אני ממש צריך...

loc luc

New member
אני ממש צריך...

מישהו או מקום שיתן לי הזדמנות להתחיל לעסוק בספינינג... אפילו פעם בשבוע זה יעזור זו קריאת עזרה ממשית... אני יודע ש... אין לי מוניטין, אין לי שם אין לי הסטוריה ונסיון בספינינג...אבל יש לי רצון, תעודה,כושר, ,ידע על "דיווש" כל שהו ויכולת...ואולי אפילו כישרון...אבל את זה לא אדע עד שלא אתחיל תודה לפורום ולכולם!! luca

מוניטין,היסטוריה וניסיון מגיעים עם הזמן ../images/Emo13.gif

החשוב הוא התעודה,הכושר והרצון..... תרשום לי במסר את הטלפון שלך, וכמה פרטים על התעודות (חדר כושר? ספינינג? ) , ומאיפה אתה ואני אשמח לעזור לך כמה שאוכל.... אביא למדריכים שאני מכירה את הטלפון שלך בהתחלה להחלפות ואם תמצא חן בעייניי מנהלי הסטודיו יעסיקו אותך קבוע
ככה מקבלים ניסיון,ומוניטין...... בהצלחה ענקית
י

loc luc

New member
המון המון תודה....

שלחתי קובץ וזה תמונה שלי באקשון ...הכי אהוב עלי רכיבת כביש
...ותחרויות (זה לא סוד )

loc luc

New member
מה...הקסדה של "אלפין"...או היציאה להתקפה?...

מה עוד רואים?
ciao luca

כמובן ש.... ה-4 ראשי! ../images/Emo3.gif

ואולי גם הביגוד של פוקוס והאופניים של פוקוס.... כדאי להצטרף לפוקוס?

loc luc

New member
גם זה לא בכוונה...../images/Emo156.gif

הציוד שלי שייך לקבוצה שבשבילה אני רוכב...וזה מה יש נתת לי רעוון : לעלות תמונה עם ביגוד מלא לבן כנ"ל הציוד...ופשוט סוף סוףלשווק אנוכי...כ"לוקה טיהור ונקי
" ciao luca
אגב...."you are welcome" להצתרף אלי ברכיבות
ובאימונים

../images/Emo243.gif פרגנתי לפוקוס... שמעתי שזאת קבוצה חזקה

ואני מכירה כמה תותחים משם... ותמונות זה תמיד רעיון טוב

loc luc

New member
תודה...אבל

ששמתי את התמונה הכוונה היא להראות שאני באמת "רוכב" ... לא הכי טוב אבל גם לא הכי רע... אבל המחמאה התקבלה בשמחה ונרשמה ב"פרוטוקול"
luca

מגן רן

New member
אם אין לך תעודת מדריך חדר כושר..

אתה לא יכול לעסוק בספינינג ולא משנה כמה ניסיון ברכיבה יש לך. אבסורד אבל זה המצב.

k r a u s

New member
לא רשמת באיזה אזור

תרשום לי מהיכן אתה ואשתדל לעזור לך. . . . . כולנו מתחילים מחוסר היסטוריה---אבל לכל אחד/ת ניתנת ההזדמנות בסופו של דבר. מאחל לך בהצלחה צחי מדריך ספינינג

loc luc

New member
אני גר בנחשונים...

איזור פ"ת, ראש העין , שוהם . אבל אני נמצא גם באזור , ליד חולון...אני נייד (לא רק על
)... תודה
לעידוד ולעזרה

ennicka

New member
אם אתה בא מרכיבת כביש אז אתה כבר

בנקודת פתיחה טובה
אני לא מאלה שיכולים להציע עזרה, אבל מבטיחה שאם תגיע לאמון ברעננה, אני אגיע להתאמן
בהצלחה!!!

מהיכן אתה?תשלח לי מסר

אני אשאל חברים מדריך להחלפות,או אולי מישהו מחפש מדרך אני אודיע לך בהצלחה

למעלה