אני ממש מבולבל

door290

New member
אני ממש מבולבל

אני בן 29 נשוי, לפני כמה ימים התקבלתי לעבודה בתור נהג בחברת הוויס העבודה שם לא משהו מתחלים לבשעה 8:00 ומסיימים בשעה 20:00 כול היום בנסעות וניירת ללקוחות אני לא מרוצה מהעבודה המנהל שלי הוא ממש בן אדם ללא ערך של כבוד לאנשים לפני העבודה הזאתי עבדתי בחברת שטיחי כרמל בתור מוכר זה היה ברשת ההום סנטר ,היה שם נורא משעמם ולחין עזבתי לפני ההום סנטר עבדתי כ6 שנים במסעדה של ההורים אני ממש עובד עצות מה עלי לעשות כדי שהמצא משהו שאני באמת יואהב לעשות???????????????

בחירת מקצוע

הי, אני מבינה מהודעתך שלא למדת מקצוע ושאתה עובד לפרנסתך מבלי להנות ממה שאתה עושה. אם היית יכול ולא היו לך שום מגבלות- איזה עבודה היית רוצה לעשות? עבדת במהלך השנים- במסעדה, כמוכר והיום נהג- מה למדת על עצמך מהעבודות הללו: מה אתה אוהב לעשות? מה גורם לך הנאה? מה מבין הדברים שהיית צריך לעשות נהנית לעשות? במה אתה מוכשר? בברכה אילת לבנון

תגובה לאיילת

למה את לא מייעצת לו קודם כל לעבור סדנה מרוכזת לתיקון שגיאות הכתיב שלו? הוא בחיים לא יתקבל לעבודה על סמך קורות החיים שלו כי הוא לא ידע לכתוב אותם. מר בחור, זה נורא!

קו"ח

יש אנשים שיש להם שגיאות כתיב מסיבות שונות וזה ממש לא נורא ולא אומר שום דבר על היכולת של האדם להיות מקצוען בתחומו ולהתקבל לעבודה. אולי מה שאתה בעצם אומר, אם אני מעדנת את דבריך והופכת אותן למקדמים במקום ביקורתיים הוא, שכדאי שdoor290 יבדוק טוב טוב לפני שהוא שולח את קורות החיים שלו,כדי לוודא שאין בהן שגיאות כתיב, כי זה עלול ליצור רושם מוטעה. יש אפשרות לעשות בדיקות איות בוורד וכך לוודא שאין שגיאות. בברכה אילת לבנון

למעלה