אני ממשיכה את מסורת הפורום שלנו

אני ממשיכה את מסורת הפורום שלנו../images/Emo65.gif

וגם אני מפרסמת את עוגת יום ההולדת הראשונה של יותם. אומנם יותם יהיה רק מחר בן שנה אבל מאחר וסבתי עברה השבוע ניתוח, ומאחר והיא היתה מאושפזת גם בברית של יותם ולא השתתפה, החלטנו להקדים ולחגוג לו ביום שישי האחרון. בחרנו בעוגת כלב ולא סתם כלב אלא כלב שמוט אוזניים כמו יובלי שלנו בבית. יותם מת עליה ועל כלבים בכלל. המילה הראשונה שלו היתה "האו האו".

../images/Emo49.gif ליותם הקסם (יש ספר כזה לא?)

עוגה מדהימה, נראה לי שיובלי שלכם מאוד דומה לפושקר שלנו (במיוחד האוזניים)
והרבה בריאות לסבתא

../images/Emo2.gifוואו, העוגה משגעת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ובהזדמנות זו אאחל לכם מזל-טוב ענקי ליומולדת שנה
מאחלת לכם הרבה הרבה הנאות משותפות ואושר גדול
ולגבי העוגה - רוצה הסברים מדויקים איך לעשות אותה! לתומרון עוד 3 שבועות יומולדת שנה והכי הכי הוא אוהב כלבים ובעיקר את שלנו הקוקרית המעורבת (אם כבר מדברים על אוזניים שמוטות...). אז אני מבקשת הסברים ברורים ומדויקים איך עושים כי אני מתכוונת להעתיק
תודה תודה, שירלי.

הוראות הכנה לעוגת כלב

העוגה יוצאת מאוד גדולה וגבוהה ולכן אם אין הרבה אורחים אפשר להפחית הכמות בחצי. 1. מדפיסים על דף את תבניות הנייר הגזורות של הפנים והאוזניים. אני הגדלתי את הפנים מעבר לדף של A4 עד כמה שגודל התבנית איפשר לי. 2. קניתי 2 חבילות של עוגת וניל של פילסברי (את החלק הזה לא מגלים לאורחים) ואפיתי לפי ההוראות בתבנית אפיה מרובעת גדולה. חשוב מאוד לשמן את התבנית בנדיבות ולקמח אותה לפני שפיכת התערובת לתוכה כדי שהיא לא תידבק ותצא בקלות. 3. לאחר שהעוגה התקררה להצמיד את תבניות הנייר לעוגה בעזרת קיסמים. לחתוך בעזרת סכין רטובה. להוציא תחילה את החלקים המיותרים. ואז בעדינות להעביר את חלקי הפנים והאוזניים אל המשטח שעליו תוצג העוגה. 4. להכנת הציפוי השתמשתי בקרם וניל (השקית של אוסם) ושתי חבילות אינסטנט פודינג וניל (אפשר להסתפק גם באחת) מעורבלות עם חלב במערבל. מצפים את העוגה כולל הדפנות. להשאיר שארית בצד. 5. ליצירת הכתמים עירבבתי את הקרם עם מעט קקאו. 6. ליצירת האף והאישונים של העיניים. המסתי שוקולד מריר ועירבבתי עם קרם הוניל. 7. ליצירת לובן העיניים השתמשתי במרשמלו חתוך לשניים ואז יצרתי צורות אליפסה. 8. ליצירת הלשון. עירבבתי מעט מקרם הוניל עם אבקת צבע מאכל אדום (ממש מעט אחרת זה יוצא חום מדי). זהו, שיהיה יום הולדת שמח ובתאבון!

רותי ע

New member
איזה יופי של עוגה ../images/Emo107.gif

מזל טוב ליותם
מחר אתם לא עושים משהו לציין את היום? והמסורת לא שלמה בלי הוראות הכנה מצורפות לתמונה..

../images/Emo2.gif אני לא מאמינה../images/Emo70.gif ניצחת בענק../images/Emo70.gif

איזה יופי, איזה כישרון.... כולי ירוקת! ו
לילדון שאני הכי הכי אוהבת בעולם! מתי נחזה באיזה קלוז-אפ של המתוקי

דיאנה1

New member
WOW ../images/Emo70.gif עוגה משגעת, כל הכבוד

והמון המון מזל טוב ליותם המתוקי! יומולדת שמח ומאושר

תפוח עץ

New member
ת´אמת, לא ציפיתי לראות עוגה כזו

כשפתחתי את הקובץ, הפתעת אותי לגמרי - עוגה מדהימה. היתה טיעמה ?

iris & ben

New member
בנות הרף עולה...../images/Emo107.gif../images/Emo8.gif

העוגה משגעת!! יש אצלנו תוכנית שנקראת בלוז קלוז והגיבורה של התוכנית היא כלבה שנראת בדיוק כמו העוגה רק בצבע כחול ראו תמונה

אה, זו היא!!

מצאתי את הדמות הזאת בשני אתרים באינטרנט ובאמת התפלאתי למה צריך להשתמש בכל כך הרבה צבע מאכל בעוגה, ועוד כחול. עכשיו אני מבינה שזו דמות כחולה מפורסמת! אז איך קוראים לכלבה הזאת? והנה האתרים: עוגת כלב כחול ועוד עוגה

ו../images/Emo51.gifלכולן על המחמאות והברכות!

מזל שפה מעריכים עבודת חיתוך עוגות.. כי בבית כשהוצאנו את העוגה, הסבתות לא גילו ממש התלהבות.

למעלה