אני מכיר מישהו המחפש מדריך או...

liquidair

New member
אני מכיר מישהו המחפש מדריך או...

וויקאני שיסביר לו יותר על וויקה מישהו שיש לו אי סי קיו....

למה דווקא איסיקיו?

מה רע כאן בפורום? ככה השאלות שלו והתשובות השונות שהוא יקבל יעזרו גם לאחרים. בכל מקרה, יש גם ספרים טובים בארץ שיכולים לתת לו רקע על וויקה ועל פגניות. "דרך הקסם" של רינה קסם ו-"וויקה" של סקוט קאנינגהאם (אך בשום פנים ואופן לו את "ויקה-מדריך מעשי לכישוף לבן" של טבתה ג'נינגס!) הם מומלצים מאוד. הראשון יותר מהשני, לדעתי, אם כי השני יכול להתאים יותר לצעירים יותר (בן כמה הוא?). אפשר למצוא אותם בחנויות הספרים, גם הפיזיות וגם המקוונות.

liquidair

New member
הוא בן 19...

ואין לו סבלנות לחכות לתגובה בפורום אז הוא מחפש מישהו או מישהי שידברו איתו בזמן אמת...

אם אין לו סבלנות לחכות לתגובה

בפורום, אז כרגע יהיה לו פחות או יותר בלתי אפשרי לצעוד בדרך הפגנית, בטח ובטח שבוויקה (הכוללת מאגיה, שסבלנות היא מצרך נדרש כדי להתחיל בה).

יש לזה יתרונות ויש לזה חסרונות

בעיקר חסרונות בעיניי. נכון, אם פתאום תתעורר לו שאלה חדשה, אז הוא מיד יוכל לשאול אותה. מצד שני, כשהוא כותב את זה בפורום, יש לו את הזמן לחשוב טיפה יותר על השאלות והניסוח שלהן, וחשוב יותר - לצד השני יש גם את הזמן הזה - ואז הוא יקבל תשובות יותר טובות, לדעתי. בפורום יענו לו גם אנשים שונים - כך הוא יקבל דיעות שונות (וכמו שכבר כתבתי כאן - 10 וויקאנים, 15 דיעות...) מאנשים שונים. ולגבי סבלנות... רובין עוטה המגבת צודק כאן מאוד. סבלנות היא דבר חשוב בדרכים רוחניות. יש דברים רבים שלוקח להם זמן רב עד שהם מתרחשים.

tontie

New member
+

הרבה פעמים כשניסיתי לנסח שאלה בפורום כבר מצאתי את התשובה לבד, ואז לא הייתי צריך לפרסם שאלה. סתם עוד יתרון :)

gwizard

New member
מי שאין לו סבלנות - לא זכאי למורה

לפחות לא לפי אמות המידה שלי.

liquidair

New member
האמת...

שאני לא יודע אם יש לו סבלנות אבל הוא אמר שהוא לא אוהב פורומים... אין לי מושג למה...

T i a

New member
אני ממליצה שהוא יכתוב כאן

אפילו אם זאת בקשה לאיסיקיו ולא לדבר דרך מתווך. כרגע כבר נוצרה אי הבנה.

למעלה