אני מכריז בקול גדול

yariv v v

New member
אני מכריז בקול גדול

על שרשור הודעות חדש: הבחירות. מישהו צופה בתשדירי הבחירות???...אני בכל אופן לא. בעצם, במחשבה שניה,מכיוון שמדובר בנושא מאוס (פוליטיקה) ואנשים עוד יותר מאוסים (פוליטיקאים),אולי כדאי לרדת מכל העניין. אני בכלל חושב להצביע לירוקים,אולי אפילו עלה ירוק.בכלל,ירוק זה צבע מרגיע ככה אומרים,אז אני כבר אמצא איזה שהוא משהו "ירוק" להצביע לו.

ענבר.

New member
למה לרדת???

תן לעלות, להנות, אחורי זה נרד. לא צפיתי בתשדירים ואני מניחה שגם לא אצפה. גם משום שטלוויזיה היא לא כוס התה שלי, ובעיקר בגלל שאותי, קשה לשכנע, באמצעות סרט נע. ואם כבר פתוח - אז עד הסוף. כל חיי הצבעתי למרצ. הפעם, לקדימה תעמוד זכות ההצבעה שלי. עלה ירוק? גם אם אני אדם לא דתי, אני מוכנה להתחיל להתפלל שלא יעברו את אחוז החסימה !!!!

yariv v v

New member
טוב,מישהו בכל זאת הרים את הכפפה

ומכיוון שכך,ומכיוון שהנימוס מחייב,אז אולי בכל זאת נקדיש לבחירות המשעממות האלה כמה שורות. טלוויזיה היא גם לא כוס התה שלי (ואני בכלל אוהב קפה).אני גם הצבעתי למרצ בעבר,ואפילו התפתיתי כמו הרבה טיפשים אחרים להצביע פעם שעברה שינוי.נו, אוטה-זוי כמו שסבתא שלי היתה אומרת (והיא אף פעם לא אמרה את זה,דרך אגב). הפעם,מכיוון שהמושג "שחיתות" קיבל מימד חדש בפוליטיקה,עד כדי כך שנעמי בלומנטל ועומרי שרון וחבריהם ממש גרמו לי להזיל דמעה לרגע,וכבר חשבתי לעצמי שבעצם מי שמושחת בכל הסיפור הזה זה אני, והם בכלל הקורבנות,אז הפעם החלטתי שאשנה כיוון.ופניי לעבר הירוק.הירוקים. עלה ירוק אמנם נראים לי חבר'ה סבבה,אבל קצת הזויים עם כל הקטע שלהם עם הגראס.יאללה,שיעשנו גראס ויעזבו אותנו בשקט.מי שרוצה לעשן גראס----שיעשן (למרות שגם זה לא כוס התה שלי). גם ככה קדימה ואולמרט ייקחו את הבחירות,אז לפחות שיהיה ייצוג בכנסת למי שאכפת לו מהים מהנחלים ומהטבע,ומעוד כמה דברים ירוקים.

softy

New member
זה יפה שאתה לא

נתון בקבעון בחירתי ואתה יודע להעניש ביום הבוחר את מי שלא סיפק את הסחורה. גם אני כמוך נע ונד בין מי שמסוגל להתקרב יותר אל השקפת עולמי ומראה קבלות של עשיה. לצערי הרב יש פער מאוד גדול בין ההבטחות של טרום הבחירות לבין מימושן לאחר מכן. לכן מהיום והלאה החלטתי לבחור רק במי שסיפק לי את הסחורה.

yariv v v

New member
זה לא שאני נאיבי או משהו

ואין לי ספק שגם מיפלגות שטרם טעמו את טעמה המתוק של הסררה,בסופו של דבר נכנעות למנעמי השילטון ואולי אפילו השחיתות.....פשוט,אחרי 4 עשורים,כבר הבנתי שאין הרבה הבדל בין השפם של פרץ לסיגר של ביבי לווילה של אולמרט לכיפה של אלי ישי. גענצה דרעק אומרים ביידיש. בוא ניתן צ'אנס למשהו אחר.יש גם ככה מספיק בוחרי אולמרט ושות'.

ענבר.

New member
זה מחמם את הלב לראות ניק מנומס.

השחיתות לא קיבלה מימד חדש בפוליטיקה, השחיתות, על כל מימדיה ואופניה, נולדה ב-1948 תשאל את סלאח שבתי. עלה ירוק, לטעמי, הם אפילו לא גימיק. "יש לנו שאיפות אחרות", הם מכריזים כסיסמת בחירות. לא בטוחה שהם, בעצמם, מאמינים בקופי רייטר שהמציא להם את הסלוגן הזה. הנחלים והטבע מדאיגים אותם, בערך כמו אותה מפלגה הזויה, (רע"מ?) שמבטיחה, במצע שלה, לבדוק מי באמת רצח את רבין. למישהו במדינה הזו באמת מפריע משהו, חוץ מהאובך הנוראי שנפל עלינו היום?

כחלחל

New member
אני מסרב בתוקף

אחרי פעילות פוליטית ענפה וכתיבה בכמה וכמה פורומים פוליטיים אני מסרב בתוקף ללכלך בפוליטיקה גם את הפורום הזה. בואו נסכים שתשדירי הבחילות הם במקרה הטוב ביותר בדיחה אוילית ועלבון לצופים ומבחינת השחיתות המפלגות נחלקות לאלו שנתגלו בהם מעשי שחיתות ולאלו שמעשי השחיתות שלהן טרם התגלו. ובקשר לעלים (ירוקים או אחרים) דעתי היא שאין דבר כזה סמים קלים.
כחלחל

ענבר.

New member
מצטרפת בתוקף ל....

שאין דבר כזה סמים קלים. סמים הם סמים הם סמים. כשמתגלית השריטה, זה ממש לא עקרוני אם היא הגיעה מסמים קלים, בינוניים או כבדים.

למעלה