אני ממש מופתע...

אני ממש מופתע...

שרוג'ר מור משחק בסדרה!!!!!! בעונה הראשונה!!!! אני הכי אהבתי את רוג'ר בתור ג'יימס בונד והוא כמעט בכלל לא השתנה מימי ג'יימס בונד ועד היום! רק חבל שהוא משחק את הרע....

Lanni

New member
אממ איפה בדיוק הוא משחק שם? ../images/Emo2.gif

טרנטינו משחק...

קרלוצה

New member
כן, הוא שיחק שם.....

הוא בגד שם בסלואן כשהוא אמר סלואן שהוא צריך להרוג את החבר הזה שלו....

Lanni

New member
אממ אני לא זוכר! אפשר עוד קצת פרטים

מי זה החבר? קצת רקע? (יש אנשים סניליים בתוככם)

Moreiro

New member
רוג'ר מור שיחק ב1X16 ../images/Emo121.gif../images/Emo135.gif

את אדוארד פול, הראש של SD9. פרטים על הדמות שלו אפשר למצוא בתקציר הפרק.

Lanni

New member
וואי מור את ענקית!!! התקצירים האלה

ממש טובים!! קבלי ח"ח אבל אני עדיין לא זוכר שזיהיתי את מור בפרק.. אולי הוא כ"כ הזדקן שהיה לי קשה להבחין שזה הוא בכלל?

נצל"ש... בקשר לסיפורי מייקל-ג'ניפר.

ראיתי קודם בערוץ אי על זה שמייקל וג'ניפר אולי יתחתנו (כבר שמעתי על זה קודם...) אבל חשבתי על זה... אם צריך להחליט בין השמועות פרידה ההאחרונות לבין שמועות החתונה דווקא נראלי יותר הגיוני הפרידה... (ואני לא ממש בעד זה!! ומאוד מקוה שאני טועה!!) אבל תחשבו על זה... כמו מה שזה נראה הם לוקחים את זה לאט... אז איך כבר מגיעים לחתונה?... מה דעתכם?..

rifkin1

New member
האמת היא שהעיתון היחידי שדיווח על

הפרידה כביכול היה מגזין סטאר (צהובון בעל מוניטין מאוד גרוע) ובעקבות זה כמה מקומות כמו IMDB דיווחו שהם כבר לא ביחד. וכמובן שטד קזבלנקה מערוץ E לא יכול להישאר בצד, חייב לבוא בהצהרה הפוכה ולהמציא שמייקל וג'ניפר בכלל מתחתנים. (אוווו פליז). האמת היא שהצהובון לא ממש אמר שהם נפרדו, אלא שמייקל מרבה לבלות בברים ושמקור על הסט של אלקטרה אומר שג'ניפר לא ממש רוצה להמשיך בקשר עם מייקל. אני אישית דיי מאמינה שהם כבר לא ביחד, אבבבבללללללל לכו תדעו.

למעלה