אני מכריז על שבוע שירים נידחים!!!

אני מכריז על שבוע שירים נידחים!!!

לצערי הרב, ישנם שירים יפהפיים שפשוט מתעלמים מהם משום מה כשמדברים על שירים יפים, או שמציינים אותם לרעה ולא לצדק. אני אמנה רשימה קצרה (?) של שירים. כולם מוזמנים להוסיף שירים שלדעתם לא מתייחסים אליהם מספיק, או לגרוע מהרשימה. בסוף השבוע תוכרז רשימת הזוכים המאושרים (?) מבין השירים. השירים הם: Old brown shoe Rain I me mine There's a place You won't see me Here there and everywhere Two of us The fool on the hill I want you זאת רשימה חלקית... מן הסתם במהלך השבוע אני אוסיף שירים ששכחתי עכשיו. ובשבוע הבא... שבוע שירים שמוערכים יתר על המידה (ואסור להכליל את yesterday ביניהם)

Tomer 123

New member
לא כולם

Here, There and Everywhere? The Fool on the Hill? מהשירים הידועים של הביטלס. עם השאר אני די מסכים. מה עוד? וואו, קשה לחשוב על עוד... ממה שעולה לי עכשיו יש את: Ask Me Why Every Little Thing You Like Me Too Much The Night Before She Said She Said Cry Baby Cry Only a Northern Song Oh Darling

הקשב נא...

הם לא ידועים. יכול להיות שבשבילך ובשבילי הם מהשירים הידועים של הביטלס, אבל אם תשאל בן אדם אם הוא מכיר את Here there and everywhere, אולי אפילו בפורום, וללא ספק מחוץ לפורום, הוא לא ידע. אגב, cry baby cry הוא שיר שחוזר די הרבה אצל חובבי הביטלס. דווקא השיר הלבן הראשון שאהבתי...

השירים שאני אוהב מהרשימה שלך

Two of us - שמתוך האלבום Let It Be TO, אם אני לא טועה. ו - The fool on the hill של פול מקרטני, נכון
חיפשתי מילים לשירים, מה, אין לכם בפורום מילים לכל השירים של הלהקה והאלבומים ? תנו לי קישור

שיר אבוד של הביטלס לטעמי

( That's alright mama ( The Beatles caver very rare שיר של אלביס משנת 56 שהביטלס מבצעים ויש לי את ההקלטה

אלרוס

New member
רעיון נהדר

SHE'S LEAVUNG HOME מוערך אבל לא מספיק WITH LITTLE HELP FROM MY FREINDS לא מוערך יש עוד מלא שאני לא יכול להזכר בהם, ישר כח מ ק ר ט נ י אויבי משכבר הימים וחברי לעת צרה

חצי מסכים

אני ממש מסכים איתך על with a little help from my friends שהוא שיר מדהים ביופיו אך לא מוערך, אבל אני לא כל כך מסכים על she's leaving home, שהוא שיר עוד יותר מדהים ביופיו, אבל הוא מוערך מאד.

אמממ... ../images/Emo110.gif

מג'יקל מיוסטרי טור! אם תשימו לב השיר מדהים ביופיו, אבל בגלל שהמילים לא משהו (אההה.. דה מג'יקל מיוסטרי טור) הוא לא מוערך בכלל! וגם penny lane *מסכימה איתך בנוגע לthe fool on the hill *וגם למה שאמר אלרוס

Another Girl

New member
מסכימה עם כל השירים שכתבת

ברשימה,הם יפהפים.... ואפשר להוסיף אליהם את The inner light ו-what you're doing.

אכן

The inner light שיר יפהפה. what you're doing... חביב... טוב... מישהו לוקח על עצמו לכתוב איזשהו סיקור קטן על השירים הנ"ל או ש*שוב (?)* אצטרך לטרוח?

The Mad Hatter

New member
לא יודעת אם זה קשור-

אני מכריזה על עצמי מעכשיו כבורה בענייני הביטלס ושואלת מה הקטע של השירים She Loves You וI Wanna Hold Your Hand בPast Masters (או משהו כזה) בגרמנית? תודה מראש. *_*

אני מכריז על עצמי כבור

שמנסה לענות על זה בדרך הגיונית, ולהגיד שהכל יחסי ציבור, והם פשוט הקדישו לגרמנים (אולי לכבוד ההופעה ב-66?) כמה שירים בגרמנית.

../images/Emo13.gif

Q: "I know there's a record over here of 'I Want To Hold Your Hand' in German, or 'She Loves you,' one or the other." JOHN: "Both of them." Q: "Have you done them any other languages" JOHN: "No, the Germans are the only ones that won't buy you in English. You have to kow-tow to the Germans. But after you've made a couple of records they'll buy anything."​

tmenczel

New member
מה עם...

מה עם everybodys-got-something-to-hide-except-for-me-and-my-monkey ?? לא שיר גדול??

למעלה