פשוט ליטלי
New member
אני ממש מאושרת 
אחרי שחיכיתי יותר מחצי שנה <מפורים> וכל הזמן שיניתי את ההחלטות שלי לגבי מה אני קונה...כל הפעם הייתי סגורה על נגן אחר והייתי בטוחה שאני הולכת לקנות אותו כל פעם הייתי מוצאת ביקורות אחרות והמלצות שונות ואחרי שניסיתי נגן במו ידי ואחרי סקירה ארוכה מאוד החלטתי על I-RIVER IFP-799 וננעלתי עליו והתחלתי לחסוך כסף...אני חצי ואבא שלי חצי BUT אבא שלי לא אוהב לקחת ממני כסף <איך שהוא מציג את זה>. אתמול ההורים שלי טסו לחו"ל...צלצלו אליי מהדיוטי פרי ואישרו את קנייתו של הנגן
))) וקנו לי אותו ליומולדת 17 שזה עוד פחות מחודש. למרות שלדעתי זה לא היה משתלם כי בדיוטי פרי זה יותר יקר מבארץ...אבל חפיףףף העיקר שקנו לי אותו ואני מאושרתת עד השמיים!! ועד לשתי שאלות: 1. נגיד ואני מקליטה את עצמי שרה עם מוזיקה חיצונית <נתון במפרט שזה מקליט בMP3 יענו יש אפשרות> אז אפשר אחרי זה להעביר את ההקלטה מהנגן למחשב? 2. לחברות שלי יש נגני מדבקה ושמתי לב שהאוזניות מגיעות מחוברות לשרשרת לצוואר שזה הרבה יור נוח מאוזניות+ שרשרת לצוואר בנפרד.. אתם יודעים אולי איפה אפשר להשיג אזניות מחוברות לשרשרת בנפרד..בלי לקנות נגן מדבקה?
אחרי שחיכיתי יותר מחצי שנה <מפורים> וכל הזמן שיניתי את ההחלטות שלי לגבי מה אני קונה...כל הפעם הייתי סגורה על נגן אחר והייתי בטוחה שאני הולכת לקנות אותו כל פעם הייתי מוצאת ביקורות אחרות והמלצות שונות ואחרי שניסיתי נגן במו ידי ואחרי סקירה ארוכה מאוד החלטתי על I-RIVER IFP-799 וננעלתי עליו והתחלתי לחסוך כסף...אני חצי ואבא שלי חצי BUT אבא שלי לא אוהב לקחת ממני כסף <איך שהוא מציג את זה>. אתמול ההורים שלי טסו לחו"ל...צלצלו אליי מהדיוטי פרי ואישרו את קנייתו של הנגן