אני ממש לא וראה איך העלילה תגמר..

• פותח הנושא Elder
  • פורסם בתאריך

Elder

New member
אני ממש לא וראה איך העלילה תגמר..

הסדרה נגמרת יום חמישי וממש אני לא רואה איך בכל כך מעט פרקים יצליחו לגמור את כל הבעיות הלא פתורות שיש.... יש עוד עונה או משהו?!

קפיטו

New member
יצליחו...(ספוילר)

עובדה. קמילה תשתחרר סופית מביה"ח במצב טוב, קפיטו ופרדי ינשאו כאשר היא נפטרת מאורלנדו ומאוריניו בתאונה שלהם והוא נפרד מקלרה, אלנה יולדת בת (באמת לא ברור איך יעברו 9 חודשים ב3 פרקים אבל שיהיה..) ומצילה את קמילה וסוף טוב הכל טוב.

מלא דברים עוד צריכים לקרות!!

אני גם לא מבינה...והכל פה ניחושים כן?!? איריס צריכה לתרום מח עצם לקמילה!! (אני רק מנחשת, זה כל כך הגיוני שקמילה תעמוד למות ואז היא תתאים). אלנה צריכה ללדת ולהתחתן עם מיגל קמילה חייבת להבריא!! קפיטו ופרדי צריכים להיות יחד סימוני צריכה לעוףףףף! איך כל זה קורה בפחות משבוע?!? אני יודעת לדבר פורטוגזית נה נה נה נה נה :))

Elder

New member
והדבר היחידי שאמור לקרות

אדו אמור להעיף את קמילה ולחזור לאלנה.. אם זה לא קורה מצטער אבל הסדרה הזאת לא יכולה להקרא טלנובלה. ותקבל את התואר אופרת סבון. כי בטלנובלה תמיד 2 השחקנים הראשיים יהיו ביחד בסוף.

אז אתה כנראה מתבלבל...

אדו לא השחקן הראשי.. ראית שיש איזושהי סוג של עלילה שמסתובבת סביבו בכלל? רוב העלילה מסתובבת סביב אלנה וקמילה.

קפיטו

New member
הם לא השחקנים הראשיים

וכל הקטע הוא שאלנה הנשמה ויתרה על אדו לטובת בתה קמילה, וזו ממש טלנובלה. חוץ מזה לא נשארו עוד הרבה דברים לקרות, כנראה יהיו גם דברים עם סופים פתוחים, למשל, לפי דעתי סימוני לא תעוף או משהו...

Elder

New member
אם הוא לא שחקן ראשי אז זה עוד יותר

מחזק את מה שאני אומר בטלנובלה יש 2 שחקנים ראישים שיש בניהם מערכת יחסים של אהבה תככים מזימות אבל סוף הם תמיד ביחד אם זה לא קורה זו לא טלנובלה. זו אופרת סבון/דרמה אבל לא טלנובלה.... אם הייתם לומדים תקשורת הייתם יודעים את זה.

אני חושבת שכשהמפיק קרא לזה טלנובלה

הוא ידע על מה הוא מדבר...קצת יותר ממך..למרות שאתה לומד תקשורת.

Elder

New member
.

המפיק לא יושב לכתוב את התסריט אז שיש איהתאמה בינהם זה מה שיוצא.

פחחחחחחחחחחח

פחחחחחחח עלק אדו צריך להעיף את קמילה!!!!!! קמילה והוא נישארים ביחד לתמידדדדד ואלנה מתחתנת בפרק האחרון עם מיגל! ופדרו בכלל עוזב..

Camillinia

New member
אלדר אולי אתה כל היום עסוק בהשוואות

של קשרי משפחה לטלנובלות אחרות אבל כל האנשים כאן כן חושבים שזו טלנובלה מצויינת וזה לא משנה דמויות ראשיות או לא, אדו וקמילה מדהימים ביחד ואלנה דווקא מתאימה למיגל.

Elder

New member
זה לא רק אני

שמעת פעם על המושג מבקר טלוזיה? יפה... אז כשנותנים ביקורת על סדרה צריך להיות אוביקטיבים ולהשוות לסדרות דומות אחרות את למשל וכל חברי הפורום לא יכולים לתת דעה אוביקטיבת על הסדרה ולכן אתן יוצאות במלחמות.. כולה אמרתי לכן שהסדה לא טלנובלה...

Elder

New member
תשובה

אם כך למה אופרת סבון לא נקראת טלנובלה?

שלומית16

New member
אז אני יגיד לכם אין שם אף אחד שהוא

שחקקן ראשי כמובן שיש שחקנין בולטין מאוד וישנן שוליין אבל בגלל זה קורין לזה קשרי נשפחה כל אחד קשור לכל אחד וכל אחד עושה משהו בסדרה בגללל זה אהבתי את הסדרה הזאת מאוד כי היא לא מתרכזת בגיבורין ראשיין שמנסין להתגבר בכל כוחן על הרעין שמנסין לעצור אותן זה באנת כבר סליחה על הביטוי מיס אמיגוס אבל יצא נהתחת! הנ=מ בשפה של ררררררררררררררודריגו

spiralla m

New member
מה הקשר לאופרת סבון?

אופרת סבון היא דבר אחד, וטלנובלה היא דבר אחר, ככה שאופרת סבון לא יכולה להיקרא טלנובלה. גם אני בתחילת הסדרה חשבתי שזו לא טלנובלה, סיפרתי בקול את התוכן, והגעתי למסקנה שזו טלנובלה טלנובלה...

Camillinia

New member
מבקר טלויזיה עלק

אתה לא מבקר טלויזיה, כי הביקורות שלך לא חכמות ובוודאי שלא בונות כמו של מבקרי טלויזיה. אם לא שמת לב, הפורום הזה נועד לאנשים שאוהבים את הסדרה ולא לאנשים כמוך שעסוקים לרדת עליה כל היום ולנסות למצוא מה גרוע בה כמו למה לדעתך היא מוזרה, למה העלילה לא הגיונית, למה היא לא טלנובלה, למה יש בנות עם קרחת וכמה שזה מכוער וכל המחמאות הרבות שהרעפת עליה. אני באמת לא מבינה מה אתה עושה כאן אם כל מה שאתה רוצה זה "לבקר" את הסדרה, שזה בעצם הדבר היחידי שעשית מאז שבאת לפה.

Elder

New member
תשובה

לא אמרתי שאני מבקר טלוזיה. ומבקרי טלוזיה לא נותנים תגובות בונות הם נותנים ציונים!. וזכותי לבקר את הסדרה, זכותי להשמיע את דעתי לא טוב לך? אל תקראי!.

סמדר ר

New member
זה בקיצור מחר ....לא להאמין !...

ואני מתארת לי שבכל כמה דקות תהיה כיתובית: "אחרי 4 חודשים ..." "אחרי חצי שנה", וכו' ודוקא היום, דוקא כשהתחילה הסידרה הגיע הטכנאי שאמור היה להגיע עד השעה 17:00 .... איזה עצבים, לא ראיתי .

למעלה