אני ממש ממש מזועזעת!!!!!!!!!!!!!!!!

shahar666

New member
אני ממש ממש מזועזעת!!!!!!!!!!!!!!!!

חברה שלי סיפרה לי שהיא מצאה חתולה (גורה) שילדים קטנים התעללו בה קשות (ילדים שכבר מבינים מה הם עושים בני 8-10) הם עקרו לה את העיניים!!!! חברה שלי לקחה אותה לוטירנר וניראה כבר מה יהיה אנשים מתי זה יפסק?. אפילו ילדים קטנים שאמורים לאהוב את היצורים הפרוותים האלה! מה קורה לנו?!

מור ד

New member
הרגשת עלנות (ומה שקרה לי)

הם מרגישים עוינות כלפי החתול, אבל תחשבי על כל אבן שמקוונת לחתול ושוברת לו יד רגל או צלע, והואסוחב את זה כל החיים

מור ד

New member
ומה שקרה לי

יום שבת של ראש השנה עברו כמה ילדים ליד החצר שלי וראו את הגורות שלי משחקות ליד הגדר, אנמי הייתי עם שלושים ותשע חום, וקפצתי לתקרה כששמעתי "תראו חתולה, בואו נקח אותה", צרחתי עליהם כמו שלא צרחתי בחיים, כי אני יודע מה זה "בואו נשחק עם החתולה" היו המון מקרים כאלה בב"ש

האפי לי

New member
בקשה אחת

אפילו שסביר להניח שהייתי קוראת בכל מיקרה בבקשה!!!!!!! תזהירו לפני הודעות זוועה. כמעט התעלפתי חשבתי או יות נכון קיויתי שההתעללות התמצתה בלצבוע אותה בציבעי גואש או משהו עוד בקשה אכזרית קצת אם עוד אפשר לצלם את התמונות הכי מזעזעות שאפשר- אסור לתת לאנשים להתעלל ואז להפנות מבט אני רוצה שכל אחד מהילדים האלו ומהמתעללים הלו יחיה עם התמונה של חתול מרוסק בתוך הראש ויתייסר על זה, כמו שלי יש תמונה של חתול מרוסק בתוך הראש בגלל המתעללים האלו לפעמים פשוט בא לי לתלות שלט חוצות ענקי עם תמונה של בעל החיים הכי מוכה ואומלל בעולם כדי שכולם יראו מה שרק אני מוכנה להסתכל ***אני יודעת שכאן מיעוט מי שלא מסתכל..

pppliat

New member
כאן נמחקה הודעה

משום שלא עמדה בתקנון הפורומים

מאלונקה

New member
יסורי../images/Emo54.gifים

כמה קשה !! לקרוא את זה !! אני לא יודע מה לעשות , איך "לעבוד" אחרי שאני קורה דברים שכאלה! אני איתך - האפי לי !גם אני הייתי רוצה לעשות זאת!-להראות להם כמה הם בלתי נסבלים בהיתנהגותם
וגם אני הייתי רוצה ללמד אותם לקח
אבל העניין הוא שהלקח הכי טוב זה שניתן להם להבין עד כמה זה א כ ז ר י לעשות דבר שכזה - והם יסבלו(תאמינו שהם יסבלו). אני עד לפני כשנה הייתי אוכל בשר - עכשיו כשאני לא ורואה את זה באור לגמרי שונה (ומרגיש דיי רע על זה שאכלתי). כן נו מה.. זה לא שאדם נולד ,הוא נולד עם חוכמה חיים, אני הבנתי רק לאחר 19 שנים (אחרי הסבירו לי כמה זה לא צודק) ויהיו כאלו שלא יבינו עוד אחרי 40 שנה כי זה לא יעניין אותם או דתיים שחושבים שלשחוט כבש בחנוכת הבית זה ""מצווה"" . אני חושב להיצטרף לאירגון אנונימוס (ואני מקווה שרבים ממכם כמוני). למען זכות החיות (שאני כולל את האנשים בקטגוריה הזאת{רק שהם הזן הכי אכזרי מכולם})

nimnimnimnimnim

New member
דרך נוספת להסתכל על זה..

במה אתה תהייה שונה מהם אם אתה תתעלל בהם ? (אתה בטח חושב:"כי החתולים המסכנים שעקרו להם את העיניים לא עשו כלום לאף אחד..") ומי אתה שתיקח את הסדר בעולם על הכתפיים שלך? ואת זה אומר אדם שמסתובב עם גרזן ברכב למקרה שיתקל בהתעללות שלא יוכל להפסיק ע"י דיבורים..אצל חלקנו הרגש עובד יותר חזק מהמוח לפעמים נכון להיום בב"ש המצב מבחינת יחס לבע"ח נורא. אבל אל תתיאשו כי ככל שיקמו יותר אנשים כמונו ככה יותר אנשים יהיו יותר מודעים לעבודה שגם בע"ח מדממים וכואבים.. תעשו כל מה שביכולתכם להציל עוד בע"ח מידים ברבריות

lilithmm

New member
ליד הבית 2 מקרי התעללות קשים

1. "ילדים" (גמדי רעל) תקעו מקלות לתוך עיניים של גור חתולים. 2. "ילדים" (גמדי רעל) קברו חתולים בעודם חיים בתוך דלי חול. לוציפר (האבא של החלאות הקטנות), השליך את האמא של הגורים על עץ.

lilithmm

New member
אין מה לעשות

מדובר בבריונים, אנשים קרימינאלים שהדבר היחידי שיש לעשות נגדם זה לשכור בריונים שיהרגו אותם.

למעלה