אני ממש לא בעניינים ואל תצחקו עליי!

אני ממש לא בעניינים ואל תצחקו עליי!

אבל מה זה מינניסטירים או משהו כזה ואנדרגראונד דיי אני פשוט לא יודעת מה זה ! אני רק בת 12...

ALMIGHTY

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מיינסטרים - זרם מרכזי של תעשיית המוזיקה. טלוויזיה, רדיו, כסף, טקסים, הופעות בתכניות אירוח, איצטדיוני ענק, יופי, זיוף, איפור, שתלי סיליקון, מלודיות, דביק, נוצץ, לא מאיים. אנדרגראונד - תעשיית המוזיקה המחתרתית. מועדונים בריח שתן, שירים לא ידידותיים, מלוכלך, אמיתי, לב, נשמה, רגש, פיח, שיניים שבורות, דם על הבמה, כאבים בצד, מעמד הפועלים, התלהבות. פחות או יותר...

BlackCandle

New member
אממ..../images/Emo168.gif

קשה לי להגדיר אותם כי התחלתי לשמוע אותם לא מזמן. אבל מה שאני יכולה להגיד מעכשיו זה שלדעתי הם מאחת מהלהקות האלה שמאכילות את המיינסטרים בחומר מחתרתי(אנדגראונד).

BlueBeIl

New member
אפשר גם לחלק את זה כ...

מיינסטרים - חברת הקלטות גדולה (וירג'ן גפן ושות'..), חוזקה הקלטות שמן, כסף, סינגלים, קליפים, הופעות גדולות, מעריצים, הכרה עולמית (נו כמעט
) אנדרגראונד - חברת תקליטים קטנה ונאבקת, סינגל אחד בקושי ואולי חצי קליפ, הופעות קטנות במועדונים קטנים, הכרה רק בקרב אנשים המבינים בז'אנר... לכן, בשנים הראשונות לקימוה גרין דיי נחשבה לאנדרגראונד. היא הוציאה שני אלבומים די זולים בחברת הקלטות צנועה (שאפילו לא ייצרה דיסקים אז), בלי הרבה השקעה באיכות ההקלטה או בארטוורק, והוערכה רק בקרב מעריצי הז'אנר. ומתוך שני האלבומים האלה היה להם רק "להיט" אחד - welcome to paradise. הלהיט הזה פתח את הדלת בשבילם לתקופה הבאה - אלבום בחברת תקליטים נחשבת, סינגלים, הופעות בפסטיבלים נחשבים (וודסטוק מישהו?), שמונה מליון עותקים ברחבי העולם, הכרה ובלה בלה בלה.... ולכן גרין דיי הם להקה שהתחילה כאנדרגראונד ועברה למיינסטרים (יש שיקראו לזה "התמסחרה") ועל זה היא סופגת המון ביקורת, אפילו בפורומינו הקט

BlackCandle

New member
...../images/Emo168.gif

הגדרה נחמדה מאוד.. אהבתי אבל בכללי מיינסטרים זה מה שמקובל ומשודר לקהל הרחב, ומה שנכלל צריך להיות פחות או יותר בקריטריונים הנ"ל. ואנדרגראונד זה מה שלא מקובל על ידי הקהל הרחב, וזה נעשה יותר חופשי ולא בצורה מוכתבת לרוב על ידי קריטריונים מסויימים שמוכתבים על ידי מיינסטרים, למשל שמביא את המוזיקה לקהל הרחב.

droriko

New member
ההגדרה שלך למיינסטרים היא כללית

מאד אתה רשמת מלא דברים שלוא דווקא משלימים אחד את השני כמו "כסף" ו"רדיו"לצד "זיוף" ו"דביק" במקרה של גרין דיי ועוד לא מעט הלקות (ביטלס,נירוונה,צ'ילי פפרז,רייג' וכו') זה לא עומד זה לצד זה הם אומנם להקות שעשו לא מעט מיליונים בחייהם וניהיו ממש מפורסמות ומוכרות אבל זה לא אומר שהמוזיקה שלהם דביקה מזוייפת גרין דיי אכן הגיעו לתודעה הרחבה אבל לא מתוך כוונה לא נראה לי שהיה מפריע להם יותר מדי להמשיך לנגן את מה שהם אוהבים במועדונים "בריח שתן" כמו שאתה קורא לזה אבל לך תילחם בהייפ

ADCMAN

New member
חחחחחחחח

אני אומר לך בפשטות מיינסטרים=משהו שהוא מאוד פופולרי. נוצר כדי להיות להיט. מוכר,נוצץ, לרוב גם העוסקים בו מפוצצים בכסף. אנדרגרונד=כפירושו(מחתרתי)הוא מחתרתי. כלומר, אמנים שהם אנדרגרונד לרוב הם לא מפורסמים. הם מתרחקים העולם הזוהר,יש המון להקות שמכירים אותם אם חוקרים את הסגנון שהם עושים ממש טוב.

droriko

New member
האם להקות מצליחות שעושות מיליונים

ומפורסמות בכל העולם בלי כוונה הם אנדרגראונד ? זו שאלה די מעמיקה לדעתי האישית לא אנדגראונד משמעו מתחת לאדמה, מתחת לפני השטח, מחוץ לתודעה גרין דיי הם לא בדיוק מחוץ לתודעה , לא משנה איך תסתכל על זה הם גם לא מיינסטרים אגב , זה לא הוגן כלפם לשים אותם באותה קטגוריה עם "אומני" מיינסטרים אמיתים כמו כוכבני האמ טי וי למינהם שהם מיינסטרים אמיתי למהדרין וגרין דיי למרות ההצלחה בהחלט מתרחקים מעולם הזוהר הדביק והמזוייף, עם זה אני מסכים הם לא משהו מוגדר במיוחד בין מיינסטרים או אנדרגראונד לטעמי (לא שהגדרות זה דבר כזה חשוב)

ALMIGHTY

New member
למי ששאל

הנה חלק מהשיר Going Underground של הג'אם. Some people might say my life is in a rut, But I’m quite happy with what I got People might say that I should strive for more, But I’m so happy I can’t see the point. Somethings happening here today A show of strength with your boy’s brigade and, I’m so happy and you’re so kind You want more money - of course I don’t mind To buy nuclear textbooks for atomic crimes And the public gets what the public wants But I want nothing this society’s got - I’m going underground, (going underground) Well the brass bands play and feet start to pound Going underground, (going underground) Well let the boys all sing and the boys all shout for tomorrow

למעלה