אני מכין סוכריות לחלוקה ברחוב למצב שדיאז מנצח

yair_bar

New member
מנהל
אני מכין סוכריות לחלוקה ברחוב למצב שדיאז מנצח

אני מתכוון לקרב הלילה של נייט.

תכלס, מה הסיכוי שלו ומה צריך להיות ה game plan כדי לנצח?

ושיהיה ברור - אם הקרב של ניק נגד GSP ייצא לפועל ודיאז מנצח - ערב פיצות עליי לכל חבריי הפורום

Vizmo

New member
הייתי אומר שיש לו סיכוי לא רע

אני אוהב את בנסון ומהמר עליו בגלל הכח והמהירות. הוא מזכיר לי קצת את GSP. אבל בדומה לזה שכולם אומרים שניק יכול עליו, גם לנייט יש סיכוי.
הייתי אומר שהוא צריך GP דומה לקרב שלו נגד סרוני. לעמוד מולו ולדחוף לו את האגרוף לפרצוף כל הזמן ולא לתת לו לזוז ולהשתמש במהירות והבעיטות שלו. שיהיה כל הזמן תחת הגנה.
אם זה לא הולך אז לחכות שבנסון יקח אותו לקרקע ולנסות הכנעה. מאמין שיש לנייט BJJ ברמה גבוהה יותר.

AmitNHB

New member
ניק דיאז זה מסוג הלוחמים ש GSP אוכל 5 לארוחת

בוקר.

yair_bar

New member
מנהל
זה עושה לך טוב על הנשמה לראות פורומיסט בוכה?

AmitNHB

New member
לראות את נייט חוטף ככה, מתלהב עם אצבע משולשת

ואז חוטף עוד בהחלט עשה לי טוב על הנשמה
וגם BJ חטף טוב.. יום רע ל big mouths

AmitNHB

New member
זה לא סותר.

אין ספק שהוא לוחם ענק עם לב גדול אבל זה לא סותר את העובדה שיש לו גם פה גדול שלא פעם כותב לו שקים שהוא לא יכול לפרוע. בחחיך, אתה מדבר על לוחם שהיה בטוח לאורך כל הקריירה שלו שהוא אחד, אם לא ה גדול של כל הזמנים. לצערי הרב, בשל העקשנות שלו לחפש אתגרים במחלקות אחרות, אני לא בטוח שהוא אפילו ראוי לתואר (ובודאי שהוא לא ביסס את עצמו כ...) הלייטוויט הגדול של כל הזמנים.

באסטר1

New member
זאת הסיבה עמית

למה סילבה , GSP וכו' לא עולים מחלקות ומאתגרים את עצמם כל החיים
זה אירוני שרשמת שבגלל שהוא מאתגר את עצמו אז הוא לא נחשב לגדול מכולם בLW , אולי הוא לא הכי גדול כי ההפסדים שלו ללוחמים שלא מתאימים להיות אלופים נראים לך כאילו הוא לא ברמה.

בכל זאת הוא הגן הכי הרבה על האליפות שלו , לכן התואר הזה.

אם דעתך היא כזו אני מקווה שסילבה וכו' באמת לא יאתגרו את עצמם

haim9798

New member
דווקא סילבה כן נלחם בLHW

אומנם הוא לא נלחם נגד האלוף אבל קשה להגיד שהוא לא איתגר את עצמו מול לוחמים טובים במחלקה מעל.

באסטר1

New member
הוא לא איתגר את עצמו

הרמה שהוא קיבל לא באמת מאתגרת גריפין שנחשב הכי טוב שנלחם נגדו אפשר בהחלט להגיד שזה כמו קרב מול קנדל גרוב בMW

BeniTaz

New member

בלי קשר.. לא יודע באיזה סרט פן חיי שהוא נלחם בוולטרווייט.. גם ככה כל הקריירה הוא רק מפסיד שם, הוא עושה קצת דיאטה הוא יכול להילחם בפדרווייט. אבל שיעשה טובה ויחזור ללייטווייט. רורי נראה כמו האח הגדול שמתעלל באח הקטן.

AmitNHB

New member
אכן היה יכול להיות מעניין פן\אלדו. אבל אין

סיכוי שפן יורד ל 145 אם הוא עצלן מידי בשביל לחתוך ל 155. למרות שגולדברג אמר שהוא היה 168 פאונד בבוקר לפני הקרב אתמול ככה שלא ממש ברור לי מה הבעיה שלו לחתוך ל 155...
עכשיו שאדגר כבר לא אלוף גם פן\בנדו בהחלט היה מתקבל על הדעת אם פן היה מנצח קרב או שניים ב 155 (בוא ניהיה ריאליים, אחד היה מספיק לדיינה בשביל לתת לו קרב אליפות)

באסטר1

New member
לא מעניין

אלדו עם הלאוקיקים יחסל אותו בדיוק כמו שאדגר ורורי עשו
שים לב איפה הלוחמים שפן ניצח אותם היום (קנפלו פרש , יוז פרש , שרק פרש , סאנצז איפה? סטיבנסון איפה?)
העבר נשאר בעבר לוחם שהיה בעבר טוב הסטטיסטקה אומרת שבעתיד כבר לא

yair_bar

New member
מנהל
המשקל לצערי לא קשור. הוא נראה כבוי

ואם לא הייתי מכיר אותו הייתי אומר שהוא בא רק בשביל הכסף.

Vizmo

New member
עכשיו אחריי בנסון-נייט *ספויילר !*

אני בטוח שGSP ישמיד את ניק. זה פשוט מקרה דומה מדיי...

Vizmo

New member
לא

אבל כנראה שיקרה. GSP ביקש, דיינה לא מתנגד, וסיזר גרייסי אמר שרב הסיכויים שהם יקחו את הקרב.
2 דברים יכולים לפגוע בזה:
א. הועדה האתלטית לא תאשר לו לחזור עכשיו (ספק, כי זה כולה מריחואנה)
ב. סיזר אמר שניק ידרוש הרבה כסף. אז מן הסתם שאם זה יהיה יותר מדיי והוא לא יהיה מוכן להתפשר אז זה לא יצא לפועל...

Ori L88

New member
אני חושב שדיאז יפשל שוב.

אומנם אני רוצה לראות ניק-GSP
אבל GSP-הנדריקס ודיאז-רורי
הרבה יותר הגיוני , בנוסף אפשר לשווק בטירוף את הקרב של רורי-דיאז.
וGSP גם ככה מביא את המספר שלו בPPV. ככה שזה אולי אפילו יהיה יותר חכם כלכלית.

למעלה