אני ממש סקרנית לדעת....

דנצ1

New member
אני ממש סקרנית לדעת....

לבעלים שלכן אין חסרונות?! אני בזמן האחרון סורקת את הפורום ,ופעם אחת לא קראתי על מישהי שכותבת על חיסרון של בעלה,מה כל הנשים כאן זכו בבעלים מושלמים????????????.

אתי@

New member
בטח שיש לבעלים שלנו חסרונות

(חוץ מלבעלי, אין לו חסרונות, הוא מושלם
) אבל אנחנו לא מחפשות אותם כל הזמן - אני, ואני חושבת שרובנו, מנסות לחפש תמיד את הטוב שבאדם ולא את הרע שבו. וחוץ מזה - לא כולם מרגישים בנוח לחשוף הכל ולספר על הדברים הרעים. זה עניין של פתיחות.

ברור !! אין דבר כזה מושלם!! אבל

כשאוהבים מישהו אהבה אמיתית...... אוהבים אותו גם עם החסרונות שלו....

switch

New member
כן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הרי מושלם זה דבר כל כך אובייקטיבי, ואני מודעת באופן מלא לחסרונותיו של בעלי, ובשיקלול הכללי של כל "החבילה" המון יתרונות + מעט חסרונות = בעל מושלם! אני רואה שקצת מציק לך האופי ה"מתוק" של הפורום הזה, אז אולי פשוט תגלשי בפורום "זוגיות במשבר" ושם תרגישי קצת יותר שייכת... סתם הצעת יעול.

switch

New member
מממממממ אני יגיד לך ת´אמת?

היתה כאן מישהי לפני כמה ימים שהתחילה עם ירידות על הפורום ומשום מה, חשבתי שזו היית את. אז קבלי את התנצלותי הכנה!! ולא...לא כולם מושלמים

נופר30

New member
אין אדם מושלם

וברגע שאנחנו מקבלים את זה פתאום הרבה דברים נראים לא רלוונטים להתעסק איתם ואז פתאום האדם נראה קצת יותר מושלם

תוכי

New member
אין דבר כזה מושלם

וזה ברור שלא הבעל הרי תמיד יש חיכוכים אבל לומדים להשלים עם המגרעות את שלו והוא שלך ובסוף זה מושלם

kisses

New member
אם העלי היה מושלם הייתי אומרת

שהתחתנתי עם רובוט. אין כזה אדם מושלם, כמו שאני לא מושלמת גם הוא לא מושלם ולומדים לאהוב את הבן זוג עם החסרונות ועם היתרונות ולא תמיד חייבים לקבל את החסרונות אבל ברגע שאוהבים את נשכח ונסלח

דנצ1

New member
אני רוצה להבהיר משהו....

מטרת השאלה לא הייתה אם הבעלים שלכן מושלמים,כי אני בטוחה שלו.מטרתה הייתה לדעת מהם החסרונות של בעליכן..... (למי שמוכנה לחשוף,כמובן).

הוא נורא איטי..... יש לו את כל הזמן

שבעולם........ תמיד אני צריכה לחכות לו...... הוא חי טוב... ואותי זה מעצבן לפעמים....

uti

New member
שלי סובל מנחת רוח....

רוב הפעמים זה מצחיק אותי - לפעמים שאני בלחץ והוא לא זה מרגיז אותי!

danonit

New member
בטח שלא מושלם...

אם הוא היה מושלם זה רק היה מזכיר לי כל הזמן עד כמה אני לא
לכל אחד יש את ה"ייחוד" שלו, לטוב ולרע. שלי גם בנירוונה פראית גם כשאני לחוצה. יש לנו גם תפיסה מאוד שונה של כסף - אני בזבזנית והוא ההיפך.

Ronnie*

New member
כמעט מושלם ../images/Emo8.gif

אילו רק היה אוהב לקרוא ספרות כמו אשתו... ואילו היה בצד ה"נכון" של המפה הפוליטית... ואני בטח יכולה לחשוב על עוד דברים. אבל לכל האנשים יש חסרונות, וכשמחפשים - מוצאים.

אביבית1

New member
אף אחד לא מושלם

לפעמים בעלי מוציא אותי מדעתי עם הבלאגניסטיות שלו.

אין הרבה חסרונות....

הבחור חכם, בעל מוסר עבודה, כח רצון, חוש הומור, נאמן, איש שיחה, בעל טוסיק מדהים, עינים מהפנטות, שיער שופע, שפתיים חושניות ו... איברים אחרים שופעים.... מה שכן- יש לו חסך רציני בסבלנות, ועודף בעצבנות, חוץ מזה שהוא בזבזן כרוני... אבל אם לא הייתי יכולה להשלים עם התכונות האלו סביר להניח שלא הייתי נישאת לו.

למעלה