אני ממש לא בטוח אם תוכלו לעזור לי

אני ממש לא בטוח אם תוכלו לעזור לי

אבל אני עושה מין עבודה כזאת על יפן לביצפר. מה שאני צריך לדעת הוא עמדת יפן כלפי ויכוחים טריטוריילים כמו צ'צ'ניה, קשמיר, ישראל וכדומה. הודה לכם אם תוכלו לתת לי אתרים בהם אפשר למצוא את החומר הזה. עדיף באנגלית. זאת לא מתיחה... תודה.

neko

New member
גוגל בשביתה ../images/Emo12.gif

נקודת התחלה?

בתחילת החודש התקיים באוניברסיטת חיפה אירוע מאד מענין שקשור ללימודי יפן. אם תציץ באתר אולי תקבל רעיונות למי לפנות (או מאמרים של מי לחפש).

togman

New member
מצב של נטרליות אבל שונה

העקרון היפנים הם כבויי סכסוכים פוליטים אז הם לא נוקטים עמדה רשמית, אבל הם גם מדינה פצפיסטית( לפחות לפי חוקת העם של 1945) אז הם מתנגדים למלחמה (מה שאנחנו עושים נקרא מלחמה מאחר שהוא מאורגן ע"י צבא)

Kawaii Baka

New member
למרות שיש להם גם סיכסוף על מספר

איים עם רוסייה. עוד ממילחמת יפן-רוסיה של שנת 1917. (אם אני זוכר את התאריך נכון).

togman

New member
בנוגע לסכסוך

הוא נגמר ממזמן רוסיה ויפן חתמו הסכם על סחלין לאחר מלחה"ע ה2

Kawaii Baka

New member
הוא ממש לא ניגמר. P=

אני רוסי. אני להיות לדעת. XD האי-הסכמה על גורל האיים נימשכת... האבסורד? לרוסייה אין כסף ל"תחזק" את האיים אשר סובלים מאבטלה (או יותר נכון האוכלוסייה) ומבעייה קשה של תשתית שנהרסת מחוסר תיקון. לוותר על האיים יהיה רק ברכה לתושבים שלהם. האבסורד היותר גדול? הרבה תושבים חיים על הכסף שמביאים יפניים שמבקרים באיים בתור תיירים פעם בכמה זמן. זה פשוט מצחיק כל העניין. P= רוסייה אינה יכולה להחזיק את האיים בעוד שיפן יכולה ורוצה לשקם אותם... אבל רוסייה תמיד היתה מאד לאומנית. P=

togman

New member
אוקי

טוב זה האיים הצפוניים אני דיברתי על סחלין

Saladin

New member
מלחמת רוסיה-יפן = 1904/5

בתור רוסי אתה להיות צריך להיות לדעת.

Kawaii Baka

New member
בתור מישהו שהגיע לארץ בגיל 5

ובילה במדינה הבורה וחסרת התרבות הזאת 12 שנה זה נס שאני בכלל יודע על הבלאגן. XD

אני בכלל גרה באנגליה

הייתי מתה להיות בכנס ההוא. אתה צודק. אני אשתדל להקדים להבא.

למעלה