אני ממש בהלם

אני ממש בהלם

איך פספסתי את הפורום הזה עד עכשיו אני נמצאת כמעט בכל הפורומים של ההורות וכאן עוד לא הייתי. אני יספר על עצמי יותר מאוחר. אבל בעקרון יש לי 2 בנים ואני חיה עם בת זוג. בהפסקה הבאה שאני יקח בעבודה (צהריים) אני ירחיב ביי

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אנחנו חדשים כאן בתפוז, אז... צאי מההלם קחי לך
וספרי לנו הכל...

אופסס ברח לי ../images/Emo140.gif

תרגישי כמו בבית
מתי שמגיעים תמיד זה בדיוק בזמן !

היי .. אנחנו ממש לא!!!

דזדמונה של הצ'אט, תהיה מי שתהיה - ניסתה לרמוז כאן משו כאילו את הודעה "שתולה"... כל היתר - סתם שמחנו מאד לפגוש ולהכיר אותך, ומחכות לשמוע יותר עלייך ועליכן/ם

לא רוצים אותי פה אני הולכת

אולי אני יסביר אני נמצאת בכל הפורומים של הורות של תפוז!!!!! ואת הפורום הזה לא ראיתי. לא רוצים אותי פה אני הולכת.

פלפלת32

New member
רוצים ורוצות

אל תשימי לב, תכף תגיע כל חבורת המקסימות, תרגישי בבית

אז... עכשיו תרחיבי?

מחכותים להכיר ! וגם - אם תרצי להצטרף - יש לנו דפקשר, שהמופיעות בו מוזמנים מדי פעם למפגשים של ממש.. מחוץ לכותלי המחשב. (לא חובה, אבל כייף!)

לא רוצים אותי פה אני הולכת

אולי אני יסביר אני נמצאת בכל הפורומים של הורות של תפוז!!!!! ואת הפורום הזה לא ראיתי. לא רוצים אותי פה אני הולכת.

טוב אני מפסיקה להתבכיין

אז באמת פיטרו אותי אחרי חופשת לידה. אבל זה ממש לא חשוב וממש מאחורי אבל אם כבר אתם רוצים קישור להודעה שלי מפורומים של הורים לתינוקות אז הנה

זה סיפור שלא ייאמן !!!

והאמת שמישהי סיפרה אותו השבוע = ובאמת לא האמנתי ! נדמה לי ש-3 שבועות זה ההפרש הכי גדול שמעתי עליו ב-תאומים
איזה כייף לכן ! יש לנו פה בפורום זוג תאומים, קצת יותר צעירים, רק שהם הגיעו בדרך קצת יותר סטנדרטית ... ו- לנו בבית יש שניים שגם הגיעו אלינו בהפרש מאד קטן: אחד מלידה ואחת מאימוץ... ברוכות הבאים שוב !

colourful

New member
יותר צעירים???

נדמה לי שאייל ואלון די תינוקות.... בני כמה הם באמת?

כן כן.... אל תלכי... תישארי...

אני סתם חמדתי לי לצון... תישארי... בגללך ובגלל עוד נשים הפורום עבר לכאן... אל תלכי בבקשה... חוץ מזה שיש לנו דף קשר ותאומים ומפגשים, אנחנו גם עושים אוכל טעים.. וכל מי שמצטרף מקבל מחזיק מפתחות שמאפשר לך לקחת עגלה בסופר מבלי להזדקק לחמישה שקלים!! אז תשארי! זה כדאי!!!!!!!!!!! אמרתי את מילת הקסם? בבקשה בבקשה בבקשה! עכשיו את חייבת להשאר!

למעלה