אני ממש חייב עזרה.

• פותח הנושא NFS2
  • פורסם בתאריך

NFS2

New member
אני ממש חייב עזרה.

שלום,אני בן 16. אני לומד בבית ספר רגיל לגמריי,פתחו כיתת שוחרות,כיתה של צבא,בה אנחנו לומדים במסגרת צבאית ליד השכבה הרגילה. עכשיוו חששתי מהיום הראשון כמו שרשמתי לפניי כמה ימים פה בפורום ולא היה בנתיים משהו מיוחד. אבל כשאני חושב על זה,אני בכיתה טובה,הכל,יש ילדים נחמדים(לא חברים שנפגשים אבל עדיין...)יש עזרה והכל טוב ויפה. אבל חברים שלי בכיתה אחרת וגם בכיתה שלי אין בקושי בנות,יש רק 4 בנות,זה ממש מפריע לי שאני לא עם כולם וגם יכול להיות שאני גם לא יצא עם החברים בכיתות האחרות לטיול כי אני בחצי השני של השכבה,זה ממש מפריע לי כי באחת הכיתות של אחד החברים שלי יש בנות שרציתי להכיר,זה ממש מפריע לי,מצד אחד יש את הכיתה של הצבא,כיתה מגניבה,הכל סבבה ויפה. מצד שני יש את הכיתה של החברים,כוסיות,בנות נחמדות ויפות,זה ממש קשה לי שאני שונה ואני לא עם החברים ומי שרציתי להכיר... אני בדיכאון,באמת,אני לא יודע מה לעשות. יש לי חבר אחד או שניים בכיתה הצבאית אבל זה לא אותו דבר עם החברים האמיתייים אמיתיים. אני חייב עזרה.

sexytomato

New member
מה עם הפסקות?

רוב החברים שלי מהתיכון לא היו איתי בכיתה, ואפילו לא בחצי שכבה שיצאתי איתה לטיולים שנתיים. מה עם מגמות? אתה תלמד רק במסגרת הכיתה שלך או עם כל השכבה?

NFS2

New member
תשובה

אני יילמד עם חלק מהם מתמטיקה,אלקטרוניקה ואנגלית שייחלקו ליחידות. אבל עדיין הייתי רוצה להיות איתם...

sexytomato

New member
אני מבינה שאתה רוצה להיות איתם

אבל עצם זה שאתה מבלה הרבה זמן (ושלושה מקצועות, כששניים מהם כאלה כבדים זה הרבה זמן ) עם השכבה, זה כבר יקנה לך בטחון שאתה לא מבודד מהשכבה שלך ואתה תהיה גם עם החברים שלך, ואתה תכיר בסופו של דבר את כולם. רק נכנסת לתיכון, אתה לחוץ וזה הגיוני, אבל מספיק שתתן לזה כמה ימים (ואולי בגלל החופש תצטרך יותר) ותראה שהכל נופל אל מקומו בצורה הטובה ביותר

NFS2

New member
עוד בעייה

עכשיוו בכלל לא בטוח שאני יהיה איתם במקצועות האלה כי הם בחצי השני של השכבה יכול להיות. אני מבואס רצח,למרות שטוב לי בכיתה שלי,אבל קשה לי לראות את החברים שלי מסתובבים עם הכיתה שלהם(גם אני עם שלי)וזה חסר לי,את החבר הכי טוב שלי ראיתי פעם אחת היום ל-5 דקות. אז אני לא איתם בכיתה ולא איתם במקצועות האלה...

sexytomato

New member
תרגע, זה רק היום השני!! תתן לדברים זמן,

תן לעצמך הזדמנות להכיר גם אנשים חדשים, תיקח את זה כמזל והזדמנות- אתה מתנתק קצת מחברים שלך וזוכה להכיר אנשים חדשים, וככה מעגל החברים שלך מתרחב! חוצמזה שאפשר לפגוש חברים גם מחוץ לביה"ס, ושוב, כמו שאמרתי- תן לדברים זמן לשקוע, זמן, זה היום השני שלך בתיכון, אל תלחץ כ"כ, לדברים יש נטייה להסתדר. פשוט תהיה קצת אופטימי ואתה תראה שהכל טוב

למעלה