אני ממש לא מאמין

Tomak19

New member
אני ממש לא מאמין

היום יום שישי, דהיינו, יום חופש, ואני קם מיוזמתי ב7:30, ועוד מרגיש כאילו ישנתי עד 1 בצהריים!!! בגלל שאני התרגלתי לקום כל יום ב5:30, זה שקמתי היום ב7:30 נראה לי כמו "בונוס" רציני
. היום יש לי סידורים- לקנות תיק גב, ועוטף לדיסקית.

רק דודי

New member
נ"ש - שיפצורים ודברים טובים!

כל הכבוד על ההתעוררות המוקדמת! אני תמיד מרגיש רגשות אשם אם אני מתעורר אחרי 12... אני מרגיש שבזיזתי את כל הבוקר! בכל אופן כשכתבת על סידורים ועוטף דיסקית - עלה לי רעיון מגניב: שכל אחד יכתוב פה כמה שיפצורים ודברים הוא קנה/הכין שיכולים להקל עליו, לו במעט, את השירות, או סתם בשביל הפוזה...: (אה ואם יש שיפצורים שאתם מתנגדים להם, זו הבמה שלכם!) אז אני מתחיל: 1. דבר ראשון שקניתי היה עוטף דיסקית, בצבע שחור ומגניב. נורא נחמד ונוח...זה גם קצת יפה.. 2. כומתה - לקח לי הרבה זמן להבין שאני לא רוצה חתולה על הכתף, אז קרעתי את הנייליון הזה בפנים הכמותה, שמתי אותה לילה בתוך גליל סלוטייפ, והיא עכשיו חמודה ויפה. מצד שני: אני שונא שונא שונא לראות אנשים שמגלחים את הכומתה שלהם! כאילו, אתם לא פז"מניקים אז אל תנסו להיות! יש לכם כומתה יפה (טוב, חוץ משל הבקו"ם.. סורי) שמרו על הצבע שלה!!! כלכך מתחשק לי לקחת כמה מזוייפים, להוציא להם את הכומתה להראות להם כמה שהם אל פז"מניקים אפילו שהכומתה מגולחת. איך? מי שפז"מניק מיתי, הכומתה תיראה מגולחת רק בחלק העליון של הכומתה, הפונה לשמש. לעומת מזוייפים, שכל הכמותה תהיה יותר בהירה. סתם... לקחתי את זה רגע יורת מדי ברצינות. אבל באמת, די לגילוח המטורף של הכומתות המסכנות...

LordNor

New member
זה כל כך נהדר לקום שישי ב-11 קבוע

שיפצורים שעשיתי במהלך השירות: 1) עוטף לדיסקית בצבעי זית-שחור 2) קליפס שמחזיק את הכומתה 3) כומתה משופצרת (הסרת הניילון אך לא מגולחת) 4) שיפצור התגית (מנוליינת) 5) רקע אדום לסמל בכומתה, אבל בסוף הורדתי מסיבה מוצדקת

רק דודי

New member
וואלה...

הקליפס! שכחתי ממנו! טבו אבל גם ככה הורדתי אותו כשהתחיל החורף - המעילך מחזיק טוב את הכומתה וזה מעצבן להוציא ולהכניס את הקליפס מהמעיל לחולצה כשמחליפים

רק דודי

New member
זאת כבר בעיה...../images/Emo13.gif

שתי כומתות זה אחד הדברים הקשים להשגה.. למרות שכבר הצלתחי להשיג 3 תגי יחידה (שאני כנראה נאלץ להוריש לאחר שאעזוב את היחידה שלי לטובת הביסל"ח)

TRANSFER

New member
כנ"ל ../images/Emo13.gif

קניתי שפצור לדיקסית. כי המתכת הזאת קרה מאוד בחורף. והשחתתי קצת את רכוש צה"ל כשקרעתי את הניילון של הכומתה[אתם סולחים לי נכון
?], אהה גם אני נגד גילוח כומתה, זה יפה יותר ..

למעלה