אני ממש לא מאמין

אני ממש לא מאמין

נכנסתי במקרה וראיתי כי פורום הליכוד נכבש ע"י קבוצת שמאלנים שעורמים גיבובי שטויות. אחרי כמה פעולות טבח של שכנינו בימים קשים אלו צריכים גם לשמוע הטפה מכמה סהרורים. תגידו יש כאן מנהל פורום? פסיכומט שנכנס רק כדי להתקוטט צריך למחוק. שמתי לב כי אפילו מנהל פורום מרץ בכבודו ובעצמו (עם השם היפה smile2life) מקשקש כאן. אז שימו לב - הברנש הזה מוחק כל הודעה שמוצגת בפורום מרץ שאיננה מוצאת חן בעיניו. אז למה אתם נותנים ליפה הנפש הזה במה להתבטאות. צריך לעשות לו בדיוק מה שהוא עושה לאחרים - להעיף אותו.

אני חולק עליך

בכך שאני לא מוחק את הודעותיהם אני חושף את ערוותם וחרפתם לעיני כל. יש לתת ביטוי מכסימלי לתופעה מסוכנת זו, של אנשים שבשעה שצבאם נלחם מול האויב מעניקים בעקיפין תמיכה מוראלית לצד שכנגד.

ואני חולק עליך

אני לא מבין איזה עניין יש לך ב"חשיפת ערוותם וחרפתם לעיני כל". האם בחשיפת ערוותו של "שמאלני" (למשל) אתה מועיל באיזשהו אופן למחנה הלאומי או למדינת ישראל? האם בחשיפת ערוותם של המתלהמים והרטוריקנים אתה משיג מטרה כלשהי, מלבד הצפת הפורום המכובד הזה בהודעות זולות ובזויות? אני מסכים איתך שיש לתת ביטוי מכסימלי לתופעת הבוגדנות והעוורון של חוגים מסויימים במדינה הזו, תוך כדי הצבת סייגים חמורים לחוגים אלו. אולם, הבמה ללתופעות הללו לא תריכה להיות פורום הליכוד או פורום של כל תנועה לאומית אחרת. הבמה לתופעות הללו צריכה להיות הפורום להפרעות נפשיות. בגיניסט, הרי אתה ואני לומדים יחד באותו מוסד אקדמי, ושנינו יודעים מהו דיון ברמה גבוהה ואקדמית. לדעתי הפורום הזה צריך לעודד דיונים כאלה, ולא לעודד חדלי-אישים להתפרץ ולצעוק בגרון ניחר את דעותיהם מבלי שיהיו מוכנים לדון עליהן באופן פורה ומועיל.

בעיקרון אתה צודק

פורום מעצם טבעו צריך לשמש במה לכל מגוון הדעות ובאמת לא צריך לפסול מי שדעתו שונה ממך. אבל הרגיז אותי שאותו סמיילי מוחק בסיטונות הודעות שאינן ברוח מרץ ולא מתבייש להופיע במקומות אחרים. אני הגעתי פעם לפורום שלו והגבתי על הודעה שהיתה שם. הברנש מחק וחסם מיד. הפורום שלו נשאר סטרילי. רק לידיעתכם אני חבר מערך לשעבר ותמכתי בזמנו בהסכמי אוסלו. היום אני יותר ויותר משתכנע כי זו היתה בדיעבד טעות ויש לנו עסק עם מטורפים צמאי דם. באמת קשה לי להבין איך אחרי מעשי הטבח הנפשעים של הימים האחרונים יש עדיין שמאלנים סהרורים שמטיפים לנו מוסר. תכנסו לפורום דו-קיום ותגלו כי כאשר יש פיגועים הפורום שקט ורגוע. אבל כאשר צה"ל מגיב (כמו היום) צצים שם הרבה ערבים מצווחים ומקללים את שרון. מותר להם להצדיק את מעשי הרצח של אחיהם ולהשמיץ את ראש הממשלה. זה מחיר הדמוקרטיה.

um2

New member
צריך להגביל את חופש הביטוי

לא כל דעה צריכה להישמע אני בטוח במאת האחוזים שאם מישהו ירשום מוות לערבים הוא ימחק מיידית מהפורום אז מדוע שמלאנים מטורפים כמו "שמלאני" שלהערכתי הוא ילד בן 16 שאפילו לא עשה צבא מקבלים זכות ביטוי ועוד בפורום של הליכוד כמו כן שיש לציין כי בפורמים של השמאל נמחקות גם הודעות ימין לגיטמיות שאינן כוללות הסתה ואני אומר זאת מניסיון

HFT

New member
בן 15 ליתר דיוק...

הוא כתב פעם בפורם נוער הליכוד וכדי לא לפגוע בו אני לא אפרסם את השם שלו. אבל אני לא חושבת שזה משנה-אני בת 16 והדעות שלי מאוד מגובשות ורציונליות. הרבה יותר מהרבה מבוגרים שאני מכירה (שמעון פרס-סתם דוגמה).

למעלה