אני מכירה את כריסטין כנסו...

charla

New member
אני מכירה את כריסטין כנסו...

קודם כל היא רוסיה לגבי אלו שבטוחים שהיא מארה"ב. היא גרה עד לפני שנה בשדרות ועבדה כספרית והיה לה שיער שחור. יש לה אחות בשם וולריה שהיא גם דוגמנית וגרה בת"א. לגבי זה שכולם חושבים שהיא טיפשה אז תאמינו לי צריך להשתדל כדי להיות חכמה כמוה הבחורה הבינה שהיא גימיק- בלונדינית טיפשה שכולם יזכרו אותה בגלל זה וככה היא משחקת אותה תכל'ס היא מאוד חכמה לא בקטע של הלימודים אבל ליד החברים שלה היא בחיים לא תגיד כי עוף זה ציפור... וזהו... לגבי אם תגיע לגמר או לא אני לא יכולה להגיד זה חסוי

gatinho

New member
תעשי לי טובה... תמכרי סיפורים כאלה

לאנשים אחרים...

charla

New member
תקשיב

אין לי מה למכור סיפורים והאמת מי שלא מאמין על העבר של קריסטין סבבה אל תאמינו אבל צריך להיות מפגר בשביל לא להבין שכריסטין היא הרבה יותר חכמה מרוב הבנות בתכנית בגלל התדמית שהיא זכתה ובגלל שמדברים עליה בעיקר! יש בנות יותר כוסיות ממנה אבל היא הצליחה לגרום לזה שהיא תצא מפורסמת. חוץ מזה מי שלא מאמין שיבדוק וולריה פרידמן גרה במגדל סיטי טאוור ואחותה מגיעה הרבה לשם

ירינייי

New member
עלק הבינה שזה גימיק...

תאמיני לי שאף אחד לא היה רוצה להראות בטלווזיה עד כמה הוא טיפש... והיא נעל..

היא גרה בשדרות?????????

רציני

doron7m

New member
חמודה כנסי...

אין לי מה להגיד לך חוץ מ: ש-ת-ק-י! חחחחחחחחחח

טחחח חמודההה

הקטע שלל האהבלהה דווקא יושבב עליה טבעי. ונראה לי שזה חלק ממנה.... כי לאףף אחד איןן אומץ לעשות ת'צמו ככה

ImZ

New member
גם אם זה אמיתי או בכוונה,

לא משנה לי, אני רוצה שהיא תזכה!

מסכים שהיא לא טיפשה

אולי היא לא אינטלקטואלית - אבל יש לה שכל כדי: 1. לא להצטייר כבעלת אופי מגעיל, כמו מור. 2. לא להסתכסך עם אף אחד, כמו מימי/ניראל/קרן/שרון ושות'. 3. לא לצאת באמירה פוליטית מרגיזה ומיותרת, כמו שרון. 4. לא לרכוש תדמית מזיקה, כמו אירה שרכשה תדמית זולה או נטלי שמשדרת דימוי של עקרת בית. 5. לא להרגיז בניסיונות מזויפים להצהיר על הווינריות, כמו קרן. הקיצר - אני חושב שאתה חכם לא כשאתה מצטט אנציקלופדיה, אלא כשאתה יודע להשיג את המטרות שלך. וקריסטין יודעת!

moomita

New member
1. מי בטוח שהיא מארה"ב?

כל אחד יכול להפליץ שם במשרד הפנים .. גם אני יכול לקרוא לעצמי "יעלניפר" [כמו ג'ניפר] ממ.. אז מי שמאמין לזה שיהיה לו לבריאות. דבר שני 2. היא באמת טיפשה, תראי יכול להיות שהיא נחמדה.. לזה אני מאמינה... האפשרות שהיא תשפיל את עצמה ככה בפומבי נראית לי מטומטמת.... או שיש לה ביטחון עצמי בשמים שהיא תוכל לעשות דבר כזה ולהראות כמו מטומטמת בפני כל הארץ..
העובדה שהיא מסתדרת עם בנות אחרות - בגלל שהיא נחמדה אליהן, היא נחמדה לכולם, היא טיפשה. וזהו.

למעלה