אני ממליץ (גם עבורך SShirly)

roy27hfa

New member
אני ממליץ (גם עבורך SShirly)

שאנשים כאן יחשבו פעמיים לפני שהם נותנים הצעות (שחלקן הן פשוט סכנת חיים- ואני לא צוחק). אני עוד לא מתייחס להערות כמו להתיז "נחושת די טהורה" מספריי כי " נחושת היא מתכת רכה". להציע למישהו לעשות אמבטיה של נחושת בבית זאת סכנת חיים. להציע למישהו לנסות לעשות ציפויים לבד זאת סכנת חיים- (שימוש בציאניד לדוגמא בתהליך הציפוי)- וכמו שאומרים אלף פעם לילדים- אל תנסו בבית. אז למי שיש הצעות מועילות והגיוניות שיציע. אבל אל תנסו להיות חכמים על חשבון אנשים אחרים. מעבר לזה בתור פורום שכל כך רוצה להיות מקצועי- לתת הצעות שאפילו ההגיון הפשוט לא מסוגל לעכל (כמו הצעה למתכת שקופה שכבר עלתה כאן), אני מציע שאנשים יתאפסו על עצמם קצת ויחשבו פעמיים לפני שהם שולחים את הגיגיהם על פני הפורום. החלטתי לעלות את זה כאן בהודעה ראשית ולא בשירשור כי זה ניראה לי חשוב לא רק להודעה הקשורה לציפוי זה איזשהו הלך רוח כאן מצד כמה אנשים להציע הצעות אבסורדיות לגמרי- ואני תוהה אם אנשים שבאמת זקוקים לעזרה מסויימת בטוח מבינים שמשהו כאן לא בסדר- או שהם תוהים עכשיו באמת איך להוציא לפועל הזיות של אנשים כאלה ואחרים.

SShirly

New member
חבל שאת מסכיהמ כל כך מהר

היהירות כאן חוגגת ואת נותנת לה לגיטימציה. בתור מנהלת פורום יכולת לבדוק אם השטויות שהוא אומר באמת נכונות, במיוחד לפני שאת מסכימה.

SShirly

New member
אתה צריך לקרוא שוב

אני מסכימה עם מה שאמרת, אבל בנוגע אלי, בשום מקום לא הצעתי לעשות אמבטיה בבית. ההצעה שלי היתה אמבטיה של נחושת כי זה קיים ויכול להועיל לפרוייקטים. אבא שלי צורף במקצועו והוא כן מתעסק בזה כבר שנים. אני לא נותנת המלצות סתם. אומנם אין לי ניסיון רב כמו לפפריקה, אני סה"כ סטודנטית בשנה א'. אבל כשאני מציעה משהו, יש לזה סיבה. וכמובן הרצון הוא לעזור ולא להרוג מישהו. קרא שוב את ההודעה שלי. בשום מקום לא הצעתי לעשות אמבטית נחושת בבית. אם כבר יש לך משהו נכון או חיובי לומר, תתנסח כראוי ושים לב לפרטים כפי שהם ולא כפי שבא לך שיהיו.

אל תקחי את זה אישית!../images/Emo97.gif

התגובות שלך טובות וענייניות. יחד עם זאת,רועי בוגר שנקר במחלקה לתכשיטנות. הוא מיקצועי ביותר,כדאי להקשיב לו. אגב,את עוסקת גם בעיצוב? יפעת שגב מנהלת הפורום

SShirly

New member
אולי לא שמת ../images/Emo23.gif

אבל השם שלי מופיע בנושא ההודעה שלו. מן הסתם אני אמורה לקחת את זה אישית. מה גם שהוא נורא טועה. עשה ממני צחוק וללא כל סיבה. אני שונאת יהירות. לא מכירה אותו. להיות בוגר שנקר זה לא אומר שיש לו זכות לדבר הבלים. אני סטודנטית לעיצוב. סיימתי שנה א'. למדתי תלת מימד לפני כן. יש לי ידע בצורפות, עיצוב גרפי ועיצוב אתרים. אני מתכוונת לסיים את הלימודים אך לא לעסוק בתחום. עושה את זה רק בשביל רקע למקצוע אחר. אגב, אני לא מתיימרת להיות צודקת תמיד. אבל באמת שההודעה שלו: פתיחת הודעה חדשה והתוכן, ממש לא היו לעניין. לעשות מאנשים צחוק זה לא מצחיק.

למעלה