אני ממש כועסת

מישהי177

New member
אני ממש כועסת

על זה שעד שאני חושפת את הרגשות האמיתיים שלי ונכון שבצורה לא מאופקת, ואני יודעת שהרבה מרגישים כמוני ומזדהים, אז מחליטים שזה לא מתאים לנהלי הפורום. הפורום הזה נועד לתמיכה ולפורקן לזה הוא נועד!! אז עד שמישהו מעז להגיד את הרגשות האמיתיים שלי ולא מסנן אז זה לא בסדר?!
לפי דעתי צריך להיות פחות נוקשים פה עם האנשים, הרי ברור שכולנו כאן מתוסכלים ואין לנו איפה לפרוק את הכאב שלנו אז מספיק לשפוט! אם הגעתי למצב הזה, כנראה עברו עליי מספיק דברים בחיים האלה ואני עוד צעירה וכבר רוצה לשים קץ לחיי. אני חושבת שבעבר שיתפתי כאן מספיק על המצב שלי ועל זה שאני בודדה ונואשת שיהיו לי חברות אמיתיות ובן זוג אמיתי אז אין כאן עוד מה לפרט. המצב שלי בכי רע ואני לא עושה פה השוואות עם אף אחד למי יש חיים יותר גרועים, כי ברור שכולנו כאן מתמודדים עם קושי וסובלים!

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
תשמעי...

&nbsp
כתבת לך על פוסט עכשיו ממש כבר..בקצרה במקום צעוק עלינו ולהאשים שלא זוכרים מה כתבת אי שם אחורה...( אני קורא הכל של כולם עם גידול בראש ושלל בעיות שלי קוגנטיביות ואחרות את באמת מצפה שאזכור הכל? ..) ואת עסוקה בעצמך ולצרוח על אחרים..
&nbsp
קחי אוויר תני לכל הפחות תזכורת מה היה מה לוחץ כעת...ונדבר..
&nbsp
יום מבורך:)

מישהי177

New member
אני כועסת כי אף אחד כאן לא מבין אותי

אני זועקת לעזרה וזה התגובות שאני מקבלת, זה אמור להיות פורום של תמיכה!

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
איך אמורים לתמוך?

&nbsp
שאלתי אותך...לא ענית
&nbsp
אתה המצוקה מכירים יודעים שיש עלייך איזה לחץ עצום..מדברים איתך אומרים לך דברי כתבי שחררי..
לתת לך אישור להתאבד לא ניתן מזה שכחי!
&nbsp
בנתיים את מתעסקת עם לא מבינים אותי ולא במה קורה לך בכלל..
&nbsp
אבל את יודעת מה עוד יום עבר...אם הכעס עלינו מחזיק אותך חיה..תתעצבני עוד חודשיים מצידי עד שיעבור..ותתחילי להתאפס...
&nbsp
או את יכולה פשוט לספר שוב מה קורה ..אולי אז נוכל להבין מה עובר עלליך ולהמליץ לחבק וכל זה..
לדאוג לך כולם דואגים כולם אוהבים כולם מחבקים.....ספרי מה עובר עלייך במקום הצהרות..נהיה איתך לכל אורך הדרך להתאוששות..

מישהי177

New member
תודה

אבל לא חושבת שמשהו יכול לעזור כבר. אני התייאשתי מהחיים האלה.

אולי תנסי משהו חדש?

שיטת טיפול שעדיין לא ניסית?
אפילו משהו אלטרנטיבי?
לדעתי עדיף משהו שעוזר לנקות משקעים מה אכפת לך לנסות אם את מיואשת ממה שניסית עד עכשיו?

לדוגמא יש טיפולים שמשנים אנרגיות או אמונות

או משחררים מחסומים. ניסית טיפולי תת מודע בסגנון נלפ וכאילו? יש ים אפשרויות מציעה לנסות מה שקוסם לך ומעניין אותך וכמובן לבחור מטפלת לפי הכימיה ו

מישהי177

New member
עשיתי הכל כפי שאמרתי

הייתי ב-NLP ולאחר הטיפול ניסיתי להתאבד זה רק החמיר את המצב..
הייתי אצל מתקשרות, הייתי ב-DBT, בטיפול פסיכולוגי, איפה לא.. אני אומרת לך.

הבנתי טריגר

ממה שאני חוויתי בטיפולים גם מהסוג של התת מודע לפעמים לפני שמשהו משתחרר הוא מחמיר וגם לי היו פעמים שהסימפטומים החריפו לפני שהתנקו מהגוף. אני מקווה שתמצאי בתוכך שוב את התקווה לנסות בכל אופן כמו שאמרו דברים מהסוג שכתבת כמו לפרט איך תמותי מאוד בעייתים לדוגמא פעם באיזשהו פורום תמיכה מישהו כתב על מוות ויצא שרשור של אנשים שעודדו אחרים למות וכשאנשים על הקצה הם בקלות יכולים להתפתות ולרצות ללכת בעקבותייך ואני בטוחה שלא היית רוצה שאחרים ימותו בגלל

ואגב התגברות של סימפטום לפני השתחררוץ

זו תופעה ידועה וזה קרה לי בכל מיני טיפולים הבעיה היא במצב שלך אם את גם ככה אובדנית אז באמת עדיף טיפול עדין יותר לי היו פעמים שעשיתי טיפול תת מודע בשלושת המימדים והיו כמה ימים שבקושי יצאתי מהמיטה כי זה הגביר לי ממש סימפטומים שאחר כך נחלשו אבל כן זה בהחלט טבעי

השתחררוץ- השתחררות כלומר לי

באותה תקופה היו בעיות אנרגטיות רציניות וזה החריף במהלך השחרור את הסימפטום אז לא הייתה לי אנרגיה לצאת מהמיטה ואם את אובדנית זה אכן הגיוני שבתקופה מסויימת בטיפול הסימפטום של האובדנות תחריף אז אכן מוטב לך לחפש טיפולים יותר רגועים מה עם טיפולים אנרגטיים ניסית?

טוב

אי אפשר לעזור למי שלא מאמין ביכולת שלו להתנסות ולנסות.
אני רק אגיד שאם את מאמינה שזה אפשרי ואם את מאמינה שזה בלתי אפשרי בשני המקרים את צודקת.
שבת שלום

למעלה