אני ממש מאושרת :)

אני ממש מאושרת :)

אחרי שחיכיתי יותר מחצי שנה <מפורים> וכל הזמן שיניתי את ההחלטות שלי לגבי מה אני קונה...כל הפעם הייתי סגורה על נגן אחר והייתי בטוחה שאני הולכת לקנות אותו כל פעם הייתי מוצאת ביקורות אחרות והמלצות שונות ואחרי שניסיתי נגן במו ידי ואחרי סקירה ארוכה מאוד החלטתי על I-RIVER IFP-799 וננעלתי עליו והתחלתי לחסוך כסף...אני חצי ואבא שלי חצי BUT אבא שלי לא אוהב לקחת ממני כסף <איך שהוא מציג את זה>. אתמול ההורים שלי טסו לחו"ל...צלצלו אליי מהדיוטי פרי ואישרו את קנייתו של הנגן :)))) וקנו לי אותו ליומולדת 17 שזה עוד פחות מחודש. למרות שלדעתי זה לא היה משתלם כי בדיוטי פרי זה יותר יקר מבארץ...אבל חפיףףף העיקר שקנו לי אותו ואני מאושרתת עד השמיים!! ועד לשתי שאלות: 1. נגיד ואני מקליטה את עצמי שרה עם מוזיקה חיצונית <נתון במפרט שזה מקליט בMP3 יענו יש אפשרות> אז אפשר אחרי זה להעביר את ההקלטה מהנגן למחשב? 2. לחברות שלי יש נגני מדבקה ושמתי לב שהאוזניות מגיעות מחוברות לשרשרת לצוואר שזה הרבה יור נוח מאוזניות+ שרשרת לצוואר בנפרד.. אתם יודעים אולי איפה אפשר להשיג אזניות מחוברות לשרשרת בנפרד..בלי לקנות נגן מדבקה?

stardust19

New member
1) ברור שאפשר רק אני חושב שצריך

תוכנה בשביל זה שאמורה להגיע עם הנגן. 2) אין לי מושג איפה ניתן לרכוש דבר כזה, תריצי חיפוש באתרי מכירות ו/או אתרים שמוכרים גאדג'טים למיניהם. או שתחכי שאחרים יבואו לפורום ובטח יגידו איפה ניתן להשיג דבר כזה. תתחדשי

יאיר B

New member
בנוגע ל-2

פעם מישהו פירסם לינק לחנות שמוכרת אוזניות כאלו, אבל אני לא מצליח למצוא אותה עכשיו. ומשהו שרציתי להגיד: אם כבר השקעתוקנית נגן שהוא מהטובים בעולם (בקטגוריה שלו), למה להרוס את הצליל (המצויין) שלו עם אוזניות סוג ג'? אם היית קוצה ל\צליל בינוני הית קונה נגן ג'נרי - לא חבל על הכסף? עם האיריבר הגיעו אוזניות ששוות כמה עשרות שקלים. תשתמשי בהם. אם את רוצה שרוך תקני אחר בחנות של סלולאריים - גם יותר מגניב וגם תקבלי איכות שמע מעולה. הנ"ל הוא דעתי בלבד.

אממ האמת שגם רציתי לדעת אם יש

אזניות שמחוברות לשרשרת לצוואר כאילו שהן טובות יותר... אני די בספק למה לא מייצרים כאלה =( או שכן?

אגב

"אם את רוצה שרוך תקני אחר בחנות של סלולאריים - גם יותר מגניב וגם תקבלי איכות שמע מעולה." לא הבנתי...זה שרוך עם אוזניות ביחד לצוואר?

יאיר B

New member
התכוונתי לשרוך של הטלפונים

הסלולאריים, זה שכום קונים בצבעים ועם ציורים (שרוך רחב, צבעוני, עולה 5 שקלים בכל מני דוכנים של סלולאריים בקניונים).

stardust19

New member
טוב....אני חשבתי לשרוך של האוזניות

שגם אותו ניתן לקנות בנקודות המכירה של הטלפונים, כמדומני.

את השרוך של הפלאפון אני ממש לא

צריכה.... דיברתי על אזניות מחוברות לשרשרת לצוואר אבל ניחא..

יאיר B אם תמצא את שם החנות ואיפה

היא ממוקמת תוכל לשלוח לי מסר? זה יהיה נורא נחמד... כאילו סתם..אני אלך ויביא איתי אזניות וישווה ביניהם ונראה בכלל אם כדאי .... תודה רבה, ליטל

Ronis13

New member
ליטל, מניסיון

היה לי נגן ג'נרי וגם קניתי לו אונזיות כאלו שנתלות על הצוואר... הרמה שלהם שואפת ל-0. בלי להגזים, אין להם שום איכות. (אני מדבר על כאלו שעלו בסביבות ה-25 ש"ח). בדר"כ האוזניות היקרות יותר, איכותיות יותר.

למעלה