אני ממש צריך עזה עם השיער שלי T-T

CoolGuyPoo

New member
אני ממש צריך עזה עם השיער שלי T-T

שלום D: יש לי מספר שאלות בקשר לשיער. [אני בן] קודם כל, אני אתן מידע על סוג השיער שלי הוא יבש, בצבע שחור, מקורזל, אחרי החלקה רגילה הוא ניהיה מתולתל גלי בערך. [יש לי שורשים מקורזלים\מתולתלים -_- עכשיו, אני עושה פאנים במשך חודשיים, וזה יוצא נחמד, אבל לא מספיק בשביל מה שאני רוצה, במיוחד מאחורה של השיער, זה יוצא שם נפוח מאוד [יש שם הרבה שיער] הנה תמונה של השיער שלי עם פאן [ותוספת שיער] http://www.siz.co.il/up/emyj4ezycj0j.jpg [לא לשים לב לזה שאני לא נראה טוב] אני רוצה להגיע לתוצאה הזאת בשיער: http://www.siz.co.il/up/qgzmyqzywn5x.jpg עכשיו השאלות שלי הן: 1. מה אני צריך להגיד לספר שלי בשביל להגיע לתוצאה כזאת? 2. השיער שלי נפוח מאוד, אתם ממליצים לי על דילול? כי אני רוצה שהשיער יהיה צמוד לראש [כן אולי זו בקשה בלתי אפשרית] 3. איך להעמיד את הקוצים מאחורה? 4. השיער שלי יבש מאוד, גם אם אני לא עושה פאן, יש דרך לתת לו יותר ברק? [ובאותו זמן להיות עם פאן] 5. יש לכם טיפים שהפאן שלי יצא יותר טוב? 6. אני שם אחרי הפאן שלי ווקס וזה מוריד את הנפח ומשכיב אותו, זה טוב? תודה מראש לעוזרים D:

CoolGuyPoo

New member
עוד שאלה, ושמישהו יעזור לי בבקשה.

מישהו יכול לעזור? ויש לי עוד שאלה. איך אני עושה זנבות? זה יוצא לי נפוח מאחורה ולא ארוך, ובמקלחת זה ארוך אחרי שאני מתקלח

עונה מאמי

1. מה אני צריך להגיד לספר שלי בשביל להגיע לתוצאה כזאת? להראות לו תמונה 2. השיער שלי נפוח מאוד, אתם ממליצים לי על דילול? כי אני רוצה שהשיער יהיה צמוד לראש [כן אולי זו בקשה בלתי אפשרית] כן..דילול דיי יעזור..על נפח אני תמיד ממליצה דילול. 3. איך להעמיד את הקוצים מאחורה? פן,ספריי,ג'ל 4. השיער שלי יבש מאוד, גם אם אני לא עושה פאן, יש דרך לתת לו יותר ברק? [ובאותו זמן להיות עם פאן]-ספריי,ווקס. 5. יש לכם טיפים שהפאן שלי יצא יותר טוב? שים ווקס לפני הפן..יש לגבי זה חילוקי דעות אבל מנסיון זה ממש עוזר...גם ספריי מעולה. 6. אני שם אחרי הפאן שלי ווקס וזה מוריד את הנפח ומשכיב אותו, זה טוב? הו הנה....תנסה לשים גם לפני הפן זה יעזור אני חושבת....ואמ..כן זה טוב *דעתי*

kryp

New member
שיער יפה יש לך.

דילול יכול לעזור. בקשר לקוצים - יש אנשים עם ניסיון שיכולים להגיע לתוצאה כזאת עם פאן טוב ומסרק עגול וקטן. ל יותר נוח עם מחליקי שיער, הרבה יותר נוח לעבוד איתם, במיוחד עם זה רק לאיזור מסויים בראש. ככה אתה יכול ממש להחליק כל קבוצת שיער בנפרד (ולהעמיד אותה יפה כמו בתמונה). אחרי שהעמדת אתה שם קצת וואקס או חימר - שיתפוס את השיער ויאפשר לך לעצב איך שבא לך. שים טיפות סיליקון על השיער לפני הפאן. זה מגן ומרכך את השיער. אם אתה רוצה פאן טוב תדאג שהשיער שלך יהיה בריא ומטופח. כשאתה שם וואקס עם הקוצים מאחורה, אל תשים הרבה, שים קצת על שתיים-שלוש אצבעות. אני ממש ממליץ לך לנסות עם מחליק.

CoolGuyPoo

New member
תודה רבה על התשובות D:

בנתיים התקציב שלי לא מאפשר לי לקנות מחליק O: והספר שלי אומר, שאם אני אעשה דילול זה יוביל לקרחות והשיער יהיה צמוד לראש וזה יראה כמו פאה ושרוף. זה נכון?

kryp

New member
בקשר לדילול.

זה לא תמיד עוזר, ואפשר לגרום לשיער נפוח להראות טוב עם מחליק וחימר\ואקס. דילול לא יגרום לשיער להראות שרוף. אולי יראה כמו פאה. בקשר לקרחות אני לא יודע, לא הבנתי מה הקשר. אני ממליץ לך בחום להתחיל לחסוך למחליק, מבטיח לך שלא תתאכזב.

מה זה חימר?

מעמיד את השיער? מה ההבדל בין וואקס לחימר? ומה אתם מעדיפים?

kryp

New member
חימר

זה כמו וואקס. מעצב את השיער ומשאיר את השיער עם העיצוב לאורך זמן. חימר הוא יותר חזק מוואקס. המרקם שלו קשה יותר, לא קרמי כמו וואקס, לכן לוקחים קצת על האצבעות ומשפשפים כדי לרכך את זה. חימר נותן מראה מאט. יש וואקסים שנותנים מראה מאט, אבל יש כאלה שנותנים מראה רטוב (פחות יפה). מראה מאט נראה הרבה יותר יפה וטבעי. קנה חימר של שוקי זיקרי או אוסמו (כשיגמר לך הוואקס).

למעלה