אני ממש מקווה שג'ורג' קלוני ירוץ לנשיאות בעוד 4 שנים בארה"ב

דורי 1981

Active member
ולמי שחושש, גם רייגן היה שחקן לפני הנשיאות. גם נשיא זה עוד תפקיד שטראמפ משחק.

לא מבין בפוליטיקה, חשוב שינהיגו את המדינה אנשים טובים וחכמים. פעם ראינו את שמיר מדבר אז אמי צחקה ואמרה: "איזה אדם, על הכלב שלנו לא הייתי נותנת לו לשמור, אז בוודאי לא על המדינה!"

דורי 1981

Active member
לא מבין בפוליטיקה, חשוב שינהיגו את המדינה אנשים טובים וחכמים. פעם ראינו את שמיר מדבר אז אמי צחקה ואמרה: "איזה אדם, על הכלב שלנו לא הייתי נותנת לו לשמור, אז בוודאי לא על המדינה!"
שמיר עוד היה בסדר בהשוואה לחלק מראשי הליכוד של היום.

דורי 1981

Active member
כי שניכם בעד חמאס?
הייתי שמח אם תנהל דיון לפי גופו של עניין, כמו גם לא לכנות אותי ואנשים עם אותה אידיאולוגיה כמו שלי בכינויים מעליבים (כולל אזכורים תכופים לאהדה שלי, במרכאות כמובן, למשטר הנאצי). ולא, אני לא תומך חמאס. לא הייתי מצטרף לשום ארגון טרור, הם לא לוחמי חופש ומצדי שיהפכו את עזה למגרש חנייה. עכשיו טוב?

ai27

Well-known member
הייתי שמח אם תנהל דיון לפי גופו של עניין, כמו גם לא לכנות אותי ואנשים עם אותה אידיאולוגיה כמו שלי בכינויים מעליבים (כולל אזכורים תכופים לאהדה שלי, במרכאות כמובן, למשטר הנאצי)
אני הייתי שמח אם אתה תתחיל לנהל דיון סביר - ולא כזה שמייחל ללא הפסקה לחיסול שלי, של הקבוצות אליהם אני משתייך, ושל כל פוליטיקאי ומפלגה שמייצגים אותנו
ולא, אני לא תומך חמאס. לא הייתי מצטרף לשום ארגון טרור, הם לא לוחמי חופש ומצדי שיהפכו את עזה למגרש חנייה. עכשיו טוב?
אז מה אהבת כ"כ בשחקן שאשתו מקדמת מזה עשור את האינטרסים של חמאס
וזוכה בתמיכתו?

ומה לא אהבת בנשיא ארה"ב שנבחר כעת - ודווקא תומך בישראל?

נערך לאחרונה ב:

דורי 1981

Active member
אני הייתי שמח אם אתה תתחיל לנהל דיון סביר - ולא כזה שמייחל ללא הפסקה לחיסול שלי, של הקבוצות אליהם אני משתייך, ושל כל פוליטיקאי ומפלגה שמייצגים אותנו
מקבל.
אז מה אהבת כ"כ בשחקן שאשתו מקדמת מזה עשור את האינטרסים של חמאס
וזוכה בתמיכתו?
זה מישהו שבקלות היה לוקח מול טראמפ. אני יודע מי אשתו ומה היא עושה. בסדר, לא קלוני. בראד פיט טוב?
ומה לא אהבת בנשיא ארה"ב שנבחר כעת - ודווקא תומך בישראל?
את הקודים ההתנהגותיים שלו ואת שאיפתו להפוך את ארה"ב לדיקטטורה. מצד שני, אם יעזור לנו להיפטר מנתניהו ולגמור את המלחמה, ניחא.

ai27

Well-known member
נקווה
זה מישהו שבקלות היה לוקח מול טראמפ.
טיעון קש.
קאמאלה היא סבבה של בן אדם. הבעיה מעולם לא הייתה קאמאלה - אלא המפלגה שמתחתיה והטרלול שהמפלגה הזאת מכנה מדיניות
אני יודע מי אשתו ומה היא עושה.
אז למה קלוני?
בסדר, לא קלוני. בראד פיט טוב?
בסדר,
מה הופך אותו ליותר טוב מקאמאלה (מלבד היותו סלבריטי)?
את הקודים ההתנהגותיים שלו
תצטרך להיות ספציפי - ולהפריד בין מציאות לתעמולה
ואת שאיפתו להפוך את ארה"ב לדיקטטורה
מצד שני, אם יעזור לנו להיפטר מנתניהו ולגמור את המלחמה, ניחא.
שים לב שכשאתה כותב דברים כאלה - קצת קשה להתייחס לדיון ברצינות
אתה מתייחס לקונספירציה הזוייה לגמרי, שלא נתמכת בשום מציאות בשטח - כאל הנחת יסוד
ואז מצדיק - את אותה התנהגות דיקטטורית שאתה מתיימר להתנגד לה.

למעלה