אני ממש מאוכזבת ממישה

MiziMeow

New member
אני ממש מאוכזבת ממישה ../images/Emo4.gif

קראתי היום בפנאי פלוס כתבה על מישה ועל פייטון ממגרש ביתי. בקיצור אני ממש אוהבת את מישה אבל היא ממש הורידה לי ממנה אחרי שקראתי שהיא אמרה על רייצ'ל שהיא עגלגלה וצריכה דיאטה, מה זה כולן צריכות להיות גפרור כמוה???
רואים לה את העצמות, היא צריכה לעלות במשקל. ועוד היא מעבירה כזאת ביקורת מגעילה על ריצ'ל ואומרת על אדם ובן שהם לא כאלה חתיכים, היא ממש יצאה מתנשאת. מה שעוד כתוב בכתבה שהיא לא רוצה להתקע בסדרה בלה בלה תפקידים אפלים בלה בלה שתגיד תודה לסדרה שפרסמה אותה ודי עם ההתנשאות הזאת.

Aviad1987

New member
כן, קראתי את זה שבוע שעבר

אני לא מת על מישה בכלל, הרבה דברים נאמרו עליה ... אבל בלי שום קשר צריך להיכנס לפרופורציות לא כל מה שכותבים בעיתונים נכון. אז כתבו שמישה אמרה. בכל מקרה הפעם זה נשמע לי נכון.. בהרבה כתבות היא נשמעת ממש שחצנית

MaStIk BaZoOkA

New member
קראתי את זה גם..

היא באמת נשמעת סנובית כזאת.. רייצ'ל עגלגלה? מה היא צוחקת או רצינית? היא לא עגלגלה.. ושבן ואדם לא חתיכים.. אז למישה הזאת אין טעם!

JoHnYmYsTeR

New member
לפי דעתי...

היא זרקה פה ושם מילה או שתיים על אחד מהקאסט וכבר העיתונים ניפחו את זה...זה שהיא שחצנית זה ידוע.. אבל ללכלך על כל הקאסט ...לא נראה לי שהיא עשתה את זה.. ורייצ'ל הרבה הרבה הרבה יותר סקסית ממנה...

SurfeR Babe

New member
../images/Emo45.gifגם אני מסכימה... הרבה יותר...

מישה יפה יחסית אבל רייצ'ל הרבה יותר יפה ממנה... לפי דעתי...

T a l14

New member
../images/Emo45.gifמסכימה לגמרי...

למישה יש משהו מוזר בפנים...

popit

New member
../images/Emo12.gifיו.

בכל מקרה לא ממש אהבתי את מריסה
.

Angelus

New member
חח .. כולה Mother Russian

הייתי בטוח שהיא ממוצא רוסי עד שקראתי כתבה שהפריכה את זה. בריטית? המבטא שלה מוזר מדי.
פרק 24 המבטא שלה קורע במיוד בסוף הפרק שסאמר מראה לה את הדובי שהיא מצאה בחדר ואז היא צווחת משהו שהלך כמו SHERRRRRBER. זה לא היה בריטי!

SurfeR Babe

New member
לה עצמה יש מבטא אמריקאי, אבל

ההורים שלה, אחד/ת מהם בריטי/ת והשני/ה אירי/ת

T a l14

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo2.gifאה../images/Emo70.gif

חוצפנית...היא ממש לא מוצאת חן בעיני בזמן האחרון....

אוייש נו באמת!!!

מה זה פה?! את מאמינה למה שכתוב בזבל הזה?!?!? הם סתם ממציאים. תנסי קרוא ראיונות ממקורות יותר אמינים מכתבים של צהובונים. אולי שם תוכלי להבין יותר מה האישיות שלהם.. לא ב"פנאי פלוס". זה בטוח.. אל תתיחסי לזה גרוש!!!!

למעלה