אני ממש בהתלבטות בין ה i7 לעומת הקליפ

polop

New member
אני ממש בהתלבטות בין ה i7 לעומת הקליפ

אוקיי אני בהתלבטות אחרונה בין ה I7 לבין ה Clip - נפח 8GB . פה בפורום פה אחד ממליצים על I7 יותר מאשר על הקליפ . ב זאפ הקליפ מקבל ציון 71.24 , וה I7 מקבל 70.89 . הקלפי הוא יותר קטן . המחיר לא משנה לי . אורך הבטריה לא משנה לי. חשוב לי עוצמת הקול , וקליטת הרדיו. ועמידות המכשיר לנפילות. שלא יהיה עדין מידי. קראתי הרבה הרבה באינטרנט, ונראה שרוב המבינים בתחום ממליצים על הi7 , אבל מצד שני , הרבה הרבה מתלוננים על מסך המגע העדין מידי. לא מצאתי חנות שניתן לנסות את 2 הנגנים בפועל. אשמח לדעת, למה אתם חושבים שה i7 טוב יותר ? ומה לדעתכם טוב יותר בקליפ לעומת ה i7 (חוץ מבטריה ומחיר- שכאמור לא משנה לי כלל) תודה רבה

יאיר B

New member
זאפ?!

אני לא יודע לענות על השאלה שלך. יכול רק להוסיף עוד נתונים. לקליפ יש לוח מקשים אמיתי שלא דורש שימוש תכוף ב-HOLD, הוא קל יותר וכנראה עמיד יותר (לא ניסיתי, אבל זאת ההרגשה). אין לי מושג מה קורה בתחום הרדיו (לא משתמש ברדיו). עוצמת הקול עבורי היא אותו דבר בשניהם, אני לא עובר את ה-50% ביכולת הנגן. אני מעדיף בין שניהם את ה-7 בגלל הסוללה (אני שכחן לא קטן) ובגלל היכולת לעבוד לפי תיקיות (למרות שכל השירים שלי מקוטלגים לפי תגיות). גם ממשק המגע נוח כאשר רוצים להריץ קדימה מהר ברשימה ארוכה של שירים. יש אפשרות נעילה למקשי המגע והשארה של מקשי הקול פעילים. הקליפ משמש אותי לחדר כושר (נוח בגלל הקליפס ובגלל שהוא קטן וקל יותר וגם זול יותר - אם יהרס לא יכאב לי יותר מדי).

polop

New member
תודה יאיר. לגבי הקליפ

האמת שלפי דברייך (ואני מבין שיש לך את 2 הנגנים) אני חושב שאני מעדיף את הקליפ . הוא יותר עמיד.. זה יתרון עבורי. איזה נגן יותר פשוט לשימוש לדעתך? עד עתה היה לי את ה G3 , ופשוט הייתי מעביר את התיקייה לנגן... אני מקווה שבקליפ זה לא מסובך יותר מידי. איך קובעים תג לשיר ? האם הקליפ מגיע עם חוברת בעברית? האם יש רשת גדולה (ואמינה ) שמוכרת את הקליפ? בחזרה לזאפ , בכל זאת - זה אומר משהו לא ?! , בכל מקרה, ראיתי בתמונה של זאפ, שה 4 GB הוא כסוף, בעוד ה 8 GB הוא שחור, האם אפשרי לקנות 8 GB כסוף? תודה רבה

יאיר B

New member
שאלת הפשטות בשימוש בנגן תלויה במצב התגיות

של השירים שלך. אם הן מסודרות כמו שצריך, לא תהיה בעיה עם הקליפ. אם לא - צריך לסדר אותן (ואם יש הרבה שירים = הרבה עבודה, אני עושה את זה בימים אלו לשאריות האוסף שלי). ב-7 אין בעיה של תגיות בגלל שאפשר לעבוד לפי תיקיות (אין אפשרות לתיקיות בקליפ). לגבי העברת שירים - בשניהם גוררים לתיקית MUSIC. אפשר לטפל בתגיות בהרבה שיטות, בין היתר דרך חלונות או דרך תוכנות יעודיות (הסנדק או MP3TAG האהובה על הפורום). אני לא זוכר חוברת הפעלה בעברית. הממשק שלו בעברית והוא די פשוט, כך שאני לא צופה שיהיו לך בעיות רבות. נגני סנסא נמכרים בכל חור בישראל. רשתות גדולות? אופיס דיפו, באג, קרביץ, אפילו ראיתי בסופר... לגבי זאפ - מלבד נושא המחירים (וגם זה לא תמיד אמין, גם בגלל שלא כל החנויות שם), לא הייתי סומך על מה שכותבים שם (הרי כל אחד יכול לכתוב מה שהוא רוצה בסיקורים למוצרים). ה-4GB בעבר הגיע בצבע כסוף (היה מהדורה מיוחדת או משהו כזה, יש לי את הדגם הזה). לפי אתר סנדיסק, רק ה-4GB כיום מגיע בצבע כסף (ה-8GB מגיע בשחור): http://www.sandisk.com/products/sansa-music-and-video-players/sandisk-sansa-clip-mp3-players.aspx

polop

New member
יש מאמר אולי שמסביר את תיוג השירים ?

יש מאמר אולי שמסביר איך מתייגים את השירים (בעברית) תודה

or121210

New member
אאל"ט אפשר להתנסות בשניהם ב-BUG

פשוט לבקש מהמוכר. משום מה שמעתי בפורום שקשה להשיג את ה-I7, למרות שלפני מספר ימים הייתי בבאג רעננה, והוא היה שם...

למעלה