אני מכורה לחיפוש אחר אהבה...

E D G Y

New member
אני מכורה לחיפוש אחר אהבה...

סתם, אני לא יודעת אם אפשר להגדיר זאת ככה, כי כשאני מוצאת אהבה אני מפסיקה לחפש... הבעיה היא שכבר זמן רב שלא מצאתי.. זה נורא מתסכל אותי.. כבר כתבתי פה בעבר, אולי זוכרים אותי..בכל מקרה, שיניתי הרבה מההתנהגויות שלי עם גברים ועדיין זה לא ממש מניב פירות... אולי בעתיד זה כן יעזור אבל בחודשים האחרונים אין שינוי חוץ מזה שהפסקתי לשכב עם אנשים כדי לנסות לזכות באהבתם ולהוריד את עצמי לרמתם של אחרים כדי להתקבל... אני רואה בזה התקדמות גדולה מבחינת ההערכה העצמית שלי, אך האהבה מבוששת להופיע בפתח... מה יהיה???

בוודאי שזוכרים אותך

ובוודאי שהתמכרות לאשליית אהבה היתה הנושא המרכזי כאן. אני באמת חושבת שאת בהתקדמות אדירה - קודם כל בהפסקת ההתנהגות ההרסנית. ואני חושבת גם שהאהבה תגיע ! את יודעת, בזמן האחרון אני כל הזמן חושבת על זה שאנחנו נותנות כוח מדהים לגברים עלינו. כוח לשבש את החיים בצורה לא סבירה. מה את חושבת? ובקשר לפורום אני חושבת שהבעיה המרכזית שלו היא שנשים שנכנסו לכאן פחדו לדבר על האמת שלהן. זו דעתי. דאחקות וצחוקים הם צורת בריחה מהכאב - יש לנו את זה בהתמכרות למה גם כאן? זה המקום לדבר על מה שכואב באמת. מוזמנות.

E D G Y

New member
מסכימה איתך על כל מה שכתבת לעיל

לדעתי הצורך הגדול של כולנו (ושלנו, המכורות לאהבה קצת יותר...) באהבה מביא אותנו למקומות לא בריאים בהרבה מקרים אבל הצורך הזה קיים אצל כולם והוא מולד, וההבדל הוא כמה מקום בחיינו הוא תופס ביחס לצרכים אחרים. כמובן שזו בחירה שלנו לתת לגברים חשיבות שכזו...ובכל זאת, לפחות אנו מודעות לכך וליכולת הבחירה שלנו וזו כבר התקדמות בדרך ל"החלמה". ההבנה שזה לא הגבר הספציפי הזה שעכשיו מעסיק אותנו, אלא דפוס עמוק וגדול בהרבה מכל מקרה ספציפי ושקשור לכל היבט אחר בחיינו הוא מפתח מסויים בדרך להחלמה ולמודעות עמוקה יותר. תמיד לשמור על עין אחת פקוחה ומתבוננת מן הצד (גם כשאנחנו בשיא הריגוש האובססיבי) ולזכור מי אנחנו, מאיין אנו באות ואיך זה מתקשר לכל הבלאגן הזה...(במקום לרמות את עצמנו במחשבה ש"הפעם זה אחרת" והבעיה כבר עברה לנו...). אז זהו, כמה הגיגים לעת ערב.... מקווה שהפורום יתפתח..:)

דברים כדורבנות.

הייתי חותמת על כל משפט שכתבת כאן. הלוואי ויותר נשים תסכמנה להתבונן פנימה ולגלות כמה הן נטרפות בדרך לחיפוש אהבה.

למעלה