אני ממש חייבת לדעת

The Snow fox

New member
אוף, נמאסתם!!../images/Emo63.gif

חכו בסבלנות, לעזאזל! או לפחות שרשרו!

The Snow fox

New member
../images/Emo63.gif

De-Panther

New member
מצד אחד אתה אומר...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

לאנשים ללמוד לשרשר ומצד שני אתה מוסיף אוף מיותר לשירשורים אם רצית שהוא יבוא לצ'אט יכולת לשלוח לו מסר

blck angel1

New member
../images/Emo3.gif מצד אחד אני עייפה, מצד שני

הסיוטים שלי לא נותנים לי לישון ובפרט הנחירות של הכלבה שלי X: מאפה היא פיתחה אתן!?

נוחרתXD

*מלאת הקלה על כך שהכלבה שלי לא* אפילו שכמה פעמים תפסתי אותה.. מפליצה -_-;

blck angel1

New member
הצלתי אותו שהוא היה בן יום!! עד היו

ם הוא שלי :) אמא שלו נטשה אותו והייתה לו דלקת בעניים אז הצלתי אותו וגם הרגל שלו הייתה שבורה ונקיתי אותו שהוא היה בן שנה , וטיפלתי בו ^-^ והלבנה זאת לולו שיש לה ב 6.6 יום הולדת 72!! לזכור!!

זה כל כך יפה מצידך

זה מזכיר לי דבר נורא שקרה אתמול. את לא תאימיני כמה שילדים הם אכזריים! תתארי לעצמך עכשיו רוח פרצים, עץ גבוה, וחתול דיי צעיר(לא גור) שתקוע גבוה על העץ, והרוח מזיזה אותו והוא עומד ליפול, והוא מבוהל. דמיינת לעצמך? זוועה, נכון? לא יותר זוועתי מזה שלפחות חצי שכבה מהתיכון שלי עמדה ככה במעגל סביב אותו עץ ופשוט זורקים עליו אבנים, מזיזים את הענפים של העץ, מנסים לגרום לחתול ליפול, ואם הוא יפול יעשו עליו לינץ מטורף. חיות. כל כך אכזרי. מזל שאמא שלי עבדה קרוב לבצפר אז יכולתי ללכת אליה שתבקש עזרה מאיזה שירות הצלת חיות. בחיי שזה היה עצוב.

Buyo H

New member
הכלבה שלי נובחת מתוך שינה

אני כל כך אוהבת אותה

PakoLina

New member
גם פאקו כבר לא לבד../images/Emo12.gif../images/Emo110.gif

טוב, נו, הוא לא כלב.. והוא גם לא נוחר, אבל לפעמים במקום לצייץ הוא מקרקר וצוווח..>.< או שפשוט רציתי לשים תמונה שלו?
הוא רוצה צומיי

גם פיץ כבר לא לבד...חח...../images/Emo6.gif

סורי..... הייתי חייבת.... כולם שמו את התמונות של הכלבים שלהם וזה היה הדדי...חח....

למעלה