אני ממש מרחמת על עצמי

• פותח הנושא fila
  • פורסם בתאריך

fila

New member
אני ממש מרחמת על עצמי../images/Emo10.gif

הייתי בטיפול שורש, סבלתי ...... שמעון בא לבקר את ה"חולה" במשרד והתבכיינתי לו, אני ממש בהליכי רגרסיה לילדות הבכיינית שלי

shelycat

New member
הי,הי,הי..........

הי,הי,הי...... זאת זכותך האלמנטרית כאישה וכבן אדם להתבכיין כשכואב במיוחד אחרי רופא השיניים ולא רק זה זאת זוכתך המלאה לדרוש משמעון ש"יפצה" אותך על הכאב בבית, אפילו שהוא לא אחראי לכאב ע"י תשומי ומתנה/הפתעה קטנה מהסוג שגורם לך לחייך או אפילו סתם משהו טעים שאת אוהבת
ברגע שהכאב יעבור (ביצת קינדר אולי?).

שמופית

New member
אוי ../images/Emo7.gif אני איתך....

אני שונאת טיפולי שיניים ופוחדת מרופאי שיניים ומבינה לחלוטין את ההתבכיינות שלך !
אני יכולה לעודד אותך ולהגיד שלפחות את אחרי הטיפול !!!

bagal

New member
נכון...באמת לפחות את אחרי הטיפול../images/Emo10.gif

אני כל כך שונאת רופאי שיניים - זה הפחד הכי גדול שלי... אז תהיי חזקה - ותדעי שאת אחרי... ובאמת פינוקי קטן לא יזיק בכלל
נכון
תרגישי טוב מהר..,

fila

New member
כן אבל אני צריכה ללכת שוב

בעוד שבועיים ל"פינישים"
של הטיפול שורש....... זוכרות שהאקס שלי היה רופא שיניים? אני פוחדת מרופא שיניים מסקנה פחדתי מהאקס שלי
חחחחחחחחח..... הוא היה כזה חנון יכולתי לאכול אותו בלי מלח
ובאשר לפינוקים(ב-פ´ רפה......) אני בהחלט מצפה לכאלה! ביצת קינדר היא רעיון מצוין למרות שיש לי בבית קרמבואים מפתים ביותר.....

shelycat

New member
אפרופו קרמבו......

חייבת להודות שכבר יותר מעשר שנים לא אכלתי קרמבו וכל זאת מהסיבה הפשוטה שאני אוהבת רק כאלה עם מילוי שוקולד אז...... מישהו יודע איפה מוצאים כאלה? ושאלה נוספת: יש עונה לקרמבו? או שיש כל השנה?

אתי@

New member
קרמבו יש רק בחורף

(אבל כבר התחילה העונה) ואני דווקא רואה כל שנה את הקרמבואים הממולאים שוקולד בקיוסקים השונים, וגם בסופר בחבילות של 6/8/40. דרך אגב, לשטראוס יש קרמבו תות מדהים (גם הציפוי - תות!

fila

New member
לא יודעת אם יש עונת קרמבו

אולי אפשר להשיג אותם כל השנה אבל משום מה אני לא רואה את זה.. פשוט ביום שישי ב"מגה" הם היו מונחים במקום ממש בולט.....אלפי קרמבואים.....
אז קניתי......

rona25

New member
בתור אחת ששקשקה מרופאי שיניים

אני יודעת עד כמה את מסכנה - אני עקרתי 4 (!!!!) שיני בינה , עברתי לפחות 5 טיפולי שורש וכתר אחד, ומס´ אינסופי של סתימות... ועוד היד נטויה... נקודה אופטימית - זה נגמר בסוף......

rona25

New member
שמופית

זה היה מחוסר ברירה, אחרי שלא הלכתי משהו כמו 5 שנים לרופא שיניים עקב פחדים ... יום אחת פשוט נשברה לי שן טוחנת במהלך בליסת קורנפלקס עם חלב... כאשר הגעתי היסטרית למחרת הסתבר שעלי לעבור טיפול עשרת אלפים מקיף בכל השיניים, שעלה לי ימבה כסף... (במיליון תשלומים כמובן) זה הסתיים בסופו של דבר. הלקח? לא להזניח את השיניים, וללכת כל חצי שנה!

fila

New member
ברור שצריך ללכת כל איזה חצי שנה

אבל אני כזאת פחדנית בקטעים האלו שאני מתחמקת מזה

שמופית

New member
מכירה את הסיפור ../images/Emo5.gif

כשתמיר ואני הכרנו, הוא היה בעיצומו של מבצע "רופא שיניים", אחרי שהזניח את הנושא איזה 10 שנים, ועבר אותם עינויי תופת שאת מתארת

אתי@

New member
אוי איזה בעסה ../images/Emo24.gif

טיפול שורש זה מה-זה כואב
תרגישי טוב ותרגישי חופשייה לדרוש פינוקים (עם פ´ רפה) וצומי

fila

New member
תודה יקירתי.....

אני בהחלט יודעת איך לקבל "צומי" תגידו אם הוא ישטוף כלים ינקה את הבית המבולגן שלי עוד מאתמול ואולי גם יעזור לי בערב לקפל כביסה אז זה בהחלט פינוק לא????

למעלה