מסעוד הערס מלמד להכין קוסקוס. לא תרצו לפספס, נכון???
L leeloo New member 15/4/02 #3 תסריט בהמשכים פיתחתי רעיון בפורום סרטים - יצירת תסריט מקורי אבל בהמשכים. כל אחד רושם סצנה אחת עם דמויות שניתנות מראש, עושים חיבורים לאלה שרשמו לפניהם, ונחשפים לעולם התסריטאות ויצירת סרטים. אתם מוזמנים לעשות סצנה משלכם וליהנות!
תסריט בהמשכים פיתחתי רעיון בפורום סרטים - יצירת תסריט מקורי אבל בהמשכים. כל אחד רושם סצנה אחת עם דמויות שניתנות מראש, עושים חיבורים לאלה שרשמו לפניהם, ונחשפים לעולם התסריטאות ויצירת סרטים. אתם מוזמנים לעשות סצנה משלכם וליהנות!
P pomelit New member 15/4/02 #4 גם אני רוצה להיות אינסטלטור או איך ללכת עם המכנסיים כך שיראו את החריץ בטוסיק הודעה מצחיקה מאוד מפורום אופנה
גם אני רוצה להיות אינסטלטור או איך ללכת עם המכנסיים כך שיראו את החריץ בטוסיק הודעה מצחיקה מאוד מפורום אופנה
ר רותי ב. New member 15/4/02 #2 ועוד סיפור, ז´אנר שונה לגמרי, וסיפור מדהים. מציאות ישראלית / tiptiponet
H hilitush1 New member 15/4/02 #5 אני ממליצה על מסיבה! אני ממליצה בחום ואהבה על מסיבת ענק בSEVEN , מקום חדש, שהכניסה לקלאברים/איכותיים/לא ערסים. אז לפרטים נוספים אנא התקשרו אל ....הילית 058642603.
אני ממליצה על מסיבה! אני ממליצה בחום ואהבה על מסיבת ענק בSEVEN , מקום חדש, שהכניסה לקלאברים/איכותיים/לא ערסים. אז לפרטים נוספים אנא התקשרו אל ....הילית 058642603.