שמיר עוד היה בסדר בהשוואה לחלק מראשי הליכוד של היום.לא מבין בפוליטיקה, חשוב שינהיגו את המדינה אנשים טובים וחכמים. פעם ראינו את שמיר מדבר אז אמי צחקה ואמרה: "איזה אדם, על הכלב שלנו לא הייתי נותנת לו לשמור, אז בוודאי לא על המדינה!"
הייתי שמח אם תנהל דיון לפי גופו של עניין, כמו גם לא לכנות אותי ואנשים עם אותה אידיאולוגיה כמו שלי בכינויים מעליבים (כולל אזכורים תכופים לאהדה שלי, במרכאות כמובן, למשטר הנאצי). ולא, אני לא תומך חמאס. לא הייתי מצטרף לשום ארגון טרור, הם לא לוחמי חופש ומצדי שיהפכו את עזה למגרש חנייה. עכשיו טוב?כי שניכם בעד חמאס?
אני הייתי שמח אם אתה תתחיל לנהל דיון סביר - ולא כזה שמייחל ללא הפסקה לחיסול שלי, של הקבוצות אליהם אני משתייך, ושל כל פוליטיקאי ומפלגה שמייצגים אותנוהייתי שמח אם תנהל דיון לפי גופו של עניין, כמו גם לא לכנות אותי ואנשים עם אותה אידיאולוגיה כמו שלי בכינויים מעליבים (כולל אזכורים תכופים לאהדה שלי, במרכאות כמובן, למשטר הנאצי)
אז מה אהבת כ"כ בשחקן שאשתו מקדמת מזה עשור את האינטרסים של חמאסולא, אני לא תומך חמאס. לא הייתי מצטרף לשום ארגון טרור, הם לא לוחמי חופש ומצדי שיהפכו את עזה למגרש חנייה. עכשיו טוב?
מקבל.אני הייתי שמח אם אתה תתחיל לנהל דיון סביר - ולא כזה שמייחל ללא הפסקה לחיסול שלי, של הקבוצות אליהם אני משתייך, ושל כל פוליטיקאי ומפלגה שמייצגים אותנו
זה מישהו שבקלות היה לוקח מול טראמפ. אני יודע מי אשתו ומה היא עושה. בסדר, לא קלוני. בראד פיט טוב?אז מה אהבת כ"כ בשחקן שאשתו מקדמת מזה עשור את האינטרסים של חמאס
וזוכה בתמיכתו?
את הקודים ההתנהגותיים שלו ואת שאיפתו להפוך את ארה"ב לדיקטטורה. מצד שני, אם יעזור לנו להיפטר מנתניהו ולגמור את המלחמה, ניחא.ומה לא אהבת בנשיא ארה"ב שנבחר כעת - ודווקא תומך בישראל?
נקווהמקבל.
טיעון קש.זה מישהו שבקלות היה לוקח מול טראמפ.
אז למה קלוני?אני יודע מי אשתו ומה היא עושה.
בסדר,בסדר, לא קלוני. בראד פיט טוב?
תצטרך להיות ספציפי - ולהפריד בין מציאות לתעמולהאת הקודים ההתנהגותיים שלו
שים לב שכשאתה כותב דברים כאלה - קצת קשה להתייחס לדיון ברצינותואת שאיפתו להפוך את ארה"ב לדיקטטורה
מצד שני, אם יעזור לנו להיפטר מנתניהו ולגמור את המלחמה, ניחא.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.