אני ממש ממש לא חובב רוק!

Dalessandro

New member
אני ממש ממש לא חובב רוק!

אבל...שמעתי פינק פלויד ונדלקתי! יש בעיה אחת יש המון המון שירים מישהו יכול להמליץ לי על שירים ממש יפים? (בבקשה)

pink floydror

New member
ילד..../images/Emo13.gif

אצל פינק פלויד זה בא באלבומים.. עצה שלי, תתחיל עם האלבום Wish You Were Here אבל תזכור, פינק פלויד לא שומעים בשירים, שומעים באלבומים..!

קבל כמה...

טוב אם אתה רוצה שיר ממש ממש אבל ממש מוכר יסכימו איתי רבים שזה the wall (part 1+2+3 ואז לפי דעתי breed wish you were here eclipse משהו כזה ויש עוד המון טובים פשוט פחות מוכרים אבל אם אתה מחפש דיסק טוב לדעתי זה the dark side of the moon למרות ש... there is no dark side of the moon- it's all dark (יבינו ממש אוהבי פינק פלויד) אבל בטח רבים יגידו שזה the wall שדר"כ אגב עדיין עולה 99.99 וזהו בעצם

FloyDviR

New member
Breathe לא Breed :)

ובהחלט להתחיל עם Dark Side ועם Wish you were here עם אלה אני התחלתי :)

צודקת

אבל להגנתי אני התכוונתי לרשום "לנשום" פשוט 3 בלילה.. breathe in the air don't be afraid to care...

המלצות

שלום, הפינק פלויד היא להקה שקיימת כבר קרוב ל-40 שנה. במהלך השנים האלו הם עברו תהפוכות גדולות, והקליטו בסגנונות שונים מאוד. אני מציעה שתתחיל בכך שתקשיב לשירים מייצגים מכל אחת מהתקופות שלהם, ותחליט איזו מהן הכי "מדברת" אליך. לדוגמא: תקופת בארט: See Emily Play או Arnold Layne. תקופת פוסט-בארט: Narrow Way, Echoes, Careful With the Axe, Eugene תקופת ווטרס: Brain Damage/Eclipse, Shine On You Crazy Diamond, Pigs , Comfortably Numb, Fletcher Memorial Home. תקופת גילמור: Learning to Fly, Sorrow, High Hopes. אתה יכול גם פשוט לקנות את האוסף Echoes שיצא לא מזמן, וכולל שירים מייצגים כנ"ל (ואפילו חלק מאלו שכתבתי כאן), בתור הקדמה. במקביל, מומלץ לקרוא סינופסיס בסיסי על ההיסטוריה של הלהקה כדי להכיר את הנפשות הפועלות, ומי נגד מי.

אם אתה לא היית חובב רוק מקודם ---

אז צריך להביא לך שמות שהם קצת יותר מוכרים וקליטים: Money Time (The Happiest Days of our lives + Another Brick in the Wall (Part 2 Comfortably Numb Wish you were here

OzzzzzY

New member
אז ככה...

ההמלצה שלי... תתחיל Wish You Were Here או Dark Side Of The Moon שני האלבומים האלה , עשויים למצוא חן תוך זמן קצר...אבל בשום פנים ואופן לשמוע בשירים בודדים , פינק פלויד שומעים אך ורק באלבומים , שמרכיבים ביחד יצירה אחת גדולה... לאחר מכן הייתי ממליץ לך לעבור לAnimals ו/או Meddle ו/או Atom Heart Mother (שני האחרונים אמנם לא באותו סגנון של הראשון , אבל כולם מומלצים) ושוב אני חוזר , כי זה חשוב :פינק פלויג שומעים אך ורק באלבומים

פינק פלויג...

OzzzzzY צודק, אבל יקח זמן לעכל את האלבומים (בגלל זה עשיתי את המעשה האסור והפרדתי את השירים הנ"ל...) לכן פשוט תיעזר בסבלנות, ותיפתח למוזיקה...

OzzzzzY

New member
לא נכון בכלל!!!

יהיה לו יותר קל להפתח למוזיקה אם הוא יאזין לאלבום ברצף מראש , ולא בשירים בודדים , כי זה יהיה די קשה להפתח למוזיקה כשאין שום קשר בין השירים...

אולי אתה צודק... אבל פשוט ---

אדם שלא הקשיב לרוק צריך משהו קליט והרשימה הנ"ל הם שירים קליטים, אולי אני טועה אבל הרבה פעמים מתחילים להכיר את הפלוידים דרך השירים האלה...

סורי...

פשוט תקשיב לאלבומים הבאים: The Wall Wish You Were Here The Dark Side Of The Moon אבל על תעשה זאת בחפיף, זאת אומרת, כך לך שעה במיוחד שבה אתה מקדיש לשמיעת האלבומים.

למעלה