אני ממש חייבת עצה ..

shiran1211

New member
אני ממש חייבת עצה ..

אני התחלתי לעבוד לאחרונה בקייטנה. אני אחראית על 20 ילדים בגילאי 7-8 לבדי. רוב הילדים מתנהגים בפראות ולא מקשיבים למה שאני אומרת , ניסיתי בהתחלה לנסות את השיטה הטובה לא לצעוק ולא לכעוס יותר מידי אבל עדיין לא הקשיבו לי.. ניסיתי להפך להתנהג ביד קשה יותר אבל גם זה לא עזר.. נסיתי גם לקחת את הילדים הבעייתיים ולהפוך אותם לבעלי אחריות כדי שהם בעצמם יהיו עסוקים במשימה "חשובה" ולא בלהתפרע, אך גם לא עזר. מה את מציעה לי לעשות כדי ליצור הרמוניה בקבוצה?

כל הכבוד על האתגר שלקחת ...

שלום רב שירן, אכן, לקחת על עצמך משימה מאתגרת. בת כמה את? מהי הכשרתך? באיזו מסגרת מתקיימת הקייטנה? האם יש ליווי של אנשי מקצוע? ובינתיים, בשלב ראשון של העבודה חשוב לחבר את המשתתפים על ידי תרגילי הכרות, כמו כן חשוב לעבוד על גיבוש הקבוצה - כמו למשל, לתת להם משימות משותפות . בברכה, עינת

בהצלחה...

שלום רב שירן, אכן, לקחת על עצמך משימה מאתגרת. בת כמה את? מהי הכשרתך? באיזו מסגרת מתקיימת הקייטנה? האם יש ליווי של אנשי מקצוע? ובינתיים, בשלב ראשון של העבודה חשוב לחבר את המשתתפים על ידי תרגילי הכרות, כמו כן חשוב לעבוד על גיבוש הקבוצה - כמו למשל, לתת להם משימות משותפות . בברכה, עינת

למעלה