אני ממש אוהב את המנהל או עוזר מנהל! אני כבר לא יודע מה הוא אבל הוא די נעלם העונה הזאת... שמתם ?
C CoolCat New member 1/12/02 #1 אני ממש אוהב את המנהל או עוזר מנהל! אני כבר לא יודע מה הוא אבל הוא די נעלם העונה הזאת... שמתם ?
S Salem New member 1/12/02 #2 אתה מתכוון ל Mr. Kraft? הוא באמת אדיר! ובאמת חבל שהוא די נעלם העונה... מעניין למה... אני מקווה שהוא יחזור עוד!
אתה מתכוון ל Mr. Kraft? הוא באמת אדיר! ובאמת חבל שהוא די נעלם העונה... מעניין למה... אני מקווה שהוא יחזור עוד!
W Woogyman New member 1/12/02 #4 הוא היה סגן מנהל ../images/Emo110.gif ובשנה הזאת קידמו אותו למנהל. מישהו יודע אם יראו אותו גם אחרי שסברינה עוזבת את התיכון?
הוא היה סגן מנהל ../images/Emo110.gif ובשנה הזאת קידמו אותו למנהל. מישהו יודע אם יראו אותו גם אחרי שסברינה עוזבת את התיכון?
S Salem New member 2/12/02 #5 למען האמת אני חושב שהוא עוזב בסוף העונה... סה"כ התפקיד שלו נגמר... הוא שחקן די מפורסם
ע עידו זלצברג New member 2/12/02 #7 צודק... ../images/Emo58.gif(../images/Emo35.gif) הוא באמת עוזב בסוף העונה. אבללללללל יש שמועות שהוא יחזור להופעת אורח בעונה השביעית אז תחזיקו אצבעות!
צודק... ../images/Emo58.gif(../images/Emo35.gif) הוא באמת עוזב בסוף העונה. אבללללללל יש שמועות שהוא יחזור להופעת אורח בעונה השביעית אז תחזיקו אצבעות!