אני ממש מבואסת

ספטימה

New member
אני ממש מבואסת

יש לי הצעת עבודה חלומית מבחינתי - קידום מקצועי ותנאים (ימי חופשה וקרבה לבית) שאין דברים כאלה.
הבעיה היא השכר

אני עובדת כיום באגף רווחה ב75% משרה ומשלמים לי לפי 80%. העבודה המוצעת היא 50% (שזה מה שרציתי) אבל השכר ממה שהבנתי נמוך בחצי!!

העבודה היא בעמותה פרטית אבל משלמים לפי הסכמי האיגוד: נותנים לי דרגה, משלמים לי גמולי השתלמות לפי המח"ר, ויש מסלולים נמרצים א' וב'.
אז איך יכולים להיות כאלה פערים בשכר? במאמר מוסגר, הבנתי שאין מסלול נמרץ באופן מיידי אלא רק אחרי חצי שנה או משהו כזה (אני יודעת שזה לא על פי הנהלים באיגוד).

אני ממש רוצה לאשר את ההצעה הזאת (כבר התקבלתי, ואני צריכה להחזיר תשובה סופית בהתאם לשכר - שעוד לא ברור לי מה הסכום שנאמר לי כולל, אבל הוא רחוק מציפיית השכר שלי).
אבל אני לא יכולה להרשות לעצמי עבודה בשכר כזה ואני גם מרגישה מושפלת לעשות עבודה שדורשת מקצועיות וראש גדול (אני אהיה דרגה ז') בשכר כזה.

אוףףף

אני מניחה שההבדלים הם בגלל הנלווים לשכר (ששונים בכל עירייה למשל) אבל בלי קשר לנלווים- 50% משרה לעומת 80% זה כבר מתקרב לחצי... כך שבתוספת קטנה של שינויים בנלווים זה יכול לקרות.
ואני מאוד מבינה את הרצון לקבל את ההצעה כי נשמע שמבחינה מקצועית יהיה לך יותר טוב אבל את כותבת שאין אפשרות מבחינת השכר ושתרגישי מושפלת ובטח גם מתוסכלת כך שלא נשמע שבאמת יש לך אפשרות אא"כ תשלבי עם זה עוד רבע-חצי משרה... זה אפשרי? ימי חופשה וקרבה לבית לדעתי הם גם שווי כסף..ומעבר לזה הייתי שואלת על אפשרויות העלאת השכר בהמשך. בהצלחה

ספטימה

New member
תודה

ברור לי שצפויה ירידה מסוימת בשכר, אבל זה לא פרוופרציונלי.
אני עכשיו עובדת ברווחה, והעבודה שוויתרתי עליה היא בעמותה, אבל כזו שמכבדת את ההסכמים של האיגוד.
שם הציעו לי 3 דרגות מעבר למה שאני היום וגם מסלול נמרץ א וב ועדיין הפער הוא מאוד משמעותי.
מבחינת ימי חופשה וקרבה לבית - אין יתרון לעבודה החדשה על פני הנוכחית. כן יש סביבה יותר נוחה, אבל זה לא שווה את הפער בשכר

זה ממש מבאס לגלות שאת השכר המקסימלי לעובדים סוציאלים אפשר לקבל ברווחה. וגם שם אין כל כך לאן לשאוף

למעלה