אני מלאה בשאלות

אני מלאה בשאלות ../images/Emo9.gif

שאלתי בפריסת הרגש - האם X אמין לגבי
ויצאה פריסה: 7- חמישה גביעים 4- תשעה מוטות 1- מלכת המטבעות 2-עשר חרבות 3-שמונה חרבות 5- צדק 6- ירח חשוב לי לדעת לגבי זה, אבל בהחלט אתאזר בסבלנות,

צ ל י ל 8

New member
למה הכוונה "אמין"../images/Emo35.gif

פריסת הרגש אינה מתאימה לסוג שאלה כזה. תפרסי שוב: מה X מרגיש כלפיי מבחינה רומנטית (או תנסחי משהו מדוייק יותר לטעמך) בחודש האחרון? 6 קלפים+קלף סיכום

אמין הכוונה ../images/Emo26.gif

אם הוא דובר אמת בחלק מן המקרים בהם שוחחנו או לא

צוף3

New member
שירה, כפי שציינתי בתגובתי הקודמת

לא ניתן לפרוס פעמיים באותו תחום במסגרת הפורום. לגבי השאלה הספציפית הזו - לא ניתן לדעת באילו מקרים הוא דובר אמת ובאילו לא, ניתן לדעת רק בכלליות אם הבחור כנה איתך או האם לאו. :)

צוף3

New member
אז כנראה שההבנה שלי לוקה בחסר

"אמין הכוונה - אם הוא דובר אמת בחלק מן המקרים בהם שוחחנו או לא"

נכון, את לוקה בחסר ../images/Emo70.gif

אני מבקשת שלא תגיבו יותר אופן התגובות שלך לא נעים, מלכתחילה היית מנוכרת ואם תמשיכי להטריד אותי אעלה לסמכויות גבוהות ממך
.

צוף3

New member
את יודעת...

רק לעיתים רחוקות יוצא לי להיתקל באנשים מסוגך. לא רק שאיני מתכוונת להתייחס, צר לי על כל אותו זמן שבכלל ישבתי, טרחתי והתעמקתי בחייך, בשאלותייך, מתוך ניסיון כנה לעזור לך ואולי גם להצליח לסייע במשהו. את מוזמנת לעלות לסמכויות גבוהות ומצידי גם להגיע עד לראש הממשלה, רק עשי לי טובה אחת ויחידה: אל תפני אלי עוד שאלות, משום שלא אפרש אותן בעבורך. יש אנשים שיודעים היטב כיצד להוציא את הרוח מהמפרשים, ולראשונה גם נתקלתי באדם שכזה. כבוד גדול.

האם אני סמכות מספיק גבוהה ?

שלום שירה. קראתי את חילופי הדברים בינך לבין צוף ולצערי אני מוצאת לנכון לאמר לך שתגובותייך אליה אינן נעימות וזאת בלשון המעטה. צוף כקוראת קלפים מקצועית נותנת באדיבותה כאן בפורום מזמנה ומיכולתה ומן הנימוס להגיב אליה לפחות בנימוס המינימליסטי. לכבד את עצם עשייתה. את בהחלט רשאית לא לקבל את דעתה אבל לפחות לכבד אותה. אודה לך מאוד אם תתנסחי אחרת בהמשך. ודבר נוסף. בדקתי את השאלות שלך ביומיים האחרונים ומצאתי כי הן לא רק רבות אלא בעיקר ערטילאיות. זה נפלא שאת מנסה ללמוד אבל כמו שאת שואלת ומצפה לקבל תשובה מכובדת כך אני מבקשת גם ממך. מה ששונא עליך אל תעשה לחברך. ודבר נוסף נוסף. הפורום נועד לעזרה בשאלות ספציפיות. כן אפשר בהחלט להתייעץ בניסוח השאלה ובהתאמה לפרוס אבל צריך להבין כי הפורום מוגבל ועל מנת להבין נושא מסוים עד תום ולהקיף אותו בסוגי שאלות שונות ומגוונות יש מקום לפנות לייעוץ פרטי אישי . ודבר נוסף נוסף נוסף. נכון שאני צבועה בכחול בעוד צוף וצליל צבועות באדום. אך זה זמני עקב הליכים ביורוקרטים. הסמכות שלהן היא בדיוק כמו הסמכות שלי כך שאם אני אינני מספקת עבורך את מוזמנת לפנות במייל להנהלת הפורומים. שיהא לך שבוע נפלא אסנת.

