שמנקה אסלות שירותים ודם מכבישים.., תחשבי מה הדבר הזה גורם לגוף שלך,ואז אולי ההתמכרות הזאת תפסק... בהצלחה.

הפלא ה8

New member
איך הפסקת? בבת אחת?

ועכשיו כשחזרת לזה (או שזה רק כשאת חולה?) את מרגישה שאת יכולה בלי זה או לא? אני מודעת לבעייתיות שבזה וחלק מההחלטות שלי לשינויים בשנה הקרובה היא להגמל מהמשקה הזה!

../images/Emo72.gif

מאז ומתמיד,כשאני מחליטה משהו-אני עושה אותו,אם כמה שזה קשה.. האמת,אני בעצמי לא האמנתי שאצליח כל כך טוב.., הרבה אנשים אמרו לי שאני לא אצליח בבת אחת,ודווקא בגלל זה אני אוותר.., אבל ברגע שהחלטתי ושיתפתי את המשפחה/חברות שלי,עשיתי את זה. היו לי ימים ממש קשים,במיוחד כשהיה בקבוק שלם של קולה במקרר..[המשפחה שלי המשיכה לשתות,אני חשבתי שיהיה הרבה יותר טוב שאני אראה אפילו ואדאג להגיד לעצמי "לא". אז,כפי שכבר כתבתי,היו לי ימים קשים שבהם באמת כמעט נשברתי והסתכלתי על הבקבוק קולה...כאילו הוא אלוהים בשבילי ושאני חייבת אותו. [ואני לא מגזימה..],אבל כשעברו הימים האלו..,בלי לשים לב בכלל,פתאום לא היה אכפת לי מהקולה והשיא היה כשבאירוע משפחתי היה מולי בקבוק קולה-ועדיין לא שתיתי. המלצה שלי ב"גמילה"- כל יום שעובר תכתבי לך. תמיד לפני שתרצי לשתות,תסתכלי כמה ימים עברו..ואולי יהיה לך חבל להפסיק את התקופה שהצלחת..
ברור שאני יכולה בלי זה,אם אני אחליט.וזה יהיה לי קשה,מאוד. אבל ההתמכרות שלי לקולה "לפני בית ספר",היא יותר מדי.. במיוחד כי בראש המחשבות שלי-הקולה גורמת לי להיות עירנית בבית הספר. ודווקא בגלל שכרגע זה באמת מה שקורה לי,אני לא חושבת להפסיק. היו ימים שלקחתי "קצת יותר" מבכל בוקר,וכבר כאב לי הראש והייתי עייפה.. כנראה שזה מאוד תלוי במינון.. אבל אם זה יעשה לי רע-אני בהחלט אפסיק שוב. את חייבת להחליט שאת מפסיקה ,ובאותו הרגע להפסיק, ואם זה כל כך קשה-לבקש מהאנשים שמתגוררים איתך:לא לקנות קולה. ,ואת יכולה גם לבחור בדרך של ה"הדרגה" ולשתות פעמיים ביום, כעבור שבוע פעם ביום.. [כן,אני מאוד ממליצה לסיים עם ההתמכרות הזאת במהירות,לפני שיהיה חמור יותר..ותמיד יש מצב חמור יותר..] אז תתעודדי,תחליטי שאת חזקה ושזה הרגע..

הפלא ה8

New member
אחלה. כל הכבוד לך.

אני אנסה. מתישהו זה חייב יהיה לעבוד ! תודה ושנה טובה !

טבעונית

New member
לפלא, אולי השנה החדשה זה זמן טוב...

להחליט שמעכשיו שותים משקאות בריאים בלבד, כמו מי-עדן, מיצי פירות שאת סוחטת בעצמך. כמויות הקפאין שאת מקבלת - איך את נרדמת בלילה? אולי הגוף כבר התרגל. והסוכר - הרי זה גורם לבריחת סידן מהעצמות. מה יהיה? אני מאמינה בלהחליף, כי אצלי זה עבד. מאכילה אובססיבית של שטויות עברתי לסוג אכילה דומה, אבל רק של מזון טוב מעולם הצומח, עם הרבה ויטמינים ומינרלים. שתהיה לך שנה של שלווה, שמחה ובריאות, נעמי

הפלא ה8

New member
אצלי הגוף כבר התרגל לדעתי

לא משפיע על העירנות או דברים אחרים. אני שותה דיאט, ככה שנדמה לי שאין סוכר בזה... בכל אופן השנה החדשה ללא ספק זה עיתויי טוב להחליט שמחליפים במים או במיצים בריאים אחרים. תודה ואיחולי שנה טובה, בריאה ומאושרת גם לך !

../images/Emo51.gifרבה לכן../images/Emo45.gif../images/Emo140.gif בזכותכן ירדתי

לכוס - שתיים קולה ביום
לא חושבת שיצרני הקולה ישמחו, ועוד פחות רופא השיניים שלי, ואולי אפילו ארד במשקל, ומי יודע זה עלול להשפיע לטובה גם על מצב הרוח
.
שנה חדשה - רוח חדשה של עשייה!
גם לכן! ושוב תודה!

הפלא ה8

New member
לא, זו לא אני.זו מישהי אחרת שהצליח

לה. אני עוד לא התחלתי... מחכה ליום טוב, בנתיים בצעדים קטנים אני שותה הרבה יותר מים, אולי בעצם אני שותה בעקבות כך פחות מהשחור שחור הזה... כן, זו הדרך נראה לי - להיות עם בקבוק מים לידי כל הזמן וככה אני פחות צמאה ואם צמאה - שותה מים ולא ישר דיאט קולה. בקיצור - אני על המסלול הנכון לדעתי. חן חן לכולם...

אחחחחח הדיאט קולה הזה

אני הייתי מכורה לפפסי מקס שותה בכמויות מסחריות כל יום כל היום הנזקים חמורים כל כך חוץ מהקטע שאומרים שזה מסרטן יש את עניין השיניים-זה מחריב אותן לגמרי! כמות אדירה של קפאין-כל כך לא בריא ומסוכן כמות של סוכרים! זה אמנם דיאט אבל מצטבר!כמה סוכרים!וחמור יותר!סוכרזית שהיא סכנה בפני עצמה ויוצא שאת צורכת כמויות ענקיות של החומר המסוכן הזה זה מפריע מאד מאד לירידה במשקל מאד זה ממש עוצר את הירידה דופק את הגוף... שלא נדבר שעלולה לצמוח לך בקרוב כרס קולה! כן הרבה קולה הרבה מוגז בסופו של דבר מצמיח לנו כרס קולה חביבה הרבה גזים הרי... אפשר לשלב במשך היום גם דיאט קולה שאת אוהבת אבל בכמויות קטנות יותר-לאט לאט להפחית מים המון מים מיץ תפוזים אולי? תה כוס קפה ביום יכול להיות שהכמויות של הקולה שאת שותה נובעות מרעב? את לא נותנת לגוף של מספיק אוכל אוכל כל 3 שעות והוא מפתח רעב ואת ממלאה את הרעב בשתית רעל? את אוכלת מספיק? שבעה? תחשבי על זה בהצלחה

למעלה