אני ממש ממש צריכה

lir42

New member
אני ממש ממש צריכה ../images/Emo53.gif

בשבוע האחרון יש לי נפיחות קטנה בצלת של הניתו מצד שמאל עם כאבים עזים. הכאבים פשוט נוראים כמו שבוע לאחר ניתוח כואב לי בעיקר כשאני יושבת\שוכבת\אוכלת\הולכת יומים לא אכלתי וזה לא עזר ובאב לא חלף. אתמול התקשרתי לוולפסון והרופאה התורנית אמרה לי פשוט להגיע ומקסימום יאשפזו אותי לבדיקות אני לא רוצה להתאשפז לבדיקות או כל מה שכרוך בכך אבל אני סובלת!!!! תעזרו לי בבקשה להחליט מה לעשות!!!! שלכם לירי

לירי..תגיעי לשם ומהר

ואפילו בשביל שיגידו לך שזה שום דבר........ אל תשחקי עם זה... מאחלת לך שזה באמת כלום.

רוייקו

New member
גם לי היה כאבים בחודשים הראשונים

שלאחר הניתוח וזה עבר בסוף, אבל כדאי שתלכי ליעוץ אצלך מי שמבין במה שעשו לך: חרוזי, סוסמליאן ושות´ .. אל תזניחי. אגב, מה עלה בגורם הרעיון ההוא ??

RomiVais

New member
לירוש!!!!

אל תחכי עם זה!!! חבל. אולי זה באמת כלום, אבל עדיין, עדיף להקדים תרופה למכה. אז גשי לרופא, זה לא רחוק מדי בשבילך...... ושירגיעו אותך, ואחר כך תרגיעי אותנו. תרגישי טוב ותשמרי על עצמך!!! רומי

amnon_p

New member
לירי חביבתי,

אני חושב שאסור להזניח מצב כזה. לדעתי, עלייך להתקשר למחלקה בשעות הבוקר כשחרוזי נמצא שם ולדבר עימו או עם מי שניתח אותך. אני בטוח שהם ידעו לתת את העצה הנכונה. אמנון

שלגיה**

New member
בוקר טוב לירי

אני מסכימה עם כל הנאמר לעיל. כל מה שאני יכולה לקוות ולאחל בשבילך הוא שתרגישי טוב ושתפיגי את חששותייך ע"י בדיקה אצל הכירורג בוולפסון. בהצלחה הרבה בריאות שלגיה

lir42

New member
תודה לכל העונים רציתי לומר לכם

שיש לי היום בשעה 18:00 תור אצל כירורג בקופת חולים שלי נראה מה הוא אומר - יותר נכון מה יהיו תוצאות הבדיקה אני יעדכן אותכם שלכם לירי

lir42

New member
הייתי אצל הרופא ו....

הוא חושב שזה הבלון שדרכו מנפחים את הטבעת הוא לא חושב שזה בקע הוא חושב שזה הבלון שיש לו חופשיות בעור ריקמת השומן לריקמת השריר אז הוא זז ומגרה לי את המקום ובגלל זה הכאב והנפיחות אבל..... שאני ישתקשר לבית חולים ויברר שם היכן הבלון ליתר ביטחון ועם זה לא בצד שמאל אז זה בקע

RomiVais

New member
לירי - תמשיכי לעדכן אותנו.......

ותרגישי טוב!!!! בהצלחה!! רומי

gal33

New member
למה שלא תפני למרפאות חוץ של וולפסון

יש בימי ראשון ושלישי.

למעלה