אני ממש נרגש

אלרוס

New member
אני ממש נרגש

היו שמעתי לראשונה בחיי את אביי רוד! איזה אלבום מדהים!!! האלבום הכי טוב שלהם!!!

מאור 87

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif

אני לא חושב שעוד שמעתי בחיי אלבום של הביטלס מתחילתו ועד סופו..

The Mad Hatter

New member
אווו, כיף לך...*_*

אני מתגעגעת לפעם שאני שמעתי אותו פעם ראשונה. למרות שהיום קרה לי משהו די דומה. חברה שלי החזירה לי את "אבי רואד" שהשאלתי לה לפני מלאא זמן, אז איך שחזרתי ממנה, שמתי את הדיסק במערכת אחרי שלא שמעתי אותו שניםםם. לא טוב כמו לשמוע בפעם הראשונה, אך בהחלט...אה, מרגש? P: אלבום מדהיםם. :)

Miss CB

New member
וופדידודודו!!

אנא, שתף אותנו במה דעתך עליו (אההה סתם זבל... חחח להרגיע זה היה בצחוק)

אלרוס

New member
דיסק מדהים

במיוחד החלק השני אהבתי את הכל, כולל 23(!) השניות השמות של השיר הר מג'סטי

Miss CB

New member
"כולל"... למה,

למה הסקת מההתחלה ש"הר מג'סטי" לא משהו? כי הוא קצר וכי אממ, לא נוטים לשבח אותו פה? אז הוא לא גאוני... אז מה... הוא חמוד ונחמד מאוד. נכון שBECAUSE שיר ענק??

Another Girl

New member
../images/Emo49.gif הגיע הזמן....../images/Emo13.gif

עכשיו אתה בטח לא מבין איך יכולת בלעדיו...

סליחות?

אני ממש מערער על מה שאמרת כרגע, אבל אני אשאיר לקיצוניים מעריצי ג'ורג' את העצמות.

ביטלמן

New member
מה פתאום! זה אחד השירים הכי

יפים של הביטלס בכל הזמנים אני לא מאמין שאת אמרת את זה! אני די בטוח ששאר הפורום יסכים איתי

Miss CB

New member
האם באמת יש טעם להתנגד?

זאת אומרת, האם התנפלות של "אל מה את מדברת!" / "איזה שטויות!" / "זה אחד השירים הכי טובים!" תשנה משהו? אישית, הייתי שומעת אותו שוב ומנסה להבין מה עומד מאחוריו, אבל אם כבר שמעת, אז זו דעתך. דעתי האישית היא שזה שיר נהדר - לא גאוני, אמנם, אבל מילולית הוא פשוט ויפהפה, ומוסיקלית הוא נעים לאוזן והסולו ממש חמוד

SmallVille Girl

New member
גם אני חושבת שזה שיר מהמם !

וגם real love עכשו אני שומעת אותו כול הזמן !!! אוו!! אנשים בבבבקשהההההההההההה תכתבו את המילים ל real love פליז!!!!

ל נ ו ן

New member
אמנם לא מתקרב לאשליות

של ניסים סרוסי ולחנהלה התבלבלה של צלילי העוד, אך ללא ספק חל שיפור מאז "מה יש ללווייתן מתחת לבלורית" (שיצא בתחילת שנות השלושים של המאה הנוכחית)

למעלה