אני ממשיכה כאן את המשחק מסע בעקבות האהבה\עמי גדליה
B Britush New member 20/8/04 #6 "תעלומה במכרה" \ ז'ול ורן (אחד הספרים הפחות-מוכרים שלו, אני חושבת. ספר חביב, דווקא.)
S sigalit33 New member 21/8/04 #7 הגיבן מנוטרדאם/ויקטור הוגו ובאמת לא שמעתי על הספר הזה של ז'ול ורן... (לא שאני כזו מומחית בספריו, פשוט רובם מוכרים מאד)
הגיבן מנוטרדאם/ויקטור הוגו ובאמת לא שמעתי על הספר הזה של ז'ול ורן... (לא שאני כזו מומחית בספריו, פשוט רובם מוכרים מאד)
S sigalit33 New member 21/8/04 #9 ילדת הגבעות/ א. מקגרו אחד הספרים האהובים עלי... ושוב אני משאירה ת'! סורי... בלי כוונה
ד דרקונית מזל New member 22/8/04 #10 תעלומת הארגזים/נחום גוטמן כלומר-החופש הגדול או תעלומת הארגזים-מודה...
ד דרקונית מזל New member 23/8/04 #18 את עמק החיות המוזרות וספרים נוספים ומצויינים בסדרה-כולם על המומינים וחבריהם כתבה טובה יאנסן-הקרדיט מגיע...
את עמק החיות המוזרות וספרים נוספים ומצויינים בסדרה-כולם על המומינים וחבריהם כתבה טובה יאנסן-הקרדיט מגיע...
B Britush New member 22/8/04 #17 "הקרב האחרון" \ ק. ס. לואיס (בדיוק קראתי אותו שלשום ) למעשה, התכוונתי לכתוב "האסופית", אבל ראיתי שגם הוא נגמר בת'... מחצית מהספרים נגמרים בת', מה זה?
"הקרב האחרון" \ ק. ס. לואיס (בדיוק קראתי אותו שלשום ) למעשה, התכוונתי לכתוב "האסופית", אבל ראיתי שגם הוא נגמר בת'... מחצית מהספרים נגמרים בת', מה זה?
ד דרקונית מזל New member 23/8/04 #19 נאדיה/גלילה רון פדר נראה לי שספרים שמתחילים בהא דוקא לא קשה למצוא, אבל אני מתאפקת...