אני ממש מיואשת

טולילו

New member
אני ממש מיואשת

אני בת 22, 1.72 ס"מ ושוקלת 73 ק"ג. אני אוכלת כ-1200 קלוריות ביום, עושה 3 פעמים בשבוע ספינינג ועוד פעמיים אימון בחדר כושר של שעה. לפעמים אני הולכת איזה 10 ק"מ (בנוסף). אני לא אוהבת מתוק, אבל אני כן אוכלת הרבה ירקות טריים ומאודים, פירות סויה דגים ועוף ולא הרבה פחמימות (טוב, כמה כבר אפשר לאכול ב-1200 קלוריות?!). אני אוכלת אוכל דל שומן בדר"כ. כל הסיפור הזה נמשך בערך חצי שנה. ירדתי רק 2 קילו, ואפילו לא חצי מידה במכנסיים. אני שותה איזה 2 ליטר ביום (ועוד כליטר במהלך הספורט), שותה קפה אחד בבוקר אפילו בלי סוכר. אני לא יורדת . מה עושים? יש לי BMI גבוה מדי, אני חייבת לרדת איזה 3 קילו. עשיתי כבר בדיקות מקיפות, הכל בסדר איתי.

פורומית

New member
מי כמוני מבינה אותך!

גם לי יש את אותה בעיה, בהתחלה עוד היה בסדר, ירדתי יפה מאוד, אבל בחודשים האחרונים הכל נעצר, לא זז... המשכתי לאכול רק בריא ודל שומן, כמו שאת מתארת, המשכתי ללכת ברגל ופעילות גופנית, עשיתי בדיקות מקיפות והכל היה כשיר פלוס ובכל זאת המשקל לא רוצה לרדת! אני יודעת כמה זה מייאש, לפני שבועיים הלכתי לדיאטנית, היא שאלה אותי מה אני אוכלת ואחרי חקירה קצרה היא אמרה לי שמה שאני מתארת זה כבר דיאטה... בסוף היא בנתה לי תפריט שכלל את מה שגם ככה הייתי רגילה לאכול, ההבדל הוא שהכמויות עכשיו מדודות ומדויקות ביותר והזמנים וכו´... אתמול הלכתי אליה לביקור ראשון מאז, ו... שוב! כלום, לא ירדתי בכלל, שמחתי שלפחות לא עליתי אבל גם התאכזבתי, היא שאלה אותי מליון שאלות והיא אמרה לי שנראה לה מוזר שלא ירדתי, וכנראה משהו מסתיר את זה, היום בדקתי ואכן, ירדתי 2 קילו!!!! משום מה אני לא נותת לעצמי עוד לשמוח למרות שזה מעין שבירה קטנה אך רצינית ביותר של המגעל שלא זז לי בכלל בתקופה האחרונה וזה משהו גדול. אני מתכונת להמשיך לציית להוראות שלה ולנסות לגוון ולהוסיף בפעילות גופנית ולקוות שאני אמשיך לרדת, זה מאבק כזה קשה יום יום שעה שעה, ולחשוב ששמנים נשאר תמיד גם אחרי שנוריד... בקיצור, אחרי ששפכתי את הלב:) כי כל כך הבנתי אותך ואני באותה מצב כמו שלך, אני ממליצה לך ללכת לדיאטנית מקצועית ולא להתייאש!! וכמובן להמשיך לבוא לפה, לעדכן אותנו, לעודד ולהתעודד. איתך לארוך כל הדרך, פורומית.

דיאטמן

New member
לטולילו

תסתכלי בהודעתי מדפים קודמים,ואולי העצות שנתתי שם יעזרו לך.

