אני מכריזה: אני בשמירת הריון.

lolilo

New member
אני מכריזה: אני בשמירת הריון.

לפני שבועיים הרופא המליץ לי לצאת לשמירת הריון. אני בשבוע 30 ודי התלבטתי. הרופא "רק" המליץ כי לא קרה שום דבר מיוחד מלבד העובדה שההריון הקודם (עם בתי) הסתיים מוקדם מהצפוי ו..שזה הריון תאומים. (טוב זה מספיק לא?). אחותי שעובדת בבטל"א ביררה ואכן ע"פ ההיסטוריה וההווה אני אקבל את הגמלה-כדי לא לזרז את השבלולים ולאפשר להם להתפתח ולגדול. שבוע וחצי חשבתי וזהו מחר אני ניגשת לסיים דברים אחרונים ויוצאת לנוח. ומשהו שלא קשור.. בתי בת שנתיים וחצי. שאלתי אותה איך היא רוצה שנקרא לתינוקת שלנו? ומה ענתה הקטנה?.. בואי הנה. מהיום שמה של השבלולית " בואי הנה". (עד הודעה חדשה)

yaelhul

New member
טוב שהיא לא ביקשה לקרוא לה:

"תבואי פה"
וברצינות - שמחה שאת יוצאת לשמירה ושהרופא מעדיף להיות On the safe side. תנוחי, תהני, תני תשומת לב רבה לקטנה, כי אח"כ יהיה פחות זמן להקדיש לה, ושיהיה סיום נפלא להריון שלך. יעל

גם אני חושבת שהרופא שלך צודק.

למה לקחת סיכון לאור ההיסטוריה? תהני, תבלי, תראי הרבה טלויזיה - וזהו! הא-ותלדי בזמן ולא לפני.

keren1

New member
אני יצאתי לשמירה בשבוע 28

(עקב הריון עם תאומים + קיץ + הרופא מאד אהב אותי) הכל היה סבבה ישנתי נחתי סידרתי דברים. ואז ביום בהיר אחד באמצע שבוע 30 ירידת מים. אז אני מקווה שזה לא יקרה לך ובינתיים תנוחי ותקחי את זה ב EASY. קרן

לקרן שאלה

אישתי יכול להיות גם תהיה בשמירת הריון איך מקבלים משכורת שנמצאים בשמירת הריון גמ שהיה לך הריון קל ונעים ותהני כמה שיותר כי אחר כך לא היה לך זמן כל כך

מגישים בקשה לביטוח לאומי

יש טופס מיוחד לשמירת הריון (נדמה לי שאפשר אפילו להשיג באינטרנט, ואם לא תתקשר ומיד ישלחו לך בדואר) שהרופא צריך למלא. עם זה ניגשים לביטוח לאומי ומבקשים את הכסף. את ההוראות של בדיוק מה צריך תמצא באתר של ביטוח לאומי.

למעלה