אני ממש בדילמה

noxמלורי

New member
אני ממש בדילמה

אני בחורה צעירה שהתאהבה בחברתה לעבודה, ואני די תקועה עם הרצונות שלי והפנטסיות שלי והחלומות שלי... אני מתה ליצור לעצמי אהבה, אפילו כיוונתי את עצמי לתאריך מסויים שעד אז תהיה לי אהבה, ואני יעשה הכל בשביל זה, עשיתי ואני עושה ופתאום היא צצה לה, ובא לי להציע לה, אבל... אבל אבל אבל תמיד האבל הזה - אבל אני מתה מפחד, אנחנו עובדות באותו מקום וזה גם כן קטע, כבר חצי שנה שאנחנו עובדות יחד ורק בשבועיים האחרונים קרה משהו ששינה לי את כל התמונה לגביה, אף פעם לא חשבתי עליה בכיוון הזה, לא חוויתי הערצה כלפיה פשוט אהבתי אותה כבן אדם וגם עכשיו , אבל עדיין זה אחרת. עכשיו זה אחרת ואין לי סבלנות, לפעמים נידמה לי שסבלנות זה השיעור שלי בחיים האלה כל פעם שלא הייתי סבלנית זה נידפק איכשהו אולי שם טמון הגרעין הבעייתי אני כל הזמן בודקת ערה מנסה לשפר, והאמת בימים טרופים אלה אני קצת עייפה בא לי להגיד 7וס אמק, אבל אולי הגיע הזמן ליזרום ולעשות מה שמרגיש וואללה להיות אם אני אחיה מחר בערב העולם יצא מדעתו אפילו ארה``ב לא מצליחה למצוא נשיא... מה אני שומרת את הרצונות שלי בפנים? המחר כבר לא כל כך בטוח, כל זמן שאני לא פועלת זה לא לטובתי..... ויש לי אפשרות לפעול, אנחנו ניפגשות ביום שישי וחשבתי לתת לה מיכתב המתאר את אשר על ליבי ומבהיר לה שזאת בסה``כ הצעה ושאם לא מתאים לה והיא לא בקטע אז זה שיא הבסדריות, ושאני אודה לה אם היא תוכל לשמור את זה כמחמאה אישית לעצמה. שיתפתי בזה חברה משותפת ושאלתי לדעתה וזו אמרה שהיא לא ממליצה לי כי זה עלול להביך את היקירה ואני בדילמה אטומית, מצד אחד החלה התקרבות שכזו בינינו רק שהייתי שמחה לנווט אותה לחברות אחרת קצת אחרת קרובה יותר... אני עלולה להבהיל אותה וזו בכלל לא הכוונה, לא רוצה שהיא תפרש את הנחמדות שלי אליה אחרת.... BIG סימן שאלה.... JEASUS מה אני אעשה??? עוד יומיים - אנחנו נפגשות לתת לה את המכתב או לא?

רותי ב.

New member
נסי

קודם כל לרכך את המכתב שכתבת לה ושאת מתכוונת למסור לה כמה שיותר. לגבי החברה שיעצה לך לא לתת, על סמך מה יעצה לך את זה? אולי היא מכירה אותה טוב יותר משאת? אולי היא יודעת שיש לה חבר, שהיא דו-מינית, או משהו כזה? נסי לברר יותר. אולי גם באחת השיחות ביניכן, או אפילו ביום שישי כשתפגשו תשאלי אותה אם אפשר לשאול משהו ממש, אבל ממש אישי, שמסקרן אותך, ואז לפתח שיחה על הנושא, שיחה תיאורטית, בינתיים, ובהתאם לכיוון שתתפוס השיחה הזו, להחליט אם את רוצה לומר לה את הדברים או לא. ואז אולי לא יהיה כל צורך במכתב, כי יותר עדיף לדבר על הדברים, פנים אל פנים. כך או אחרת, בהצלחה, והייתי שמחה לו היית מקבלת עוד עצות מאחרים.

yana_g

New member
אני בבעיה ולא אתנגד לעזרה...

לפני כארבעה חודשים הכרתי מישהו בצ`אט הוא גדול ממני בשנה (אני בת 14) הייתה לנו ידידות נפלאה שיכולתי לסמוך עליו ולדבר איתו על כל דבר אפשרי, ועם הזמן הידידות עלתה שלב והחלטנו לראות את עצמנו כזוג, לאחר הפגישה הראשונה התאכזבתי , כי לא ציפיתי שהוא ייראה כך, לכן בכל פעם שהוא ביקש לראותי, התחמקתי, עם הזמן הוא הבין את הקטע והתחיל להתנהג אליי מגעיל והעמיד אותי ב``מבחן`` שבו הוא פגע בי בטלפון ואז שאל אם נעלבתי כאשר עניתי ב``לא`` כדי לא לאבד את גאוותי, הוא אמר שאם באמת הייתי אוהבת אותו הייתי נפגעת לאחר מכן חזרנו לדבר פעם בשבוע ואז רק התחלתי להרגיש כמה שהוא בעצם חסר ליואז גיליתי שאני פשוט מאוהבת בטירוף... לאחר תקופה קצרה הוא התחיל להפגין חוסר עניין וכדי לא ``להתקרצץ`` אליושאלתי אותו אם בצורה המגעילה הזאת הוא רוצה שזה ייגמר אז הוא ענה לי בצורה יפה שכן, אז פשוט הלכתי ומאז לא ראיתי ולא דיברתי איתו, עד אתמול! אתמול יצאתי למסיבה ופגשתי אותו לאחר שלא דיברתי איתו 5 שבועות, במשך כל המסיבה הוא הסתכל עליי ואני כמובן עליו אבל לא יצא לנו לדבר התעייצתי עם כמה ידידים והם הציעו לי להתנצל או לשכוח ממנו. לשכוח ממנו אני בטוחה שלא אצליח לכן אני שוקלת להתנצל לכן אבקש את עזרתכם... תודה מראש...

למעלה