טולילו

New member
חיפשתי אך לשווא

מצאתי כמה הודעות שלך כשעשיתי חיפוש, אבל באף אחת לא היה מידע מועיל

אההההה ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

עכשיו הכל יותר ברור... טוב טולילו, אז אני יכולה להגיד לך כבר עכשיו מה זה- הרבלייף. ואני יכולה כבר עכשיו להגיד לך, שבמילים אחרות, הרבלייף זה הוצאה ע-צ-ו-מ-ה של כסף, על שייקים לא טעימים בשיא לשון ההמעטה, ויש דרכים הרבה יותר טובות ובריאות לרדת במשקל... אז מניסיון אישי אני מציעה לך לא ללכת אליו- הוא רק מנסה להרוויח כסף על חשבונך.. לא חראם? תשארי קצת. תנסי לשמוע קצת עצות- חינם!
. שלך ס.ש.

ארינה

New member
אני מודיעה לך שאני מתכוונת לחסום

אותך על כל השמות שלך!!!!! כי אתה לא מבין את מה שאני אומרת לך.

לפורומית וטולילו!!!

אני יודעת כמה זה מייאש וכמה זה מעצבן וכמה זה מדכא וכמה זה מרגיז וכמה זה מעציב וכמה ש... בלעעעעע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) אבל אני רוצה שתדעו שאם אתן תתמידו ככה, אתן בסוף תרדו! אתן תראו!!! בעיקר אם אתן הולכות (ואתן אכן הולכות!) לדיאטנית צמודה שבונה לכן תפריט מיוחד... אם אתן מתמידות, אין סיבה שלא תצליחו!!! אני סומכת עליכן, בננות!!!
עדכנו אותנו במצבן ו... המון בהצלחה!!!
עדי התל-אביבית

פורומית

New member
תודה

את ממש מקסימה, תודה על העידוד, אני צריכה את זה... אני אופטימית, אני מאמינה שבסוף אני אצליח, אבל זה קשה!!

חחח... אחלה הגדרה! ../images/Emo8.gif

ואגב, פורומית, באמת שיהיה לך בהצלחה... אני סומכת עליך שתעשי את זה!!!
עדי התל-אביבית (העייפה)...

ארינה

New member
תראה, הסברתי לך שוב ושוב

אל תפרסם את עצמך ואת עצם היותך "יכול לתת עזרה" הרי אתה הפכת להיות סוכן לדיאטה שאתה עשית ולא מקובל עליי שתפרסם את זה או שתגיד לאנשים להסתכל בהודעות הקודמות. הודעתי לך ואני חוזרת על זה שאני לא רוצה למחוק את הודעותיך אך אתה ממש מכריח אותי לעשות זאת!!!

דיאטמן

New member
ארינה,אז מה שאת מציעה לי פה

זה לא להשתתף בפורום,ולא לתרום מניסיוני

ארינה

New member
אני לא מציעה לך דבר אני רק מבקשת

לא לכתוב כל הודעה שנייה לאנשים שיפנו אליך באי מייל ונכנס באין ספור שמות. אולי אתה עשית דיאטה מסויימת ונעשית סוכן שלה ואתה מנסה למכור את זה זה הכל. כי אם זו הייתה דיאטה רגילה שעשית אצל דיאטנית הייתה כותב אותה כאן. הרי ברור שזה עם "תוספי מזון". חוץ מזה אם עשית רק דיאטת הרזייה איך זה שאתה כל כך בקיא בדיאטות השמנה? משמע שאתה מתעסק בזה ואני לא מוכנה שזה יהיה בפורום כי הוא לא פורום פירסומי וזה מקלקל את האווירה של הפורום. אז אם אתה מוכן לכללים האלה בבקשה אם לא אז יש לך ברירה. ארינה

מירי,

New member
אם את אוכלת בריא ומתעמלת...

זה לא ממש נורא שאת לא יורדת במשקל , יש גם עיניין של גיל ומבנה גוף... נסי לרדת ל 1000 ק"ק , או אולי דיאטת "המכורים לפחמימות" יותר מתאימה לך , או כל דיאטה אחרת שאינה מבוססת על ספירת קלוריות.. והעיקר בהצלחה!!! ורק לעודד אותך את הקילואים הקטנים האחרונים הכי קשה לרדת- אם היו לך 30-20 קילו לרדת כבר מזמן הייתי יורדת שלושה...

למעלה