אני מליונר !!!

אני מליונר !!!

כלומר, עדין לא קיבלתי את הכסף, אבל זה בטוח. סופסוף עליתי על *ה*רעיון. כלומר, חץ הכסף עלה עליו, אבל הפראייר גילה לי אותו, וחשב שהוא יזכה לאיזה קרדיט. (כולם ליצחוק במקהלה). לא טיל, לא תותח, לא סירה עם שלט וגם לא טיסן דיג. לא ולא חברים. ר-ו-ג-ט-ק-ת ד-י-י-ג קונסטרוקציה ממתכת עם שתי רצועות גומי ארוכות (נגיד מטר). פשוט ביותר. כמובן שאפשר לחשוב על שיכלולים, כגון "רובה קשת" גדול (קשת או קפיצים במקום גומיות), או שהגומיות יפעילו מנוף (בליסטרה) במקום העפה ישירה של הפתיון. כן כן. ולמה אני מליונר (בקרוב)? מפני שאחרי שאבנה כזה מתקן, אני אביא אותו למזח ואמכור שרותי זריקה לדייגים. ואמכור זיכיונות לאחרים להפעיל מתקנים כאלה במזחים אחרים. ואמכור להם שרותי הגנה, שלא יקרה להם שום דבר חס וחלילה (יש אנשים רעים שעלולים לישרוף להם את העסק, או לבעוט להם בכלב). וכל הדייגים יבואו לקנות אצלי שרותי זריקה, כי זה ידוע שדגים שתופסים קרוב לא שווים כלום (ולכן העוזר שלי לוקח אותם וזורק לים. לפעמים בטעות עם החכה של הדייג). שתיה לכולם על חשבוני

xytkhi

New member
איזה מבריק!

היי לך ירוק! איזה רעיון מקורי!. אולי אני אהיה הקליינט הראשון ! מה אתה אומר הא? יש לך ראש פורה העמק חשוה ותגיע לתוצאות! נעם דייג ירושלמי!

מורהדרך

New member
הפעם הצחקת אותי

זה קיים כבר גם בארץ מעל ל30 שנה בטח אז חפש לך רעיון מקורי אחר נ.ב באמת שאין אפשרות להמציא את הגלגל מחדש..

לא נראה לי

למה, כמה מליונרים אתה רואה על המזחים מאחורי הרוגטקות? כלום. אז מה אם המכשיר קיים. עדין אני אהיה המליונר הראשון. חוץ מזה, איפה יש מכשיר כזה? אני רוצה לראות אותו (כדי לדון על התגמולים שהמניאק שמוכר אותו ישלם לי). ראית כזה דבר בפעולה? מה הטווח שלו? איך הוא בנוי? למה זה לא נפוץ?

חץ הכסף

New member
אני מוציא לך צו עיכוב יציאה מהארץ!!

ליוביוב, על הפרת זכויות יוצרים.

paluta

New member
אתה ממש לא יכול יש הוכחות

שיוב יוב עוד בצעירותו השתמש בציוד הזה ולהלן הוכחות בתמונה הרצ"ב

חץ הכסף

New member
ברור שזה לא יוביוב בתמונה

הילד בתמונה דתי, נפלה לו הכיפה ולכן הוא מחזיק יד על הראש. ולכן בטוח שזה לא יוביוב כי יוביוב הולך לדוג גם בשבתות ובחגים. המדורה קצת מעוררת חשד שזה כן יוביוב שכן יתכן שהמדורה נגרמה מטיל נפל שהוא שיגר והיד על הראש זה לא בגלל הכיפה אלה שהוא תופס מחסה מהרסיסים של הרקטה....

paluta

New member
אתרים ובהם ניתן לרכוש רוגטגות דיג

למתענינים להלן מספר אתרים יש עוד המון בנוסף

AlexZ

New member
כל הרוגטקות

האלה לא מיועדות להעיף משקולות. יעודם לזרוק ריסוס לאיזור המצוף במקרים שדייג מתבצע במרחק 20 מטר ויותר. העסק הזה מעולם הMATCH FISHING ואין בערץ הרבה אנשים שיודעים להשתמש בטכניקה זאת.

חץ הכסף

New member
יוביוב ואני מדברים על משהו אחר

אתם מביאים אתרים של רוגטקות צעצוע לפלסטינאים טירונים ואנחנו מדברים על רוגטקה הוביצר.

למעלה