אני ממש מרחם על איב

Passion4Life

New member
אני ממש מרחם על איב ../images/Emo7.gif

כאילו היא ממש מסכנה וחסרת אונים. הלוואי שתצא כבר מהתסבוכת הזאת
התחלתי לאהוב אותה ... מה איתכם

Bow Wow2004

New member
עוברת עליה תקופה קשה

איך היא לא תבכה אחרי היום שהיה לה אתמול עם אייבי על הראש שלה. שלא לדבר על שלשום שהיא הייתה צריכה לחפש במזבלה את הבירד-סטאצ'ו...

moran14h

New member
הבירד-סטאצ'ו...

מעלה געגועים לבירד סטאצ'ו וארוויל.. הם בכלל יחזרו? ולפי תדעתי צריך לתת לבאוו וואו פרס על זה שהוא לא כעס שפתחו הודעה חדשה! מי בעד?

Bow Wow2004

New member
נו באמת... לא צריך להגזים ככה...

הבירד סטאצ'ו ואורוויל בכלל לא מעלים געגועים. ועד להודעה חדשה אורוויל לא יחזור יותר לעולם! הפעם האחרונה שראינו אותו היה שלשום שהוא בא לבקר את איב בביתה.

Bow Wow2004

New member
רציני

אתמול היה הערב בג'ז-קלאב ושאייבי סחטה את איב שלשום הייתה המפולת שלגים ושתריתן ו-וויצ'אד היו תקועים בבקתה יום לפני שלשום סימון זרקה את הב"ס לפח-זבל ואורוויל הגיע לבית של איב לבקר אותה. ועוד משהו: בנוגע לחתימה שלך... שמעת פעם על המשפט "כל המוסיף גורע"? חבל דווקא הייתה חתימה יפה...

moran14h

New member
לא ,לא שמעתי

טוב ...תמיד יש פעם ראשונה.. אני דווקא אוהבת את החתימה שלי ככה (אפילו שחברה שלי מאיימת לפרוץ לי למחשב ולמחוק את השורה הראשונה..) ותודה ,מסתבר שבדרך כלל אנשים מקשרים את החתימה שלי לנושא ההודעה..אז שיניתי קצת.. וחוץ מזה אם אני אוהבת את החתימה שלי ככה ולא אמרתי שם שום דבר אלייך ..אז מה הבעיה בעצם?

I n n u e n d o

New member
גם אני../images/Emo10.gif

היא נראה לי עברה יותר מאשר כולם בהרמוני ביחד בחיים שלה אבל אני לא מבינה למה היא לא רוצה לספר על זה לטיסי איזה טיפשה..

LauraLF

New member
אבל היא יכולה לספר לו

שכבתי איתו פעם וזהו זה נגמר עבר ומת. אם היא היתה מספרת לו את זה מזמן זה היה חוסך את כל הסיפור

python 4

New member
אבל אם היא היתה מספרת לו

וזה היה חוסך את כל הסיפורף כדבריך, עם מה היו ממלאים 20 דקות כל יום? הרי יש לנו 20 דקות עם - שואיסתרית'ןצ'אטניצ'ריגלטאביטימיסייביג'וליבקיימון, וזה משאיר לנו רק 20 דקות עלובות עם אייבי והפרצוף המעורר רחמים שלה.

lulali

New member
עכשיו שתסבול

אני דוקא לא מרחמת עליה . מה שתשלים עם התוצאות- צ'אד הוא הבן שלה ושל ג'וליאן לא? הרסה לא את החיים עכשיו שתסבול

AsHtOn GiRl 3

New member
חצי../images/Emo45.gif

מצד אחד היא הרסה לעצמה את החיים אבל היא מסכנה כי כל אחד עןושה טעות והיא באמת מתחרטת מצד שני אני לא אוהבת אותה בכלל
אני לא מרחמת עליה.......

אני גם די מרחמת עליה...

כי בסך הכל אפשר להבין אותה... היא כל כך השתנתה והיא כל כך רצתה והתאמצה בשביל לפתוח דף חדש... עבדה ממש ממש קשה בשביל לתקן את הדברים הרעים ולעשות ממש מהפך באישיות שלה ובתכונות אופי שלה... צריך המון כוח בשביל זה, ושמישהו יבוא יום אחד וירצה לקחת לך את כל מה שהשגת?! חראאאאאאאא

python 4

New member
שכנעת אותי...

יש לי סימפטיה לאיב, אך מאידך גיסא אנו חייבים בו בזמן להבין את עמדתה של הצד שמנגד בעניין. כלום אין די בתשוקתה של הנדונה לעיל בכדי להצדיק את חומרת מעשיה? ואיב - אין פיה וליבה שווים. איסתרא בלגינא קיש קיש קריא. לא ממינה ולא מקצתה.

למעלה