אני ממש כועסת על אחותי הקטנה

אני ממש כועסת על אחותי הקטנה

אולי אפילו יותר פגועה מכועסת. אחותי מששתחררת מהצבא והיא עושה מסיבת שחרור היום, כמובן שהיא הזמינה אותי ואמרתי לה שאני אשמח לבוא. היינו אמורות לנסוע ביחד כי אין לנו רכב. ואז פתאום היא קובעת עם "חברה" סמנתי במרכאות כי היא לא ממש חברה שלה. ואני לא מדברת עם אותה ילדה סיפור ארוך . והיא הבריזה לי ולא היה איכפת לה שאני אחותה הגדולה שנותנת לה הכל ושם בשבילה תמיד לא באה. אני כ"כ פגועה ממנה

תראי

הרבה זמן הייתי פגועה מאחי על שהעדיף את החברים שלו על פניי, אבל זה הגיל של החבר'ה. גם אני הייתי ככה וזה עבר לי וגם לאחי זה עבר ואני מניחה שלאחותך זה גם יעבור . היא כרגע השתחררה מהצבא היא באופוריה מהשחרור והמסיבה היא שלה. תני לה להנות מהזמן הזה אני מבטיחה לך שאם תשבי ותספרי לה שנפגעת היא תבין אותך ואולי גם תתנצל הרי אני מניחה שהיא לא עשתה את זה מרוע כלפייך.

אני מכירה את אחותי

לא איכפת לה מכלום היא יכולה למכור את אמא שלה בשביל דברים שמעניינים אותה. היא לא תתנצל בחיים היא כ"כ אגואיסטית ומגעילה שממש בא לי להוריד לה סטירה לפעמים. היא הרי ביקשה שאני אבוא ולא היה ממש איכפת לה שאני לא באה. ואני עושה בשבילה הכל, אני נותנת לה הכל, אני שם בשבילה שכל החברות האלה שהיא מעדיפה על פני פוגעות בה ומעליבות אותה, אבל היא מעדיפה אותן, מבחינתי זה הסוף אני לא מתכוונת בכלל לדבר איתה, אחותי או לא אחותי לא מעניין אותי.

תקשיבי

אחים זה לתמיד חברות לא. תני לה להתבגר קצת לראות את החיים האמיתיים. אולי היא תפתיע אותך ותשתנה. אני עברתי אותו דבר עם אחי הקטן והיום אנחנו בקשר טוב.

למעלה