אני ממש מתביישת לשאול

No name for now

New member
אני ממש מתביישת לשאול

אבל אני פשוט לא מוצאת יש לי Palm Zire 71 אתמול המחשב שלי בעבודה הותקן מחדש ולכן הורדתי מהאתר את Palm Desktop המתאים למכשיר, קיבלתי את גרסא 4.1.4 מאוד הופתעתי כי זו גרסא מאוד שונה מהגרסא שאני רגילה לה, פה כבר יש לי אפשרות מובנית לסנכרן עם Outlook ונראה שזה גם עובד בסדר אז אני מרוצה, אבל: כידוע למכשיר יש מצלמה, ואני פשוט לא מצליחה לגלות מה הוא עושה עם התמונות, אין עוד את האופציה של תמונות ב-Palm desktop וגם תמונה חדשה שצילמתי לא סונכרנה לספריה הרגילה (תחת My Pictures יש מחיצה לתמונות של הפאלם) ב-Setup של הסנכרון בכלל אין את האופציה של תמונות (האמת גם לא Expense) יכול להיות שהתקנתי גרסא לא מתאימה למכשיר? הרי זה מה שקיבלתי באתר כשסימנתי שיש לי Palm Zire 71

גוגו11

New member
בטוחה שזה 71?

אולי יש לך זייר 72? לא בטוח בעצמי אם ל 71 יש מצלמה. ל72 יש.

AYELET1

New member
ממש מוזר

אולי הם טעו במתן הלינק? כי זה לא נשמע דסקטופ של 71...

AYELET1

New member
או שאולי את טעית?

נסי להוריד אותו שוב... נסיון נוסף: להתקין את הדסקטופ הישן מהדיסק ואז לשדרג (בעזרת דריסה) עם מה שיורד מאתר פאלם

No name for now

New member
אני אנסה להתקין מחדש

לכל היותר באמת אתקין מהדיסק ואנסה לשדרג רב תודות

yoovee

New member
../images/Emo18.gifאני הייתי נזהר עם השדרוג../images/Emo70.gif

פאלם תמיד ממליצים להתקין את הדסקטופ שמגיע בדיסק עם המכשיר. אז נכון שלרוב הכל עובד יופי, אבל עם הזייר הישן והעלוב (31) של אחי הגיעה גם אזהרה כזו, ואכן ההתקנה מהרשת לא הכילה את כל המרכיבים. לתשומת לבכם. באשר לסינכרון מול אאוטלוק - אני לא בטוח לגבי ה-71, אבל למיטב ידיעתי המכשירים שמסתנכרים מול אאוטלוק אמורים להיות אלו שיש להם את ה-PIM החדשים, לא? ואולי אני טועה ואין מקום ל"אזהרה" הזו, אבל יש פתגם חביב: If it ain't broken - don't fix it, כלומר אם הגירסה מהדיסק עובדת יופי...

No name for now

New member
עכשיו כשסוף סוף התפניתי לזה שוב

(מה לעשות יש עבודה) מצאתי באתר של פאלם בעמוד של ה-Download את ה-Disclaimer הזה: If you haven't installed the software from your CD, do so now. Additional conduits and applications are included on the CD, such as photo and video conduits, Documents To Go, eReader, or games. If you don't have the CD, you can install the version on this page, but you may be unable to sync some items. שבעצם מאשר את מה שאיילת אמרה
מקסימום אני אעבוד עם הגרסא מהדיסק שהגיע עם המכשיר, בכל מקרה זה יחכה ליום ראשון כי הדיסק בבית לגבי סנכרון עם Outlook זה עובד חלק מהסנכרון הראשון, אני לא מרגישה בהבדל לעומת Pocket Mirror חוץ מהעובדה שעכשיו אין לי Conduits כפולים המון תודה וסוף שבוע נעים לכולם

למעלה