ביקשתי לא להטריד אותי יותר ../images/Emo26.gif

אני בוחרת לא להגיב להודעתך האחרונה, היא קנטרנית ומטרידה
וד"א.. ממך ועד סמכות גבוהה יש עוד לאן להגיע

מחייכת אלייך שירה.

בדיוק עכשיו חזרתי מהרצאה שנשאתי אשר נושאה - מסע השוטה ברחבי הארקנה הבכירה ככלי לצמיחה רוחנית. הייתי מוסיפה ומסבירה את ההקשר אבל הרי ביקשת שלא להטרידך עוד ואני חלילה לא רוצה לפגוע בבקשתך הכנה זו. שיהא לך שבוע מחויך אסנת.

צוף, בואי נעשה שולם ../images/Emo140.gif

באמת שלא התכוונתי לשאול באיזה מקרים הוא אמין או לא, פשוט לא הצלחתי להבהיר כאן את כוונתי
כן, התכוונתי לדעת אם הוא בכלליות דובר אמת
השאלה הייתה מה הכוונה לאמין - והתשובה היא האם הוא דובר אמת
החלק הנוסף היה ממני. הייתה בינינו אי-הבנה, מקווה שתביני ושנוכל להמשיך הלאה בהבנה. יום טוב, שירה.

צוף3

New member
מקבלת את ההסבר,

אך לאור הביקורת הקיצונית והלא הוגנת שלך כלפיי, איני מעוניינת לפרש בעבורך עוד פריסות. יום טוב גם לך :)

matal girl

New member
אני חורגת ממנהגי להתערב

אך אני מרגישה צורך לעודד אותך צוף בהחלטתך. נהגת נכון. ולך שירה(אם את קוראת את ההודעה) חשוב שתפנימי את העובדה שראשית דבר כבדי אחרים והם יכבדו אותך ואפילו כפליים. נהגת בגסות רוח ובחוסר כבוד ראשית כלפי עצמך ואח"כ כלפי צוף. מאחלת לך שלווה ושקט נפשי. ממני, ילדה מטאלית אמיתית.

light fairy1

New member
היי שירה- במקרה עברתי בסביבה

למקרה שהשאלה שלך עוד רלוונטית. אני פותחת בקלפים, ומי שהגיבה מקודם באמת צודקת שאי אפשר לענות על שאלה כל כך כללית. אל מה שכן, שאלת אם הוא אמין, לפי הקלפים שיצאו לדעתי הוא עושה הרבה צדק עם עצמו, אך זה לא מונע מאנשים לשקר.- לפי קלף הצדק , והחרבות . החרבות בכלל מסמלות רגשותעזים שלא נעימים לנו. הגביעים והמטבעות אומרים לי שהוא רוצה לומר לך את האמת, הוא בא מהאמת, אז אני לא מבטיחה שהוא תמיד עומד בה. נראה לי שהוא חצוי בין לומר את האמת לבין הפחד שהאמת עלולה לפגוע או סתם להעליב. והירח שהוא קלף מאוד חזק שיצא לך, הירח הוא מאוד עמוק וחזק , ואני מבינה את הצורך שלך להבין את הירח המסתורי הזה. הירח מסמל זיכרונות של התת מודע, של העבר שלנו, ולכן ייתכן שאת או הוא ניפגעתם כבר מחוסר אמון בעבר. לדעתי את צריכה לומר לו שהאמת שלו מאוד חשובה לך, אפילו אם היא מכאיבה. אשמח אם תספרי לי אם אני צודקת ומה יצא. :)

למעלה