אני מכריז על תחרות !!!!

קוחו

New member
אני מכריז על תחרות !!!!

המטרה היא לספר את הסיפור הכי הזוי\מוזר\כואב\מכאיב\מצחיק שקרה במסגרת צופי ים כלומר מפעל \סמינר\פעולה\ ישיבה או כל דבר אחר המנצח של התחרות יקבל סיור חינם בקונטיינרים של זברק ונשיקה מבילה ( על הפה) בהצלחה

לא יודע אם זה הזוי או לא...

אבל מה שבטוח זה היה מצחיק!!!! היה לך חור מדמם בכתף כי שליו זרק עליך חץ ממתכת חחחחחחחחחחחחחחחחחח

gal dolev

New member
לי יש את הההה סיפור!!

ואף אחד כאן לא ינצח אותי.. מעטים מכירים את המקרה.. זה קצת ארוך אז אם יש לכם כח לקרוא תגידו אני אספר לכם..

מצאתי סיפור באמת טוב

בכיתה ז כשהפלגנו על המשה ים באחת הפעולות הראשונות שלי עם אלון אח של נגה התקרבנו לבטונדות של הנמל בפול מהירות ולא הצלחנו לעשות סיבוב ונתקענו עם החרטום ישר בבטונדה בפול מהירות וכל מי שהיה בסירה עף והפלח של הונטה הקידמית נשבר ונשאר עומד על חתיכה שהיא בערך שביעית מהגודל של הפלח ועד היום יש זכר למקרה הזה על המשה שהפלח חרטום שלה מרוטח והקצה של החרטום קצת הרבה ישר

מתן ציח

New member
לא נכון שחר

הפלגנו ואז היתקרבנו לבתונדות ניסינו לעשות סיבוב אבל לא הלך בקושי היה לנו מהירות והיתנגשנו בקיר ושברנו את הקיר שאמור לעמוד במקות של אוניות של 500 טון היה מצחיק

קוחו

New member
הסיפור הכי הזוי !!!!

בכיתה ח' שלי היה לנו הפלגה ארוכה למכמורת ובבוקר של היום השני הדירדר ג'יפ ונפל על אחת הקרוולים

shak shaki

New member
סיפור שמח

זה היה בשיוט זוהר מינץ לפני שנתיים אני אמרתי להגאי "עלה בצע סיבוב" המפקדת על אמרה לרדת, הוא ירד ואז ריסקנו את האהוס חהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחה

לא יודעת אם זה הזוי או לא

בקורס ד', לא היה לי כוח להרים את הסירות למים. ניסיתי להתחמק והמדריכה שלי קלטה את זה, אז פשוט עשיתי את זה בדרך מתוחכמת: יום אחד הורדנו את הסירות למים, ושנייה לפני שעליתי לסירה, זרקתי בכוונה את הסנדל שלי שהיה שקפקף למים, "כאילו" שזה נפל לי מהרגל.... למי שלא יודע, שקפקפים שוקעים במים.אז קיצר זה שקע במים, וכבר הייתי בתוך הסירה אז לא יכולתי להביא את זה חוץ מזה שזה נסחף עם הגלים....אז כשחזרנו לחוף והיה צריך להרים את הסירה, אמרתי למדריכה שלי שאני הולכת להחליף נעליים. הלכתי ולא חזרתי...ולא נתנו לי שום עונש:)

gal dolev

New member
אני מסכים.. ואני אוסיף..

אם כנרות הייתה מחלה קשה.. היית כל החיים בגבס!

aviad68

New member
חחח

יניב, באתי לכתוב, אני הייתי בסירה (היהב [המלכה]) שעמדה בזה כמו מלכה !

למעלה