אני ממש בבעייה

liatg2

New member
אני ממש בבעייה

היה לי חבר שנה וחצי ,קטן ממני בכמה שנים ואהבתי אותו למרות הפער ביננו לא רק של השנים אלא פער שכלי (אני למדתי ואני עם מקצוע והוא אפילו לא סים תיכון ) ,יש לנו מנטליות שונה ואיכשהו הסתדרנו מעולה עד שלפני חצי שנה עברתי לגור לבד והוא פוטר מעבודתו ועבר לגור אצלי ואני ממש תמכתי בו בעיקר כלכלית ודאגתי לכל מחסורו כמו לילד ... ממש אהבתי אותו ואז הוא נעשה מתוסכל מאוד והתחיל לפגוע בי מילולית ,לקלל ולהשפיל וממש לא העריך אותי אפילו שנאלתי לעבוד שלוש עבודות ביום רק כדי לפרנס את שנינו... ואז הרגשתי שהאהבה שלי אליו דועכת אבל העדפתי שהוא יגמור את זה ויפגע בי ולא להיפך... אכן לפני שבועיים הוא נפרד ממני ואמר שהוא מצטער על כל שנייה שהיינו ביחד ואני ממש נעלבתי למרות שאני מודה שאני מרוב אהבה חנקתי אותו מאוד. לא היה ביננו קשר שבועיים ולא התראינו ואני עברתי לגור בעיר אחרת והיה לי אושר גדול למרות שלרגע לא הפסקתי לחשוב עליו ואז אתמול אחרי שבועיים הוא התקשר אליי ורצה להחזיר לי משהו ששייך לי ונפגשנו וגם שכבנו לצערי וממש התרגשתי לראות אותו וגם הוא אותי למרות שהוא אמר לי כמה שהיה לו קשה אבל גם קל כי מאז שנפרדנו הוא מצא עבודה והוא מאושר והשתחרר כאילו מהכלא והוא אמר שאולי נחזור להיות ביחד אבל בחיים הוא לא מתכוון להחחתן בכלל וחוץ מזה הוא רוצה שנפגש רק פעם בשבוע ושלא נדבר בטלפון בכלל ואני ממש לא הסכמתי והוא אמר שהוא מפחד שעוד פעם אלחיץ אותו ועוד פעם נפרד וממש קשה לו להחליט והוא אמור להודיע לי היום מה הוא מחליט והאמת שאני ממש אובדת עיצות כי טוב לי עם הידיעה שהוא אוהב אותי אבל בעיניי ככה זו לא זוגיות ואם הוא ממש אוהב אז בעצם למה שלא ירצה לראות אותי יותר ולהתקשר אליי ? איזה מין קשר זה? סטוץ? אני ממש לא יודעת מה אני מרגישה ומה אני אמורה להגיד לו? אולי באמת להסכים ולתת לו את החופש שהוא צריך עכשיו? מה לעשות?

צלליתה

New member
צריך שנים לטנגו

הענין בזוגיות הוא שיש בן זוג. ובשביל שתהיו מאושרים צריכם להסכים. מה שלא תעשי,אל תעשי משהו שלא מקובל עליך. חשבי עליו, אבל גם על עצמך. אם התנאים שלו לא מקובלים עליך, אז וותרי. עדיף להיות לבד ולא להיות בקשר שנכפה עליך. ברוכה הבאה ובהצלחה

liatg2

New member
את ממש צודקת ואני כ"כ שוכחת את עצמי

ברגעים האלה אני מוותרת על הכל ובלבד שהצד השני יהיה מאושר ושלא יפגע ושלא יכעב עליי או יחשוב עליי משהו רע...והאמת שכל המחשבה על זה וכל הקשר הזה עושה לי המון רע... אני לא יודעת איך להגיד לו שאני בעצם לא מעוניינת בהצעה שהציע לי ...זו לא זוגיות איך אני אומרת לו את זה בלי לפגוע בו ובלי שיכעס עליי?

noa128

New member
היי ליאת ../images/Emo13.gif

אמרת בעצמך יקירתי - "זו לא זוגיות" - זוגיות היא יחסים הדדיים והאיש הרי אמר לך בכל דרך אפשרית שהוא אינו מעוניין בך - ואם כן - אינו מסוגל להתייחס אלייך בכבוד המגיע לך כאדם, ועוד יותר - כבת זוג
עצתי לך יקירתי - השאירי אותו מאחור ומצאי לך איש שאיתו יהיה לך טוב ללא ספקות. ובהצלחה,

liatg2

New member
תודה נועה את בהחלט צודקת ואת לא מאמ

לא מאמינה כמה טוב לי בלעדיו וכמה שאני מאושרת ופורחת ואין אחד ברחוב שלא אומר לי כמה אני מהממת ואנשים שהכירו אותנו אומרים לי כמה הוא לא מתאים לי כי אני כזו עדינה והוא ממש לא ופתאום הוא מתקשר אתמול בלילה והיום אחרי העבודה ו..להגיד לך א האמת כייף לי בלעדיו ואני רק צריכה לדעת איך להגיד לו לצאת מחיי בלי להרגיש נורא עם עצמי כי אני לא רוצה שאנשים יכעסו עליי או ישנאו אותי כי עם זה נורא קשה לי להתמודד אני צריכ ללמוד להיות אסרטיבית ולהגיד מה שבא לי בלי להרגיש אשמה כל הזמן....

על פניו

לפי מה שתארת, מגיע לך יותר טוב ,את ראויה למישהו שיתיחס אליך יותר בכבוד ויהיה קשוב יותר לצרכים הרגשיים שלך. אני יודע שלפעמים קשה להתנתק ממערכת יחסים מהעבר שיש ממנה גם זכרונות טובים והעתיד לא מבטיח בודאות משהו אחר , אבל בכל אופן נראה שאם תמשיכי איתו רוב הסיכויים שאת תפגעי שוב ושוב תבזבזי זמן ובסוף תצטערי על הזמן שבזבזת איתו במקום לחפש מישהו יותר מתאים ושאיתו תהיה לך מערכת יחסים שתחזיק מעמד לאורך זמן.

מה שלא לומדים מהמכה הראשונה

לומדים מהשניה, שלישית , רבעית. ככה מתחזקים.עצוב , אבל יש בזה נחמה מסוימת. אם רציונלית את מבינה שהוא לא מציאה גדולה , למה את מוסיפה להיות קשורה כל כך אליו? האם את מאד חרדה שלא תמצאי ? לא מאמינה בסיכויים להכיר באתרי הכרויות, או בחוגים, הרצאות , טיולים.

למעלה